İçimizde Microsoft u , Microsoft olarak değil de lumia olarak düşünenler var. Bu ne demek oluyor? Dünyanın en büyük yazılım şirketlerinden biri olan microsoft bi klavye geliştirir. Bu klavyeyi daha da geliştirmek için çok kullanılan platformlarda yayınlar. Bu sayede klavye tahminleri ve klavye daha fazla geliştirilir. Herkes bundan faydalanır. Umarım swiftkey sayesinde bizim klavye de daha da gelişir.
Bu ortak uygulama dalgası günümüzdeki windows sevmeyen geliştiricilere bir cevaptır aslında. Adam uygulama yapıp sadece google play e atıyor. Ne kadar saçma. Her platformda her uygulama olsun. Bize sadece sistemi seçmek kalsın uygulama için sistem seçmek çok saçma . Bu Microsoft un uygulamalarına diğer platformlara vermesinin project to astoria ve islanwood ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Google chromu apple stora a atınca bişey olmaz, bizimki klavye bile atsa olay olur...
17. Yapıda yine şarj cihazı seçiyor cihaz. Daha önce burada bu problemi paylaşmıştım da pek inanan olmamıştı. Lumia 520 iki gün önce şarj olduğu cihazla şarj olmanaya başladı. Gece 8.1 e döndüm şuan şarj oluyor. Cihazı kapanıp açılmayan arkadaşlar farklı şarj cihazı ve kabloyu kesinlikle denesin. Her şarj cihazıyla en az bi 5-10 dk şarj etmeyi deneyin...