Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Şimdi telefondan yaptım. Biraz basit oldu ama en azından işlemler daha iyi takip edilebilir. Microsoft da daha iyisini yapsın canım. :)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
görsellik dediğiniz gibi pek yok ama tabi şuan buda olsa yeter ama gönül şöyle bir şey ister fazla uğraşmadım yazılar görüntü tam istediğim gibi olmadı ama benim ne istediğimi anlarsınız diye paylaşıyorum

• Beğen
Tepkiler: Lumiance ve braayn

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar bence çok ama çok şey istiyorsunuz MS den :D Şu ekranı bile 3 senede zor getirdi :D

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, BLasTeaR, ogzhnoTr ve 2 diğerleri
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bu yapıda emeği geçen herkesin annesiyle halay çekeyim... Bu ne böyle telefon resmen 3 senelik dostluğumuzu yeniden gözden geçirme kararı aldı. Açılmıyor :)
Bu yapıda emeği geçen herkesin annesiyle halay çekeyim... Bu ne böyle telefon resmen 3 senelik dostluğumuzu yeniden gözden geçirme kararı aldı. Açılmıyor :)

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01 ve dakamon
kayahan35

kayahan35

Üye
Arkadaşlar 8.1 sürümündeyim.Sizce Yeni Yayınlanan 17.yapıya Geçmeli miyim?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft, 250 milyon dolara SwiftKey'i aldı. Kendisi en sevdiğim klavyedir :)

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01, ogzhnoTr ve cadde19
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bu bence final değildir çünkü yeniden 8.1e dönme mevzusu vardı belli olmaz ama bu finalse varya koro halinde Microsoft'a sövelim. Ayrıca swiftkeyi almış adamlar yapamayınca satın alıyorlar garip :)

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Sana bana mı aldı hacı abi.... Kilit ekranı uygulaması da aldı daha ortada bişey yok... Ancak alsın napıcasa :D

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar bence çok ama çok şey istiyorsunuz MS den :D Şu ekranı bile 3 senede zor getirdi :D
İos a android e klavye çıkaracak ya o yüzden almıştır.

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar yükleme ekranını bile technical preview yapmışsınız.
Kimsenin w10 orjinal sürüm için yaptığı yok biriniz bari yapı için değil de orjinal sürüm için yapsaydınız.
Sabah sabah güldürdünüz Allah iyiliğinizi versin :) :)

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
İçimizde Microsoft u , Microsoft olarak değil de lumia olarak düşünenler var. Bu ne demek oluyor? Dünyanın en büyük yazılım şirketlerinden biri olan microsoft bi klavye geliştirir. Bu klavyeyi daha da geliştirmek için çok kullanılan platformlarda yayınlar. Bu sayede klavye tahminleri ve klavye daha fazla geliştirilir. Herkes bundan faydalanır. Umarım swiftkey sayesinde bizim klavye de daha da gelişir.
Bu ortak uygulama dalgası günümüzdeki windows sevmeyen geliştiricilere bir cevaptır aslında. Adam uygulama yapıp sadece google play e atıyor. Ne kadar saçma. Her platformda her uygulama olsun. Bize sadece sistemi seçmek kalsın uygulama için sistem seçmek çok saçma . Bu Microsoft un uygulamalarına diğer platformlara vermesinin project to astoria ve islanwood ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Google chromu apple stora a atınca bişey olmaz, bizimki klavye bile atsa olay olur...
17. Yapıda yine şarj cihazı seçiyor cihaz. Daha önce burada bu problemi paylaşmıştım da pek inanan olmamıştı. Lumia 520 iki gün önce şarj olduğu cihazla şarj olmanaya başladı. Gece 8.1 e döndüm şuan şarj oluyor. Cihazı kapanıp açılmayan arkadaşlar farklı şarj cihazı ve kabloyu kesinlikle denesin. Her şarj cihazıyla en az bi 5-10 dk şarj etmeyi deneyin...

• Beğen
Tepkiler: bedby ve Esendağlı
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Güzel olur. Aslında Microsoft kullanıcıların isteklerini dinlese ortaya çok güzel bir sistem ortaya çıkacak ama neredeeee... Ben de bildirim panelinde Bluetooth ve Wi-fi ve diğer ayarlar için uzun basmada Ayarlara yönlendirmesi yerine üzerine basıp aşağı kaydırınca bildirim panelinde ayarlarının gelmesini isterdim. Panel içinde açılması hoş olurdu.
Cihazın temeli siyah. Şu arka planı, hızlı erişim panel kısmındaki Bluetooth simgelerini renkli yapabilirdi. Temanın rengine göre aynı olması basite kaçmış görünüyor. Umarım siyah ve beyaz rengi şu modellerin kökünden kazır. En azından farklı renk seçenekleri koyar yada renk tonlaması.
Siyahı seçsek içimiz karalıyor, beyazı seçsek bataryamız tükeniyor.
Bu nasıl bir fantazi anlayışıdır MS ?!

• Beğen
Tepkiler: BaySerkan
SLH.55

SLH.55

Üye
Dünden beri yeni yapıyı kullanıyorum (L925), Hızı oldukça iyi bir önceki yapıdan daha stabil olmuş. Kilit ekranındaki bildirim durumları daha hızlı güncelleniyor bu dikkatimi çekti. Normal bildirimler de sorunsuz geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

skynet

Üye
Nette dolaşırken ekranın üst kısmında görüntü bozularak geliyordu o sorun hala var mı ?

Anlaşılması için ekranı yana yatırıp o şekilde sayfayı aşağı yukarı kaydırın yavaşça :)

bilalbilik

bilalbilik

Üye
L630 (512 mb ram ) Son yapıda daha stabil bir hal almış. Şarj ömrü daha uzun,MEdege nin performansı artmış ( halen gelişmesi lazım ) Klavye bazen geç cevap veriyor ( sadece edge için geçerli buda edgenin sorunu olduğunu gösterir klavyenin değil )
Genel olarak bakarsak bu bir build ve sorunları olacaktır bu sorunlar giderilip yeni özellikler gelirse Windows Phone 10 gayet güzel olacak

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
braayn

braayn

Üye
halen mail geliyor bildirim sesi yok bunların yapacağı iş ancak bu kadar olur.Sonra burada sorunsuz demeyin arkadaşlar bir ton sorun halen var wordde yazı yazıyor kopyalayıp edgeden bir sayfaya yapıştırmak istiyorsun yok çıkmıyor sonra ucbrowsera gelip yapıştır diyorsun çıkıyor kullandıkça sorunlar piyasa çıkıyor...

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
halen mail geliyor bildirim sesi yok bunların yapacağı iş ancak bu kadar olur.Sonra burada sorunsuz demeyin arkadaşlar bir ton sorun halen var wordde yazı yazıyor kopyalayıp edgeden bir sayfaya yapıştırmak istiyorsun yok çıkmıyor sonra ucbrowsera gelip yapıştır diyorsun çıkıyor kullandıkça sorunlar piyasa çıkıyor...
17. Yapidayim ve gelen maillerden bildirim alabiliyorum. Ayarlara bi tekrar bak istersen.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
jetgil

jetgil

Üye
Bu yapıyla baya kusursuza yakın olmuş sanki sistem. Edgede de sanki iyileşme yapılmış gibi eskisi gibi sayfa birbirine girmiyor.
Şuan kullanmaktan zevk alıyorum. :D

Maşallah diyelimde nazar deymesin..

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

stockton

Üye
Bildirim ekranındaki bildirimleri temizleyince, arama, mesajlar gibi kutucuklardaki okunmamış öğe sayısı gidiyor, nihayet yapabilmişler bunu!

• Beğen
Tepkiler: onursarii

Üst Alt