la ben makine mühendisiyim bana mı öğretiyorsun?ilkel dişli olur mu abi günümüz sanayisinin temelidir o dişliler![]()

dişliler iyiydi en azından cihazın donup donmadığı anlaşılır.şimdi onu da mı anlayamacaz

onu atlamışım abi yala ben makine mühendisiyim bana mı öğretiyorsun?![]()

belki de Windows logosu yanıp sönüyordur , yani öyle olması lazım. ordan anlarız. 1520 için ideal bir sürüm 640 xl de rahat. 520 de de denedim onda hala vasat...dişliler iyiydi en azından cihazın donup donmadığı anlaşılır.şimdi onu da mı anlayamacaz
bu arada bu sürümün final sürümü olacağından konuşuluyor ama final için yeterli değil.gerçi hiç birşey için yeterli değil kaybettiğimiz 8.1 stabilitesini arıyoruz.
Ben onun için saatlerce uğraşıp photoshopla telefona uyarlamıştım. Görüntü de süper olmuştu.keşke sistem yükleme ekranı pc deki gibi 3 farklı şekilde kademeli olarak anlık hangi aşamada neyi yüklediği yüzde kaç olduğu gözükse güzel olur,
paylaşmadınız sanarım ben hatırlamıyorum tekrar paylaşında görelim o kadar uğraşmışsınız sonuçtaBen onun için saatlerce uğraşıp photoshopla telefona uyarlamıştım. Görüntü de süper olmuştu.

geçen gün yine aramıştım bulamadım.paylaşmadınız sanarım ben hatırlamıyorum tekrar paylaşında görelim o kadar uğraşmışsınız sonuçta![]()
inş. bulursunuz, tekrar yapmak için yormayalım sizigeçen gün yine aramıştım bulamadım.
Şimdi telefondan yaptım. Biraz basit oldu ama en azından işlemler daha iyi takip edilebilir. Microsoft da daha iyisini yapsın canım.inş. bulursunuz, tekrar yapmak için yormayalım sizi

Şimdi telefondan yaptım. Biraz basit oldu ama en azından işlemler daha iyi takip edilebilir. Microsoft da daha iyisini yapsın canım.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tabi ki mesela Windows logosu renkli olabilir. Olduğu yerde dönebilir, her döndüğünde rengi değişebilir. Alttaki adımlarda ilerleme her adım için % olarak gösterilir, üstteki ilerleme çubuğu da genel güncellemenin ilerlemesini gösterir, çubuğun sonuna % de eklenebilir.İşte grafik olarak olmasa da işlevsellik açısından böyle bişey olsun daha iyi![]()
Abi hangi App kullandın bunu hazırlamak için.Şimdi telefondan yaptım. Biraz basit oldu ama en azından işlemler daha iyi takip edilebilir. Microsoft da daha iyisini yapsın canım.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu adamın şu pişkin gülüşlü resimine artık katlanamıyorumEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ne verdiki bu kadar gülüyor veya neyi başardı ki ?
)dişliden daha iyi birde % olarak ifade etse daha hoş olur bu hali ile eskisine göre daha güzelYeni yükleme ekranı. Şimdilik çok sade olda da en azından ilkel dişlilerden kurtuluyoruz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız