Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ultra ilkeldi ya o :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, bozkirdangelen, Mr.Sun ve 3 diğerleri
erhanercan

erhanercan

Üye
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

4MaGuS

4MaGuS

Üye
keşke sistem yükleme ekranı pc deki gibi 3 farklı şekilde kademeli olarak anlık hangi aşamada neyi yüklediği yüzde kaç olduğu gözükse güzel olur, bu arada son yapıda fark eden olmadı galiba çevrim dışı haritalarda önceden güncellemeyi manuel taratınca daha sonra tekrar baktığınızda en son ne zaman denetlediğini görebiliyordunuz şuan en son ne zaman güncelleme yüklediği dahi gözüküyor bu şekilde güzel olmuş

Son düzenleme:
System X

System X

Üye
dişliler iyiydi en azından cihazın donup donmadığı anlaşılır.şimdi onu da mı anlayamacaz
bu arada bu sürümün final sürümü olacağından konuşuluyor ama final için yeterli değil.gerçi hiç birşey için yeterli değil kaybettiğimiz 8.1 stabilitesini arıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

skynet

Üye
İlerlemeyi %'de olarak gösterse o zaman olur

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
dişliler iyiydi en azından cihazın donup donmadığı anlaşılır.şimdi onu da mı anlayamacaz
bu arada bu sürümün final sürümü olacağından konuşuluyor ama final için yeterli değil.gerçi hiç birşey için yeterli değil kaybettiğimiz 8.1 stabilitesini arıyoruz.
belki de Windows logosu yanıp sönüyordur , yani öyle olması lazım. ordan anlarız. 1520 için ideal bir sürüm 640 xl de rahat. 520 de de denedim onda hala vasat...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
keşke sistem yükleme ekranı pc deki gibi 3 farklı şekilde kademeli olarak anlık hangi aşamada neyi yüklediği yüzde kaç olduğu gözükse güzel olur,
Ben onun için saatlerce uğraşıp photoshopla telefona uyarlamıştım. Görüntü de süper olmuştu.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ben onun için saatlerce uğraşıp photoshopla telefona uyarlamıştım. Görüntü de süper olmuştu.
paylaşmadınız sanarım ben hatırlamıyorum tekrar paylaşında görelim o kadar uğraşmışsınız sonuçta :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
inş. bulursunuz, tekrar yapmak için yormayalım sizi
Şimdi telefondan yaptım. Biraz basit oldu ama en azından işlemler daha iyi takip edilebilir. Microsoft da daha iyisini yapsın canım. :)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, bozkirdangelen, ceza87 ve 4 diğerleri
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Şimdi telefondan yaptım. Biraz basit oldu ama en azından işlemler daha iyi takip edilebilir. Microsoft da daha iyisini yapsın canım. :)

İşte grafik olarak olmasa da işlevsellik açısından böyle bişey olsun daha iyi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İşte grafik olarak olmasa da işlevsellik açısından böyle bişey olsun daha iyi :)
Tabi ki mesela Windows logosu renkli olabilir. Olduğu yerde dönebilir, her döndüğünde rengi değişebilir. Alttaki adımlarda ilerleme her adım için % olarak gösterilir, üstteki ilerleme çubuğu da genel güncellemenin ilerlemesini gösterir, çubuğun sonuna % de eklenebilir.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Güzel olur. Aslında Microsoft kullanıcıların isteklerini dinlese ortaya çok güzel bir sistem ortaya çıkacak ama neredeeee... Ben de bildirim panelinde Bluetooth ve Wi-fi ve diğer ayarlar için uzun basmada Ayarlara yönlendirmesi yerine üzerine basıp aşağı kaydırınca bildirim panelinde ayarlarının gelmesini isterdim. Panel içinde açılması hoş olurdu.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Abi hangi App kullandın bunu hazırlamak için.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Günceleme yükleme ekranındaki o çubuğa parlama efekti koyulabilir. Şu:

Yada Windows 10 tarzı da olur:

Boot ekranıda değişsin. Pcdeki gibi olsun yada Wp7 deki gibi hoş bişey olsun böyle çok sade ve basit kalıyor.

Wp7.5:

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
braayn

braayn

Üye
bu adamın şu pişkin gülüşlü resimine artık katlanamıyorum:) ne verdiki bu kadar gülüyor veya neyi başardı ki ? :))
Yeni yükleme ekranı. Şimdilik çok sade olda da en azından ilkel dişlilerden kurtuluyoruz.

dişliden daha iyi birde % olarak ifade etse daha hoş olur bu hali ile eskisine göre daha güzel

Üst Alt