Maalesef öyleAnca resimlerde görürüz biz bunları![]()

Eğer gerçekten böyle olcaksa bu sistem uçar, bu görseller kesin mi hocam?
Bunların yapımı Microsoft için zor olmalı.
Gercek degil bunlarArkadaşlar hepiniz şikayetçisiniz haklı sebepleriniz de var elbet bir şey diyemem fakat, inseder sürümlerini kullanmayı tercih eden sizlersiniz. Ben ve benim gibi tam stabil kararlı sürümü bekleyenlerde bir şikayet yok. Bence şikayet edilmesi gereken dönem şuan değil kararlı sürüm gelip inseder modu devre dışı kaldığında oluşacak tablo önemli.
Eğer gerçekten böyle olcaksa bu sistem uçar, bu görseller kesin mi hocam?
aynen.bende bi kaç kez güncellemeleri denetle yapmıştım alışkanlıktan bişey bulmadıYalnız Microsoft'a helal olsun herkese ters köşe yaptı. Bilinen bütün siteler bu yapının önümüzdeki hafta yayınlanacağını haber yapmıştı. Adamlar bu hafta bitmeden yayınladı.
Bu arada dün gece güncelleme tamamlandıktan sonra bir şey dikkatimi çekti. O da şu ki telefonda güncellemeden önce kurulu olan oyun ve uygulamalar güncellemeden sonra mağazadan yüklenmedi. Bunu fark eden oldu mu?
düzelteyim.Alıntıdır.
Windows 10 Mobile’ın Türkiye saatine göre dün akşam Windows Insider programı dahilinde yayımlanmaya başlayan ve hemen ardından duraklatılan; ancak ilerleyen saatlerde tüm cihazlar için tekrar başlatılan yeni ara yapısı 10586.63’de yapılan değişikliklerin listesi kullanıcılarca paylaşıldı.
Reddit’de paylaşılan yenilikler şu şekilde;
- Genel kararlılık iyileştirmeleri
- Batarya ve performans iyileştirmeleri
- Outlook Posta uygulamasında Lehçe desteği
- Telefon arabaya Bluetooth ile bağlı iken yön ve yön navigasyon tarifi
- Iris tarama pil tüketimi düzenlendi
- Ayarlar bölümünde çabuk erişimler iyileştirildi
- Microsoft Band için Cortana desteği
Harika olmuş

. Öyle bir hâle geldim ki; sistem de iyi bir şey görünce 'Nasıl olur?' diye düşünüyorum. Eğer MS bu projeyi ciddiye alıp uygulamazsa bizleri aptal yerine koyduğu kesinleşir 
. Bu elimdeki telefonda son lumia olur
. Taki Surface Phone gelene kadar.On numara olmuş. Yemin ediyorum hayran kaldım.Harika bir konsept. Hafif bi android özentiliği var ama WP arayüzüyle gayet bağlantılı. Bildirim merkezi o şekilde olsa en estetik bildirim merkezi wpnin olur ama nerdee...
@GabeAulHarika olmuş. Başta Joe nun ismini görünce MS nin gelecek tasarımı sandım ve 'Allah Allah, bunların başına taş mı düştü de bu kadar güzel bir arayüz yapmışlar?' diye söylenirken bir hayran projesi olduğunu görünce kendime geldim
. Öyle bir hâle geldim ki; sistem de iyi bir şey görünce 'Nasıl olur?' diye düşünüyorum. Eğer MS bu projeyi ciddiye alıp uygulamazsa bizleri aptal yerine koyduğu kesinleşir
. Bu elimdeki telefonda son lumia olur
. Taki Surface Phone gelene kadar.
Arkadaşlar twit adresini verirseniz ben de yazayım Gabe denilen şahsa.
On numara olmuş. Yemin ediyorum hayran kaldım.
Çok zor kardeşim. 3 yılda anca bu hale gelebildi.