kararlı sürüm salı günü mü?
eski bi kaç yapıda mevcut olan bir özelliği yeni yapıda geri getirmişler.acayip sevindim![]()

herkes konuşur microsoft yaparBu özelliği ben istediğim için getirdiler. Geribildirim yaptım. dedim ''yeşili çok seviyorum bir ayar çekin'' diye onlar da kamerada ve cihazda bu ve bu tür görünüm sağladılar sağolsunlar![]()

Ekran görüntülerine falan bakınca tekrardan 10a geçesim geliyor 8.1in başlangıç ekranı çok sıkıcı. Ama rtm gelene kadar 10 yüklemek yok demiştim şimdi 10a geçerim 2 güne rtm gelir 8.1e dön 10u yükle sıfırla falan zor iş.
Bende geliyor sıkıntı yok.Arkadaşlar sizde de sms uyarısı hala gelmiyor değil mi yapılarda? Bunun düzletilmemiş olması gülünç değil mi?
genişkende tekrar tepeden aşağı çekersen daralırDün bildirim merkezini açtım yukarıdan aşağıya çekerek daha sonra tekrar aşağıya indirince kısayollar genişledi. Bu özelliği bilmiyordum hep 'genişlet' e basıyordum![]()
Dün bildirim merkezini açtım yukarıdan aşağıya çekerek daha sonra tekrar aşağıya indirince kısayollar genişledi. Bu özelliği bilmiyordum hep 'genişlet' e basıyordum![]()

Sıkıntı yok. Bu sorun çözüleli çok oldu.Arkadaşlar sizde de sms uyarısı hala gelmiyor değil mi yapılarda? Bunun düzletilmemiş olması gülünç değil mi?
WP8.1'de de var bu özellikHatta bildirim merkezini yukarı iterken, yarıda bırak, orada kalıyor (sadece kısayollar)
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

windows insider uygulamasını tekrardan açıp fast i seç teli yeniden başlat güncellemeleri denetle çıkacaktır yeni yapı.Lumia 820 yapı 10.0.10586.29 ve güncelleme falan gözükmüyor bende.