Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Anca resimlerde görürüz biz bunları :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve cemil baba

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
@Dexter Morgan şu fikirler için adama para verseler tasarımda fikir alsalar hakikaten güzel gözüküyor

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Gabe'yi oturtcan yanına, bu resimleri gösterip gösterip utan utan diycen tükürcen yüzüne ya :bangin:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
aslında gavurcam iyi olsa twetle yaparım bunları keline keline vururum o gabi'ş'in :)

versino2

versino2

Üye
Ya bakmaya doyamadım :D sistem böyle olsun 950 yle yoluma kesinlikle devam ederim :D
Ben twitterdan yolluyorum fotoları :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve cemil baba
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Arkadaşlar hepiniz şikayetçisiniz haklı sebepleriniz de var elbet bir şey diyemem fakat, inseder sürümlerini kullanmayı tercih eden sizlersiniz. Ben ve benim gibi tam stabil kararlı sürümü bekleyenlerde bir şikayet yok. Bence şikayet edilmesi gereken dönem şuan değil kararlı sürüm gelip inseder modu devre dışı kaldığında oluşacak tablo önemli.

Bunların yapımı Microsoft için zor olmalı.
Eğer gerçekten böyle olcaksa bu sistem uçar, bu görseller kesin mi hocam?

• Beğen
Tepkiler: cemil baba ve Esendağlı
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Arkadaşlar hepiniz şikayetçisiniz haklı sebepleriniz de var elbet bir şey diyemem fakat, inseder sürümlerini kullanmayı tercih eden sizlersiniz. Ben ve benim gibi tam stabil kararlı sürümü bekleyenlerde bir şikayet yok. Bence şikayet edilmesi gereken dönem şuan değil kararlı sürüm gelip inseder modu devre dışı kaldığında oluşacak tablo önemli.

Eğer gerçekten böyle olcaksa bu sistem uçar, bu görseller kesin mi hocam?
Gercek degil bunlar

System X

System X

Üye
adam saydık eşeği alnımıza değdi bugları...özet geçtim.

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
YkPkY

YkPkY

Üye
Yalnız Microsoft'a helal olsun herkese ters köşe yaptı. Bilinen bütün siteler bu yapının önümüzdeki hafta yayınlanacağını haber yapmıştı. Adamlar bu hafta bitmeden yayınladı.

Bu arada dün gece güncelleme tamamlandıktan sonra bir şey dikkatimi çekti. O da şu ki telefonda güncellemeden önce kurulu olan oyun ve uygulamalar güncellemeden sonra mağazadan yüklenmedi. Bunu fark eden oldu mu?
aynen.bende bi kaç kez güncellemeleri denetle yapmıştım alışkanlıktan bişey bulmadı

trepcan

trepcan

Üye
Alıntıdır.

Windows 10 Mobile’ın Türkiye saatine göre dün akşam Windows Insider programı dahilinde yayımlanmaya başlayan ve hemen ardından duraklatılan; ancak ilerleyen saatlerde tüm cihazlar için tekrar başlatılan yeni ara yapısı 10586.63’de yapılan değişikliklerin listesi kullanıcılarca paylaşıldı.

Reddit’de paylaşılan yenilikler şu şekilde;

• Genel kararlılık iyileştirmeleri
  • Batarya ve performans iyileştirmeleri
  • Outlook Posta uygulamasında Lehçe desteği
  • Telefon arabaya Bluetooth ile bağlı iken yön ve yön navigasyon tarifi
  • Iris tarama pil tüketimi düzenlendi
  • Ayarlar bölümünde çabuk erişimler iyileştirildi
  • Microsoft Band için Cortana desteği

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Esendağlı ve YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
Alıntıdır.

Windows 10 Mobile’ın Türkiye saatine göre dün akşam Windows Insider programı dahilinde yayımlanmaya başlayan ve hemen ardından duraklatılan; ancak ilerleyen saatlerde tüm cihazlar için tekrar başlatılan yeni ara yapısı 10586.63’de yapılan değişikliklerin listesi kullanıcılarca paylaşıldı.

Reddit’de paylaşılan yenilikler şu şekilde;

• Genel kararlılık iyileştirmeleri
  • Batarya ve performans iyileştirmeleri
  • Outlook Posta uygulamasında Lehçe desteği
  • Telefon arabaya Bluetooth ile bağlı iken yön ve yön navigasyon tarifi
  • Iris tarama pil tüketimi düzenlendi
  • Ayarlar bölümünde çabuk erişimler iyileştirildi
  • Microsoft Band için Cortana desteği
düzelteyim.

Arabada bluetooth ile bağlı olunan cihazlar için çevirme seçenekleri.
Telefon çaldığında veya müzik vs. dinlerken, telefonu çevirerek sessize alma müzik değiştirme

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar şuan kullandığımız yapı tp.surum olmasına rağmen bence oldukça başarılı,pil kullanımı ve stabilite oldukça iyi durumda,zaten şunun şurasında finale ne kaldı ki.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
BaySerkan

BaySerkan

Üye
Gabe elemana tweet atmış ''harika çalışma'' diye bide..:ehe
tamam vurmayın :bangin:

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
.BlueTR

.BlueTR

Üye

Harika bir konsept. Hafif bi android özentiliği var ama WP arayüzüyle gayet bağlantılı. Bildirim merkezi o şekilde olsa en estetik bildirim merkezi wpnin olur ama nerdee...

• Beğen
Tepkiler: cemil baba
cemil baba

cemil baba

Üye

Harika olmuş :oha::alkis:thumbup:. Başta Joe nun ismini görünce MS nin gelecek tasarımı sandım ve 'Allah Allah, bunların başına taş mı düştü de bu kadar güzel bir arayüz yapmışlar?' diye söylenirken bir hayran projesi olduğunu görünce kendime geldim :hmmm. Öyle bir hâle geldim ki; sistem de iyi bir şey görünce 'Nasıl olur?' diye düşünüyorum. Eğer MS bu projeyi ciddiye alıp uygulamazsa bizleri aptal yerine koyduğu kesinleşir :off::sinir. Bu elimdeki telefonda son lumia olur :vur. Taki Surface Phone gelene kadar.

Arkadaşlar twit adresini verirseniz ben de yazayım Gabe denilen şahsa.

Harika bir konsept. Hafif bi android özentiliği var ama WP arayüzüyle gayet bağlantılı. Bildirim merkezi o şekilde olsa en estetik bildirim merkezi wpnin olur ama nerdee...
On numara olmuş. Yemin ediyorum hayran kaldım.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Harika olmuş :oha::alkis:thumbup:. Başta Joe nun ismini görünce MS nin gelecek tasarımı sandım ve 'Allah Allah, bunların başına taş mı düştü de bu kadar güzel bir arayüz yapmışlar?' diye söylenirken bir hayran projesi olduğunu görünce kendime geldim :hmmm. Öyle bir hâle geldim ki; sistem de iyi bir şey görünce 'Nasıl olur?' diye düşünüyorum. Eğer MS bu projeyi ciddiye alıp uygulamazsa bizleri aptal yerine koyduğu kesinleşir :off::sinir. Bu elimdeki telefonda son lumia olur :vur. Taki Surface Phone gelene kadar.

Arkadaşlar twit adresini verirseniz ben de yazayım Gabe denilen şahsa.

On numara olmuş. Yemin ediyorum hayran kaldım.
@GabeAul

• Beğen
Tepkiler: cemil baba
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Ekran görüntülerine falan bakınca tekrardan 10a geçesim geliyor 8.1in başlangıç ekranı çok sıkıcı. Ama rtm gelene kadar 10 yüklemek yok demiştim şimdi 10a geçerim 2 güne rtm gelir 8.1e dön 10u yükle sıfırla falan zor iş.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

Üst Alt