Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Şu hesap makinesini güncelleme veren ekibe sistem güncellemelerini verseler uçuşa geçerdi herhalde...

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve cemil baba

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Stabilite gelsin yeter. Şarj az indiremedim

hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
yükledikten sonra sıfırlayayım dedim sıfırlarken mavi ekran çıktı şu an tekrar yüklemeye çalışıyor.umarım döngüye girmez :D

erhanercan

erhanercan

Üye
Ben sıfırladım sorun yok

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 1320

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

ishanemir

ishanemir

Üye
gece güncelleme almış :) şu anda fark ne derseniz daha 1 şey bulamadım sanki biraz daha kararlı ve hızlı gibi geldi

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
System X

System X

Üye
şimdi hakkını yemeyelim ama yapı numarası değişmiş değişiklik yok diyenlere duyrulur.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, Lumiance, .BlueTR ve 3 diğerleri

skynet

Üye
Ekran parlaklık sorunu aynen devam ediyor
Düşük de orta orta da düşük yüksekte neyse ki yüksek :)
+ Başlangıç ekranının simgesi hala boş görünüyor.

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: System X

onursarii

Üye
Edge hala aşırı kötü. Genel olarak performansta bir iyileşme yok.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Her turlu yerin dibine sokuyosunuz microsoftu sonra bi güncelleme geliyor direk acaba yenilik ne o ne bu ne sonra hiç bişey yok boş iş diyosunuz. Her guncelleme için boyle yapıp beklentinizi yüksek tutacaksanız gururunuzla sessiz kalmayıda bilin bence.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, ishanemir, Mr.Sun ve 2 diğerleri

skynet

Üye
Güncellemenin boyutu 640.27MB görünüyor bende

mTalk'tan gönderildi

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Her turlu yerin dibine sokuyosunuz microsoftu sonra bi güncelleme geliyor direk acaba yenilik ne o ne bu ne sonra hiç bişey yok boş iş diyosunuz. Her guncelleme için boyle yapıp beklentinizi yüksek tutacaksanız gururunuzla sessiz kalmayıda bilin bence.
İnsanlar sıkıntılarını söyleyerek gurursuz mu oluyor? arkadaş edge halen berbat olduğunu söylemiş gayette güzel ve doğruyu söylemiş. burda insanların sıkıntılarını söylemesi sizin neden zorunuza gidiyor? Ben 1520 ile edge üzerinde youtube birine bişey göstermek için girdiğimde rezil oluyorsam bunu dile getiririm. He o zaman insider kurmasaydınız falan diyebilirsiniz bu artık insiderla alakalı bişey değil microsoftun bizimle dalga geçmesi ile alakalı bişey. O yüzden siz saygısızlık yapmayın. Çözüm öneriyorsanız önerin yada gururunuzla susun. Tartışma ve ya insanlara laf sokma yeri değil burası.

• Beğen
Tepkiler: Mr.Sun, Murat.Demir, .BlueTR ve 4 diğerleri
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Groove Müzik(3.6.1577.0 > 3.6.1580.0) güncellendi.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
İnsanlar sıkıntılarını söyleyerek gurursuz mu oluyor? arkadaş edge halen berbat olduğunu söylemiş gayette güzel ve doğruyu söylemiş. burda insanların sıkıntılarını söylemesi sizin neden zorunuza gidiyor? Ben 1520 ile edge üzerinde youtube birine bişey göstermek için girdiğimde rezil oluyorsam bunu dile getiririm. He o zaman insider kurmasaydınız falan diyebilirsiniz bu artık insiderla alakalı bişey değil microsoftun bizimle dalga geçmesi ile alakalı bişey. O yüzden siz saygısızlık yapmayın. Çözüm öneriyorsanız önerin yada gururunuzla susun. Tartışma ve ya insanlara laf sokma yeri değil burası.

Kimseye laf soktuğum yok edge'in iyi olduğunu bende düşünmüyorum zaten. Kişisel bir problemim olsaydı zaten etiketlerdim o kişiyi. Kimsenin sıkıntısınıda belirtmesinde problem yok. Ama her güncellemenin sonunda microsoftu yerin dibine sokup bir dahaki güncellemede beklentisini yüksek tutuyorsa ki bakınız 16 yapıdır aynı, birşeylere karşı bakışın değişmesi gerekir. Bunun adı umut filan değil yani

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, Mr.Sun, suyunsesi ve 2 diğerleri
4MaGuS

4MaGuS

Üye
-ilk gözüme çarpan tüm uygulama listesinde bir uygulamaya girip daha sonra geri tuşu ile geldiğimizde arka plan değişiyordu sorunlu olarak bu çözülmüş
-bazılarının bahsettiği edge yavaşlığı ben hiç yaşamadığım için o hala bende sorunsuz gibi
-parlaklık sorunu hala devam ediyor
-dpi ayarını düşürünce kamerada kenarlarda bulanık kısım çıkıyordu devamlı şuan sadece ilk açılışta çıkıyor daha sonra düzeliyor
-Nokia yazısı telefon açılırken hala çıkıyor bende
-kilit ekran açılışı ve ana menü biraz daha hızlanmış

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yalnız Microsoft'a helal olsun herkese ters köşe yaptı. Bilinen bütün siteler bu yapının önümüzdeki hafta yayınlanacağını haber yapmıştı. Adamlar bu hafta bitmeden yayınladı.

Bu arada dün gece güncelleme tamamlandıktan sonra bir şey dikkatimi çekti. O da şu ki telefonda güncellemeden önce kurulu olan oyun ve uygulamalar güncellemeden sonra mağazadan yüklenmedi. Bunu fark eden oldu mu?

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, serinaga ve sahte_suhte

skynet

Üye
Hiç dikkat etmedim ona ama kurulumdan sonra yüklü olan uygulamaların simgesi soluk oluyor ve yükleniyor şeklinde görünüyor

mTalk'tan gönderildi

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Kimseye laf soktuğum yok edge'in iyi olduğunu bende düşünmüyorum zaten. Kişisel bir problemim olsaydı zaten etiketlerdim o kişiyi. Kimsenin sıkıntısınıda belirtmesinde problem yok. Ama her güncellemenin sonunda microsoftu yerin dibine sokup bir dahaki güncellemede beklentisini yüksek tutuyorsa ki bakınız 16 yapıdır aynı, birşeylere karşı bakışın değişmesi gerekir. Bunun adı umut filan değil yani
bundan önce de aynı şeyleri söylemişsiniz. Şuan kimsenin beklentisi yok zaten. Mevcut olan sorunların düzelmesini bekliyor insanlar. 600 mb dan fazla güncelleme verilipte Düzeltilmeyen parlaklık sorununa isyan etmek kadar doğal birşey yok. Bakış açısına gelince microsofta karşı insanların bakış açısı burda çok değişti. Yazılım devi olmadığını herkes gördü.

Üst Alt