tekrar başladıktan sonra neyse ki sorunsuz bi şekilde yüklediBen sıfırladım sorun yok

İnsanlar sıkıntılarını söyleyerek gurursuz mu oluyor? arkadaş edge halen berbat olduğunu söylemiş gayette güzel ve doğruyu söylemiş. burda insanların sıkıntılarını söylemesi sizin neden zorunuza gidiyor? Ben 1520 ile edge üzerinde youtube birine bişey göstermek için girdiğimde rezil oluyorsam bunu dile getiririm. He o zaman insider kurmasaydınız falan diyebilirsiniz bu artık insiderla alakalı bişey değil microsoftun bizimle dalga geçmesi ile alakalı bişey. O yüzden siz saygısızlık yapmayın. Çözüm öneriyorsanız önerin yada gururunuzla susun. Tartışma ve ya insanlara laf sokma yeri değil burası.Her turlu yerin dibine sokuyosunuz microsoftu sonra bi güncelleme geliyor direk acaba yenilik ne o ne bu ne sonra hiç bişey yok boş iş diyosunuz. Her guncelleme için boyle yapıp beklentinizi yüksek tutacaksanız gururunuzla sessiz kalmayıda bilin bence.
İnsanlar sıkıntılarını söyleyerek gurursuz mu oluyor? arkadaş edge halen berbat olduğunu söylemiş gayette güzel ve doğruyu söylemiş. burda insanların sıkıntılarını söylemesi sizin neden zorunuza gidiyor? Ben 1520 ile edge üzerinde youtube birine bişey göstermek için girdiğimde rezil oluyorsam bunu dile getiririm. He o zaman insider kurmasaydınız falan diyebilirsiniz bu artık insiderla alakalı bişey değil microsoftun bizimle dalga geçmesi ile alakalı bişey. O yüzden siz saygısızlık yapmayın. Çözüm öneriyorsanız önerin yada gururunuzla susun. Tartışma ve ya insanlara laf sokma yeri değil burası.
bundan önce de aynı şeyleri söylemişsiniz. Şuan kimsenin beklentisi yok zaten. Mevcut olan sorunların düzelmesini bekliyor insanlar. 600 mb dan fazla güncelleme verilipte Düzeltilmeyen parlaklık sorununa isyan etmek kadar doğal birşey yok. Bakış açısına gelince microsofta karşı insanların bakış açısı burda çok değişti. Yazılım devi olmadığını herkes gördü.Kimseye laf soktuğum yok edge'in iyi olduğunu bende düşünmüyorum zaten. Kişisel bir problemim olsaydı zaten etiketlerdim o kişiyi. Kimsenin sıkıntısınıda belirtmesinde problem yok. Ama her güncellemenin sonunda microsoftu yerin dibine sokup bir dahaki güncellemede beklentisini yüksek tutuyorsa ki bakınız 16 yapıdır aynı, birşeylere karşı bakışın değişmesi gerekir. Bunun adı umut filan değil yani
Groove Müzik(3.6.1577.0 > 3.6.1580.0) güncellendi.