Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Önümüzdeki hafta yeni bir Windows 10 resmi uygulaması gelecekmiş. Bakalım kimden hangi uygulama geliyor.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Resmi sürümün Insider olanını ilk alacaktık ve aldık :) Gelecek sürümün 10.0.10586.29 olması bekleniyor.
işler karıştı biraz :) peki neden insiderdan otomatik olarak çıkmadık ? resmi sürümü aldıktan sonra insiderdan çıkılcak diye biliyodum,sonrada eğer istersek tekrar insidera girip ön izleme sürümlerini yükleyebilcez diye biliyodum ? yanlış mı ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
işler karıştı biraz :) peki neden insiderdan otomatik olarak çıkmadık ? resmi sürümü aldıktan sonra insiderdan çıkılcak diye biliyodum,sonrada eğer istersek tekrar insidera girip ön izleme sürümlerini yükleyebilcez diye biliyodum ? yanlış mı ?
Resmi dediğime bakmayın. Gelmiş olanda cihaza özel iyileştirmeler yok. Gelecek olan cihaza özel iyileştirmeler içerecek: Mesela 1. nesil Lumialarda ekran kilitlenince internetin kapanması gibi sorunlar düzelmiş olarak gelecek. Güncellemeyi almak için de muhtemelen 8.1'e dönülecek.
Insider biten bir süreç değil, devam edecek. Yakında Redstone almaya başlayacağız.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İnsider'dan çıkmanız için Windows 10 Mobile güncellemesinin cihazınıza uygun firmware güncellemesi ile birlikte yayınlanması lazım. Fakat biz insiderlar olarak resmi sürümü geçerek ileriki sürümü kullanıyoruz. Bu durumda işler nasıl olacak bilmiyorum. Ama söylentiler ve bazı kaynaklardan aldığım bilgilere göre mevcut cihazlarviçin Windows 10 Mobile güncellemesi Yapı 10.0.10586.63 toplu güncelleştirmesi ile de yayınlanabilir. Bu durumda resmi sürüm bizden ileride olacağı için bu güncellemeyi alarak insiderdan çıkabiliriz. Veya bu güncelleme öncesi uygulama üzerinden insiderdan çıkış yapıp güncellemeyi yüklememiz gerekebilir.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Resmi dediğime bakmayın. Gelmiş olanda cihaza özel iyileştirmeler yok. Gelecek olan cihaza özel iyileştirmeler içerecek: Mesela 1. nesil Lumialarda ekran kilitlenince internetin kapanması gibi sorunlar düzelmiş olarak gelecek. Güncellemeyi almak için de muhtemelen 8.1'e dönülecek.
Insider biten bir süreç değil, devam edecek. Yakında Redstone almaya başlayacağız.
hocam offical sürüm dediğim de o zaten :) o sürümü bekliyoruz :) umarım dediğin gibi 8.1 e dönmeye gerek kalmaz

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Bay H

Bay H

Üye
Yeni mobil yapının CES2016 sonrası verileceği belirtiliyor, ayın 18'ine kadar gelecek mi bakalım.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Facebook evrensel uygulama olma ihtimali yüksek

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Önümüzdeki hafta yeni bir Windows 10 resmi uygulaması gelecekmiş. Bakalım kimden hangi uygulama geliyor.

Retrica veya snapchat gelirse tadından yenmez :) (Hoş işim olmaz ama bu uygulamalar yok diye çamur atanların ağzına acı biber sürmüş oluruz)

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka, onursarii ve BLasTeaR
...decode...

...decode...

Üye
Retrica veya snapchat gelirse tadından yenmez :) (Hoş işim olmaz ama bu uygulamalar yok diye çamur atanların ağzına acı biber sürmüş oluruz)
Snapchat olmaz Google ile yaptıkları dirsek temasından dolayı. Retrica olabilir, kapalı betası da 1-2 haftadan beri test ediliyordu zaten.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Son sürüm gelince kenara koyduğum 920 ye kuracağım.Bakalım nasıl olmuş?Benim telefona bakarak yeni çıkacak telefonlarda nasıl olur düşüncesiyle ileride windows mobile geri döner miyim ona karar vereceğim.Ama benim umudum vardı güzel olacağına dair fakat insan ister istemez yenilik bekliyor bir umut diyor.Hayırlısı

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka ve BLasTeaR

Üst Alt