serinaga
Üye
Boşuna heveslenmeyin. Bu bildirimi alabilmeniz için Windows Phone 8.1 yüklü olması lazım.![]()
Hoppaaa ilk insider'lara gelmeyecek miydi ki

Boşuna heveslenmeyin. Bu bildirimi alabilmeniz için Windows Phone 8.1 yüklü olması lazım.![]()

Geliyor mu final?Çok yakında

Aldık zaten Insider olarak finaliHoppaaa ilk insider'lara gelmeyecek miydi ki![]()

Az kaldıGeliyor mu final?![]()

final 10586 mıydı yaniAldık zaten Insider olarak finali
Az kaldı![]()

Evet, hep söylendi zaten.final 10586 mıydı yani![]()
Offical sürümü ilk olarak insiderlar alcaktı galiba ?Evet, hep söylendi zaten.
Umarım Whatsapp güncellenir güzel bir Windows 10 arayüzü çok iyi olur.Önümüzdeki hafta yeni bir Windows 10 resmi uygulaması gelecekmiş. Bakalım kimden hangi uygulama geliyor.
Resmi sürümün Insider olanını ilk alacaktık ve aldıkOffical sürümü ilk olarak insiderlar alcaktı galiba ?
Gelecek sürümün 10.0.10586.29 olması bekleniyor.işler karıştı birazResmi sürümün Insider olanını ilk alacaktık ve aldıkGelecek sürümün 10.0.10586.29 olması bekleniyor.
peki neden insiderdan otomatik olarak çıkmadık ? resmi sürümü aldıktan sonra insiderdan çıkılcak diye biliyodum,sonrada eğer istersek tekrar insidera girip ön izleme sürümlerini yükleyebilcez diye biliyodum ? yanlış mı ?Resmi dediğime bakmayın. Gelmiş olanda cihaza özel iyileştirmeler yok. Gelecek olan cihaza özel iyileştirmeler içerecek: Mesela 1. nesil Lumialarda ekran kilitlenince internetin kapanması gibi sorunlar düzelmiş olarak gelecek. Güncellemeyi almak için de muhtemelen 8.1'e dönülecek.işler karıştı birazpeki neden insiderdan otomatik olarak çıkmadık ? resmi sürümü aldıktan sonra insiderdan çıkılcak diye biliyodum,sonrada eğer istersek tekrar insidera girip ön izleme sürümlerini yükleyebilcez diye biliyodum ? yanlış mı ?
İnsider'dan çıkmanız için Windows 10 Mobile güncellemesinin cihazınıza uygun firmware güncellemesi ile birlikte yayınlanması lazım. Fakat biz insiderlar olarak resmi sürümü geçerek ileriki sürümü kullanıyoruz. Bu durumda işler nasıl olacak bilmiyorum. Ama söylentiler ve bazı kaynaklardan aldığım bilgilere göre mevcut cihazlarviçin Windows 10 Mobile güncellemesi Yapı 10.0.10586.63 toplu güncelleştirmesi ile de yayınlanabilir. Bu durumda resmi sürüm bizden ileride olacağı için bu güncellemeyi alarak insiderdan çıkabiliriz. Veya bu güncelleme öncesi uygulama üzerinden insiderdan çıkış yapıp güncellemeyi yüklememiz gerekebilir.işler karıştı birazpeki neden insiderdan otomatik olarak çıkmadık ? resmi sürümü aldıktan sonra insiderdan çıkılcak diye biliyodum,sonrada eğer istersek tekrar insidera girip ön izleme sürümlerini yükleyebilcez diye biliyodum ? yanlış mı ?
hocam offical sürüm dediğim de o zatenResmi dediğime bakmayın. Gelmiş olanda cihaza özel iyileştirmeler yok. Gelecek olan cihaza özel iyileştirmeler içerecek: Mesela 1. nesil Lumialarda ekran kilitlenince internetin kapanması gibi sorunlar düzelmiş olarak gelecek. Güncellemeyi almak için de muhtemelen 8.1'e dönülecek.
Insider biten bir süreç değil, devam edecek. Yakında Redstone almaya başlayacağız.
o sürümü bekliyoruz
umarım dediğin gibi 8.1 e dönmeye gerek kalmazSnapchat gelse keşkeÖnümüzdeki hafta yeni bir Windows 10 resmi uygulaması gelecekmiş. Bakalım kimden hangi uygulama geliyor.
Ben döndüm bile az önce,neme lazım ben hazır olayım temiz bir kurulum içinhocam offical sürüm dediğim de o zateno sürümü bekliyoruz
umarım dediğin gibi 8.1 e dönmeye gerek kalmaz

Önümüzdeki hafta yeni bir Windows 10 resmi uygulaması gelecekmiş. Bakalım kimden hangi uygulama geliyor.
(Hoş işim olmaz ama bu uygulamalar yok diye çamur atanların ağzına acı biber sürmüş oluruz)Snapchat olmaz Google ile yaptıkları dirsek temasından dolayı. Retrica olabilir, kapalı betası da 1-2 haftadan beri test ediliyordu zaten.Retrica veya snapchat gelirse tadından yenmez(Hoş işim olmaz ama bu uygulamalar yok diye çamur atanların ağzına acı biber sürmüş oluruz)