Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Snapchat eli kulağında. Ama sıkıntıları varmış. Uygulamayı açınca kırmızı ekran veriyormuş

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Xbox awesome lock ve mağaza güncellendi
Bu arada gabe bir kaç gün daha dedi demin ;) gelecek salı bence ve daha sık yapılar görecekmişiz!!!!

• Beğen
Tepkiler: Sensation
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Herkes 1 hafaya kadar 8.1'e dönme ızdıraplarına girer artık :kıskıs:

onursarii

Üye
Ya şu resmi sürüm gelsin stabil olacaksa 8e bile dönmeye razıyım yükseltmek için :) şu resmi uygulama da işe yarayacak bir uygulama olsa bari

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Mağaza'nın açılışında inanılmaz fark var, açılış 1sn'den daha kısa sürüyor. Xbox ise açılışta tam bir rezalet.

hayaleturk

hayaleturk

Üye
Windows Phone’larda da Android uygulamaların çalışmasını sağlayan bir yöntem daha geliştirildi.

Android Lollipop Artık Windows 10 Üzerinde de Çalışacak haberimizi hatırlarsınız. Haberde Windows sürümlerinin bilgisayarlara hızla yüklenebilmesini sağlayan UEFI ön yükleme sisteminin yenilendiğinden bahsetmiş ve yeni UEFI sisteminin Windows 10 ile beraberAndroid Lollipop 5.0 ve 5.1 sürümlerinin de mobil cihazlar, PC ve dizüstü bilgisayarlarda çalışabileceğini anlatmıştık.

Öte yandan, Çinli teknisyen ve uygulama geliştiricilerinin bulduğu bir “aşırtma kod” ile Windows Phone sistemlerin Microsoft’un güncellemesini beklemeden Android işletim sistemini alternatif olarak çalıştırabileceği de açıklandı. Bu yöntemle Windows 10 işletim sistemine yükselmesi beklenen tüm Windows Phone cihazlar, bir güncelleme almadan da artık Android ile de çalışabiliyorlar.

Microsoft Nokia serisine ait olan: Lumia 920, Lumia 925, Lumia 929, Lumia 830, Lumia 930, Lumia 1520, Lumia 635 (1GB RAM), Lumia 730, Lumia 820, Lumia 435ve Lumia 928 Windows Phone’lar bu yöntemle Android ile de çalışabilecekler.

Bu kod parçacığı Windows Phone’larda çalışarak Android uygulamaların yüklenmesini sağlıyor ancak Google Play Hizmetleriuygulamasına ihtiyaç duyan uygulamalarda sıkıntı çıkarabiliyor.

Alıntı

• Beğen
Tepkiler: remzi33
remzi33

remzi33

Üye
Windows Phone’larda da Android uygulamaların çalışmasını sağlayan bir yöntem daha geliştirildi.

Android Lollipop Artık Windows 10 Üzerinde de Çalışacak haberimizi hatırlarsınız. Haberde Windows sürümlerinin bilgisayarlara hızla yüklenebilmesini sağlayan UEFI ön yükleme sisteminin yenilendiğinden bahsetmiş ve yeni UEFI sisteminin Windows 10 ile beraberAndroid Lollipop 5.0 ve 5.1 sürümlerinin de mobil cihazlar, PC ve dizüstü bilgisayarlarda çalışabileceğini anlatmıştık.

Öte yandan, Çinli teknisyen ve uygulama geliştiricilerinin bulduğu bir “aşırtma kod” ile Windows Phone sistemlerin Microsoft’un güncellemesini beklemeden Android işletim sistemini alternatif olarak çalıştırabileceği de açıklandı. Bu yöntemle Windows 10 işletim sistemine yükselmesi beklenen tüm Windows Phone cihazlar, bir güncelleme almadan da artık Android ile de çalışabiliyorlar.

Microsoft Nokia serisine ait olan: Lumia 920, Lumia 925, Lumia 929, Lumia 830, Lumia 930, Lumia 1520, Lumia 635 (1GB RAM), Lumia 730, Lumia 820, Lumia 435ve Lumia 928 Windows Phone’lar bu yöntemle Android ile de çalışabilecekler.

Bu kod parçacığı Windows Phone’larda çalışarak Android uygulamaların yüklenmesini sağlıyor ancak Google Play Hizmetleriuygulamasına ihtiyaç duyan uygulamalarda sıkıntı çıkarabiliyor.

Alıntı
Kaynak?

• Beğen
Tepkiler: cemil baba
dakamon

dakamon

Üye
Umarım 8.1 e dönmeden güncellemeyi alır insiderlar ve insiderdan çıkarlar.

versino2

versino2

Üye
Gelecekse gelsin artık sıkıldım Denim den :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Umarım 8.1 e dönmeden güncellemeyi alır insiderlar ve insiderdan çıkarlar.

Wp8.1 Cyan dan tecrübeliyiz. Beta kullanırken Denim sürümüne geçmek için cyana döndürdüler.
İnsidirler illaki 8.1 denime dönüş yapıp öyle betadan çıkacaklardır.

skynet

Üye
Yeter ki gelsin Ambere bile geçerim :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yeter ki gelsin Ambere bile geçerim :D
Amberden wp 10 a kadar bayağı güncelleme alırsın. Önce denime geçersin sonra wp 10. Hiç uğraşmam wp 10 gelince rom indirip flaşlarım :P

afwerker

afwerker

Üye

Alıntı
Android sistemden kaldırıldı ve proje askıya alındı diye biliyorum ve Project Islanwood ile ios uygulamalarını portlamayı hedefliyorlar sadece

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
Yeni gelicek resmi win 10 uygulaması için neden facebook retrica falan deniyor benim bildiğim resmi dedikleri direk sistem uyumlu microsoft uygulaması değilmi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yeni gelicek resmi win 10 uygulaması için neden facebook retrica falan deniyor benim bildiğim resmi dedikleri direk sistem uyumlu microsoft uygulaması değilmi ?
Sistem uyumlu Microsoft Uygulamalarına "yerleşik uygulama" ya da "native app" deniliyor. Resmi uygulama ise ilgili sistem, servis ya da sağlayıcı tarafından verilen hizmetler için yayınlanan uygulama ya da istemcilere deniliyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat.Demir
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Facebook 2016 da yayınlanacak denmişti. Microsoft yeni güncelleme ile Facebook'u sistemde ön yüklü olarak sunabilir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bunu Cyanogen için yaptıran Microsoft, kendi sistemi için de yapar herhalde

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve Murat Alper

stockton

Üye
Facebook'sa sağlam küfrederim. Microsoft, zaten facebook'un %10'una sahipken, nasıl adam akıllı facebook, instagram uygulamaları şu ana kadar gelmez, akıl alır gibi değil. İnşallah snapchat'tir!

(bu arada önceden bir snapchat uygulaması vardı, ne oldu ona, bulamıyorum şimdi?)

versino2

versino2

Üye
Snapchat gelse ne fayda ben hala Denim deyim ve bana orjinal firmware gelene kadar ben gene kullanamıcam 2 ay o snapchat i :D:D

Üst Alt