Sonuç? Sıvas otel değildir umarımGün içinde İstanbul ve Ankara’da Microsoft CEO’su Satya Nadella’nın bulunduğu bir dizi programa katıldım. İlk firsatta Gabriel Aul'u şikayet ettim.![]()
(düğün dernekden alıntı)Sivas Otelde yapsa bende katılır bir iki laf da ben sayardımSonuç? Sıvas otel değildir umarım(düğün dernekden alıntı)
Bu cortana kafiri nerede bulamadım ben bunu![]()
Önce hangisi gelir Th2 mi ?2016'nın tamamlanan ilk yapıları Redstone 11095 ve Th2 10586.63 oldu.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows Phone? Windows Mobile olmamışmıydı o?Lumia 950 ve Lumia 950 XL için yeni bir firmware güncellemesi daha yayınlandı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eski güncelleme gelen. Sadece bazı ülkelere gelmemişti.Unuttu bunlar 95x dışındaki telefonları
bu müziklere kapak eklemek için bir program var mı nasıl yapıyoruzTüm müziklerim albüm kapaklı olduğu için bu konuda bir şey diyemeyeceğim.
grove müzik otomatik olarak kapakları ekliyor ama ?bu müziklere kapak eklemek için bir program var mı nasıl yapıyoruz
Bilgisayardan Mp3tag programı ile kendim yapıyorum.bu müziklere kapak eklemek için bir program var mı nasıl yapıyoruz
bu müziklere kapak eklemek için bir program var mı nasıl yapıyoruz