Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Biraz mı ? i5 ve i7 gibi seçenekler koysaymış harika olurmuş
eski nesillerde baya fark vardı ama 6. nesil core m ler var ya ne kadar performans verir bilemediğim için diyorum tabiki yine i5 i7 yerini tutamaz

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Lumia 820 w10 kurdum. Buna nasıl mouse başlayacağım ve ne tür bir mouse almam lazım?

skynet

Üye
Dün gece yatmadan telefonu uçak moduna alıp yattım şarj %90 civarıydı sabah açmak istediğimde telefon açılmadı yani pil bitmişti :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
T-Mobile Almanya iki hafta içinde
Lumia 535,635,640,640 XL modelleri için Windows 10 Mobile güncellemesi yayınlayacağını açıkladı.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Dün gece yatmadan telefonu uçak moduna alıp yattım şarj %90 civarıydı sabah açmak istediğimde telefon açılmadı yani pil bitmişti :hmmm
gün bende telefonu açık bıraktım ama %90 olan sarjım %78 demi neydi sabahleyin uçak modun da falanda değildi bence yine biraz fazla ama tasarruf modun da daha az azalır diye düşünüyorum
Sesle etkinleştirme, OneNote ve bişey daha güncellendi ama aklıma gelmedi şimdi :)
mytube olmasın bende demin güncellendi

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
erhanercan

erhanercan

Üye
Lumia 820 w10 kurdum. Buna nasıl mouse başlayacağım ve ne tür bir mouse almam lazım?
otg kabloya usb mouse ını bağlarsın ama mouse un içinde eşleştirme özelliği olan modellerden arıyorum bende bulamadım yoksa daha pratik olurdu onlar

skynet

Üye
Şuan ki kullandığımız sürüm ile bir önce ki arasında özellik olarak fark var mıydı

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
gün bende telefonu açık bıraktım ama %90 olan sarjım %78 demi neydi sabahleyin uçak modun da falanda değildi bence yine biraz fazla ama tasarruf modun da daha az azalır diye düşünüyorum

mytube olmasın bende demin güncellendi
Gece yatarken şarjım %50 idi. Yatarken müzik playerda açıktı bi 15 dk daha çalıp kendiliğinden kapanacaktı o ara uyumuşum zaten. Sabah kalktığımda %49 olmuştu. Uçak modunda falan da değildi. Lumia 1520.

serinaga

serinaga

Üye

Telefon ters tepki vermiş, eminim uçak modunda olmasaydı daha çalışıyor olurdu :kop2:

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
8.1 de önceden Nokia Care ( sanırım sonradan adı değişti) ile telefonun garanti durumuna bakıyorduk. Windows 10 da bunu kontrol etmek için hangi uygulama var?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
8.1 de önceden Nokia Care ( sanırım sonradan adı değişti) ile telefonun garanti durumuna bakıyorduk. Windows 10 da bunu kontrol etmek için hangi uygulama var?
Uygulamadan daha sorgulanmıyor sanırım,şu linki kullanabilirsin.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ne kadar zormuş bi güncelleme vermek. Millet Google'a o kadar laf ediyor. En azından android tarafında custom romlarla işini halledebiliyorsun

Üst Alt