Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Şu insider olayı iyi bir şeymiş gibi görünüyor fakat temelde olumsuz bir şey. Bakın eskiden olsa güncellemeyi heyecanla beklerdik acaba sızdırılan özellikler gelecekmi diye burada sayfa sayfa konuşurduk. İnsider geldi herkesin hevesi heyecanı kaçtı. İnsanlar aylar öncesinden bozuk mozuk yeni özellikleri kullanıyor insanlara gösteriyor insanların da heyecanı yitip gidiyor. Bu aynı steam deki alfa surumundeki oyunların satılmasına benziyor. Bu gunumuzun stratejisi aslında. İşte kullanıcıya bakın sizinle birlikte geliştiriyoruz diyorlar ama aslında o kadar buyuk zaman kazanıyorlar ki. Normalde resmiolarak duyurulmasından resmi olarak çıkışına ne kadar bir zaman geçti Windows mobile 10 un 1 yıla yakın ama ne oldu insider ile insanları bu kadar bekletmemiş gibi oldular. Yoksa herkes baya Bi isyan edecekti nerde kaldı güncelleme diye. İşte bş redstone diyorlar şimdi buda ocakta gelecekmiş ilk insider sürümü. Onun da resmi halini de 1 yıl sonra alırız artık.

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, BLasTeaR ve stockton

skynet

Üye
Resmi win10'u alayım daha insider olayına girmem

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
braayn

braayn

Üye
Şu insider olayı iyi bir şeymiş gibi görünüyor fakat temelde olumsuz bir şey. Bakın eskiden olsa güncellemeyi heyecanla beklerdik acaba sızdırılan özellikler gelecekmi diye burada sayfa sayfa konuşurduk. İnsider geldi herkesin hevesi heyecanı kaçtı. İnsanlar aylar öncesinden bozuk mozuk yeni özellikleri kullanıyor insanlara gösteriyor insanların da heyecanı yitip gidiyor. Bu aynı steam deki alfa surumundeki oyunların satılmasına benziyor. Bu gunumuzun stratejisi aslında. İşte kullanıcıya bakın sizinle birlikte geliştiriyoruz diyorlar ama aslında o kadar buyuk zaman kazanıyorlar ki. Normalde resmiolarak duyurulmasından resmi olarak çıkışına ne kadar bir zaman geçti Windows mobile 10 un 1 yıla yakın ama ne oldu insider ile insanları bu kadar bekletmemiş gibi oldular. Yoksa herkes baya Bi isyan edecekti nerde kaldı güncelleme diye. İşte bş redstone diyorlar şimdi buda ocakta gelecekmiş ilk insider sürümü. Onun da resmi halini de 1 yıl sonra alırız artık.
Birazda redstone kobay olun diyorlar işte olacağı bu

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Benim şahsi görüşüm mağazanın gelişmemesi için Google da çaba ve para harcıyordur.

• Beğen
Tepkiler: cemil baba ve bozkirdangelen

skynet

Üye
Videodan fotoğraf kaydet dediğimde bir sorun oluştu uyarısı alıyorum bu sorun genel mi ?

mTalk'tan gönderildi

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Videodan fotoğraf kaydet dediğimde bir sorun oluştu uyarısı alıyorum bu sorun genel mi ?

mTalk'tan gönderildi
Bilmem ama bende de aynı uyarı oluyor.l820

mTalk'tan gönderildi

erhanercan

erhanercan

Üye
Beyler gabe tweet attı başladı diye gören yok muuu

erhanercan

erhanercan

Üye
Ben yanlış anladım sanırım edgeden linkini dw kopyalayamıyorum 200 milyon cihaz için active oldu diye birşey yazdı

hayaleturk

hayaleturk

Üye
Ben yanlış anladım sanırım edgeden linkini dw kopyalayamıyorum 200 milyon cihaz için active oldu diye birşey yazdı
Windows 10 Now Active on over 200 Million Devices

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

merkel02

Kapalı Hesap
:uykulu:gabe şaka mı yaptı? Güncelleme görünmüyor şu an için

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama en aktif konu burası,lumia soft.rec.tool her denememde ağ bağlantısı hatası veriyor.kaldırıp tekrar yükledim yine aynı,bu sorunu yaşayan yada çözümünü bilen var mı acaba?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Windows 10 demiş mobile dememiş ama?

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
mobil dememiş kavas demiş :birak:

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
müzik çalara paylaş seçeneği yeni geldi sanırım ya da daha önce bilmiyorum ama paylaş deyince link atıyor ve link mağazaya yönlendirdiği için sadece wp telefonlar arasında gibi bir şey oluyor

Üst Alt