Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
benim 735'te de bi ara orijinal olmayan bi şarj aletiyle şarj etmek zorunda kalmıştım, sabaha kadar şarj olmamış üstüne şarjı bitirmiş sabah % 2ydi ve ilk kez orada ışık yanıyordu çok şaşırdım uyku sersemi görüyorum zannetmiştim ama doğruymuş demek ki :D
Sadece beyaz yanmıyorsa çok iyi ama sadece beyaz ise o ışık çok fazla cidden :D.Bildiğin flash ışığı gibiydi.

skynet

Üye
Telefonu sıfırladım dikkatimi çekti bu çevrim dışı haritaları sd karta yüklemiştim şimdi sıfırlamadan sonra tekrar kullanabiliyorum
Daha önce böyle miydi ?

mTalk'tan gönderildi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evet haklısın galiba Ali Kemal, önceleri çok daha iyi çekiyordu benim L1520'de. Bu son yapılarda yakınlaştırınca çok net bir görüntü elde edemiyorum maalesef ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
mesela böyle bir fotoğraf çektim bugün. Renklerin doğallığı gerçekten kusursuz. Kalite daha iyi olabilir miydi? Evet ama bu bile gerçekten çok iyi bir fotoğraf. Yani amatör olarak fotoğraf çeken biri için gayet yeterli. Tabi bu söylediklerim lumia 930 için geçerli.

Ekli dosyalar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
mesela böyle bir fotoğraf çektim bugün. Renklerin doğallığı gerçekten kusursuz. Kalite daha iyi olabilir miydi? Evet ama bu bile gerçekten çok iyi bir fotoğraf. Yani amatör olarak fotoğraf çeken biri için gayet yeterli. Tabi bu söylediklerim lumia 930 için geçerli.
Dün senle konuştuktan sonra bende bunu çektim abi bence çok güzel demek iş olay ışıktaymış :D

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
kamera ile manuel odağı kullandıktan sonra tekrar otomatiğe getirince düzgün bir şekilde çalışıyor mu sizde ?
ben tekrar otomatik yapsam da düzelmiyor

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
manialog

manialog

Üye
kamera ile manuel odağı kullandıktan sonra tekrar otomatiğe getirince düzgün bir şekilde çalışıyor mu sizde ?
Aynı sıkıntı bende de mevcut lumia 820 ayrıca seri çekim yapıyorduk eskiden şimdi bende olmuyor lumia kamerayı kaldırdılar da özellikleri taşımadılar

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
4MaGuS

4MaGuS

Üye
aslında orada şöyle bir sorun var manuel odak yaptıktan sonra o ayarı oto olarak ayarlasanız dahi otoya geçiş yapmıyor eski kaldığı yeri görebilirsiniz hatta bunu çözmek için ise odak ayarını yine otoya alıyoruz ekrana 2 defa dokunarak otomatik odak almasını sağlayabilirsiniz, aslında o ayarların hatırlanması çok güzel daha önce denemeyenler varsa o ayarlarda mesela odak iso ve deklanşör hızını ayarladınız da ana kamera fotoğraf modundan video geçiş yapsanız dahi aynı kalıyor ve ard arda bir çok çekim yaparken de o ayarlar kalıyor prof. fotografçılar için çok güzel aslında çünkü ortama göre sürekli deneme yanılma yapılarak resim çekenler boyna sıfırdan ayar yapmaktan kurtuluyor, bu arada ben ana kamera ayarlarının ön kamerada da aynı kaldığını hatırlıyordum ama şuan deniyorum olmuyor o çok fazla önemli değil ama oda kendi içinde ayarlar sabit kalıyor
Aynı sıkıntı bende de mevcut lumia 820 ayrıca seri çekim yapıyorduk eskiden şimdi bende olmuyor lumia kamerayı kaldırdılar da özellikleri taşımadılar
aslında var kamera ayarlarına girdiğinizde kamera tuşuna basılı tutun ayarlarında seri fotoğraf çekimi var ancak sizin daha çok bahsettiğiniz seri çekim sunarken oradaki farklı modlar haraketli sabik bulanık resimlerin üst üste gözükmesi vb. siz daha çok bunları istiyor gibisiniz bana öyle geldi bende istiyorum açıkçası güzel özellik şuan sadece üst seviye modellerden var alt seviye modellerde kaldırıldı bu

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

skynet

Üye
Nokia hesabı mağazadan bir türlü güncellenmiyor hata veriyor 0x80070019 hata kodu

onursarii

Üye
aslında orada şöyle bir sorun var manuel odak yaptıktan sonra o ayarı oto olarak ayarlasanız dahi otoya geçiş yapmıyor eski kaldığı yeri görebilirsiniz hatta bunu çözmek için ise odak ayarını yine otoya alıyoruz ekrana 2 defa dokunarak otomatik odak almasını sağlayabilirsiniz, aslında o ayarların hatırlanması çok güzel daha önce denemeyenler varsa o ayarlarda mesela odak iso ve deklanşör hızını ayarladınız da ana kamera fotoğraf modundan video geçiş yapsanız dahi aynı kalıyor ve ard arda bir çok çekim yaparken de o ayarlar kalıyor prof. fotografçılar için çok güzel aslında çünkü ortama göre sürekli deneme yanılma yapılarak resim çekenler boyna sıfırdan ayar yapmaktan kurtuluyor, bu arada ben ana kamera ayarlarının ön kamerada da aynı kaldığını hatırlıyordum ama şuan deniyorum olmuyor o çok fazla önemli değil ama oda kendi içinde ayarlar sabit kalıyor

aslında var kamera ayarlarına girdiğinizde kamera tuşuna basılı tutun ayarlarında seri fotoğraf çekimi var ancak sizin daha çok bahsettiğiniz seri çekim sunarken oradaki farklı modlar haraketli sabik bulanık resimlerin üst üste gözükmesi vb. siz daha çok bunları istiyor gibisiniz bana öyle geldi bende istiyorum açıkçası güzel özellik şuan sadece üst seviye modellerden var alt seviye modellerde kaldırıldı bu

dediğiniz seri çekim, diğer seri çekime oranla çok yavaş çekiyor. eskiden tek basışta milisaniye aralıklarla 10-15 tane fotoğraf çekiyordu. şimdi kamera tuşuna basılı tutsak bile saniyede 3 tane çekebiliyor anca o da.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
dediğiniz seri çekim, diğer seri çekime oranla çok yavaş çekiyor. eskiden tek basışta milisaniye aralıklarla 10-15 tane fotoğraf çekiyordu. şimdi kamera tuşuna basılı tutsak bile saniyede 3 tane çekebiliyor anca o da.
aslında bu güne kadar bir çok 950 ve 950xl modellerin kamera performans testlerini izledim youtube den birebir yanı firma bağlı olarak değil, mesela o testlerde windows 10 özel optimize edildiği için o modelde şuan bizdekinden çok daha hızlı resim çekebiliyor bizde şuan çok yavaş evet haklısınız belki bu hızı kararlı sürüm geldiğinde değişiklik gösterir yani aslında kesin göstereceğini düşünüyorum ama malesef yine beklememiz gerekiyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
12 Ocak???

• Beğen
Tepkiler: bilalbilik, OnurYurdakul ve sfgnrl

salihoglu1

Üye
Arkadaşlar 1 senelik lumia 820 maceram 2016 itibarı ile son buldu,ya da ara verdim diyelim.inşallah ms adam gibi bişeyler yapar da bi deneme daha yaptırır bize,3 ay boyunca 820 ye dokunmayacağım.bakalım neler değişecek.Herkese iyi seneler..

• Beğen
Tepkiler: cemil baba ve BLasTeaR
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Arkadaşlar 1 senelik lumia 820 maceram 2016 itibarı ile son buldu,ya da ara verdim diyelim.inşallah ms adam gibi bişeyler yapar da bi deneme daha yaptırır bize,3 ay boyunca 820 ye dokunmayacağım.bakalım neler değişecek.Herkese iyi seneler..
birşeylerin değişmesi için 3 ay değil 3 sene beklemen lazım.

• Beğen
Tepkiler: cemil baba ve enessrsy
sahanemir

sahanemir

Üye
930 lumia ciddi ciddi resimde iyi 1520 den de iyi sebebini bilmiyorum ama 1520 ile 930 arasında resimlerde bayağı farklar var.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şef sen yine bişeyler biliyon am hadi hayırlısı , resmi surum tarihi olsa hiç de fena olmaz yani
lumia 850 ve Windows 10 mobile final güncellemesi için kuvvetli muhtemel tarih.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve sfgnrl
hayaleturk

hayaleturk

Üye
Sadece beyaz yanmıyorsa çok iyi ama sadece beyaz ise o ışık çok fazla cidden :D.Bildiğin flash ışığı gibiydi.

Bende bugün gördüm morumsu bir renk yandı telefonu açıp kapattım o zaman dikkatimi çekti.

bilalbilik

bilalbilik

Üye
Microsoft sayesinde hem hayal dünyam gelişiyor hem de ileri görüşlülüğüm teşekkürler Microsoft

• Beğen
Tepkiler: versino2 ve dakamon

Üst Alt