Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama en aktif konu burası,lumia soft.rec.tool her denememde ağ bağlantısı hatası veriyor.kaldırıp tekrar yükledim yine aynı,bu sorunu yaşayan yada çözümünü bilen var mı acaba?
Windows Device Recovery Tool deneyiniz.
müzik çalara paylaş seçeneği yeni geldi sanırım ya da daha önce bilmiyorum ama paylaş deyince link atıyor ve link mağazaya yönlendirdiği için sadece wp telefonlar arasında gibi bir şey oluyor

Birkaç güncelleme önce geldi. Bazı müzikleri paylaşmaya izin veriyor, bazılarını vermiyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama en aktif konu burası,lumia soft.rec.tool her denememde ağ bağlantısı hatası veriyor.kaldırıp tekrar yükledim yine aynı,bu sorunu yaşayan yada çözümünü bilen var mı acaba?

Bazı arkadaşlar süperonline'da sorun yaşadıklarını söylemişlerdi, farklı bir hatta deneyin, yada Sensation'un dediği gibi denemeli ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Bazı arkadaşlar süperonline'da sorun yaşadıklarını söylemişlerdi, farklı bir hatta deneyin, yada Sensation'un dediği gibi denemeli ...

süperonline hatası devam. bü yüzden dediğiniz gibi operatör yada komşu interneti denenebilir...

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Teşekkürler,sorun @Sensation un dediği uygulama ile çözülmüştür.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
braayn

braayn

Üye
Dnsleri değiştir olur.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
telefonumda yaşadığım farklı bi sorunu paylaşmak istiyorum. Youtube üzerinden indirdiğim doğukan medetoğlu-sevemiyorum adlı şarkıyı media player aracılığıtla çalma listesi olarak senkronize ettiğimde bu şarkıyı çalmıyor. elle aratıp bulduğunda çalıyor. Diğer bi sorunda Eldivenle kullanma olayı win 10 mobile çalışmıyor heralde 1520 de deneyen var mı?

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Lumia 820 aldım ve wp 10 kurulu şuan. Mobil veriyi açınca e yazıyor yukarıda. Onu nasıl 3g, h yapabilirim ?

afwerker

afwerker

Üye
telefonumda yaşadığım farklı bi sorunu paylaşmak istiyorum. Youtube üzerinden indirdiğim doğukan medetoğlu-sevemiyorum adlı şarkıyı media player aracılığıtla çalma listesi olarak senkronize ettiğimde bu şarkıyı çalmıyor. elle aratıp bulduğunda çalıyor. Diğer bi sorunda Eldivenle kullanma olayı win 10 mobile çalışmıyor heralde 1520 de deneyen var mı?
Ben denediğimde 8.1 deki gibi tam algılama yok bazen algılıyor bazen algılamıyor. ona da tuş açıkken elimizde eldivenle windows tuşuna 4 5 kere basmaya çalışın algıladığı zaman ekranda işlemeye başlıyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Lumia 820 aldım ve wp 10 kurulu şuan. Mobil veriyi açınca e yazıyor yukarıda. Onu nasıl 3g, h yapabilirim ?
mobil veri kısa yoluna basılı tut oradan ilgili ayara gidecek "hücresel ve sim" buradan "sim ayarları" en yüksek bant hızı 2g-3g-4g seçebilirsiniz
şuan 920 üzerinde deniyorum kalem arkası ile biraz algılaması zor gibi geldi ama bir kaç deneme sonra alıştım şuan ekranda sorunsuz ama geri tuşu ve arama tuşu çalışıyor ama ana menü tuşuna kaç defa bastıysam da algılamıyor onu

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
mobil veri kısa yoluna basılı tut oradan ilgili ayara gidecek "hücresel ve sim" buradan "sim ayarları" en yüksek bant hızı 2g-3g-4g seçebilirsiniz

şuan 920 üzerinde deniyorum kalem arkası ile biraz algılaması zor gibi geldi ama bir kaç deneme sonra alıştım şuan ekranda sorunsuz ama geri tuşu ve arama tuşu çalışıyor ama ana menü tuşuna kaç defa bastıysam da algılamıyor onu
Hocam teşekkürler. E den kurtuldum :ehe

skynet

Üye
Excel - Word güncellendi

PowerPoint güncellendi

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Sensation
Bay H

Bay H

Üye
Windows 10 Mobile Redstone güncellemesi özellikleri;
  • Başlat ekranı yatay mod(landscape Mode): Bir çok Windows 10 Mobile kullanıcının uzun zamandır en çok istenen özellikler listesinde yer alan yatay modda başlat ekranı kullanımının Windows 10 Mobile Redstone RS1_release sürümünde kullanıma sunulacağı belirtiliyor. (yakında insider ile sunulabilir)
  • Geliştirilmiş eylem merkezi; müzik oynatıcıyı kontrol etme, indirme yöneticisi görüntüleme ve kişiselleştirme gibi özelliklerin eklenmesi
  • Daha iyi Windows 10 - Windows 10 Mobile entegrasyonu: Microsoft hesabı ile eşleşmiş cihazlar arasında sürekliliğin sağlanması. Herhangi bir uygulamayı bir cihazda başlatıp eşzamanlı olarak diğer cihazdan sürdürme.
  • Daha fazla karo boyutu ve kişiselleştirme seçeneği: Microsoft'un daha fazla canlı karo seçeneği sunacağı biliniyor. Ayrıca canlı karolarda daha fazla kişiselleştirme seçeneği de sunulacak. Kişiselleştirme seçenekleri arasında özellikle kilit ekranı deneyiminin değiştirileceği belirtiliyor.
  • İnteraktif canlı karolar: İnteraktif canlı karo özelliğinin Microsoft tarafından test edildiği teyit edilmiş. Fakat hangi sürümde kullanıcılara sunulacağı bilinmiyor.
  • Yerleşik uygulamaların güncellenmesi: Microsoft'un Redstone güncellemesine uyumlu olarak yerleşik uygulamaları da güncelleyeceği belirtiliyor. Edge, Onedrive, Mesajlaşma + Skype, Mağaza, Müzik ve daha fazlası birçok yeni özelliği ile büyük revizyona uğrayacak. Fotoğraflar uygulaması nihayet otomatik geliştirme ve otomatik albüm oluşturma özelliğini kazanıyor.
Tabi bunlar resmi açıklama değil. Bu nedenle belirtilen özelliklerin de hangi sürümde kullanıma sunulacağı bilinmiyor. Fakat bazı kaynaklardan bu özelliklerin şu anda Microsoft tarafından test aşamasına alındığı teyit edilmiş. Ayrıca burada belirtilenler dışında daha farklı değişikliklerin olup olmadığı konusunda şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Admin Edit: Detaylar eklendi

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: cemil baba, ...decode..., suyunsesi ve 10 diğerleri
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Redstone güncellemesi ile birlikte

Ana ekranı yatay kullanabilme

Geliştirilmiş bildirim merkezi; müzik oynatıcıyı kontrol etme vs. gibi özelliklerin eklenmesi

Daha iyi Windows 10 - Windows 10 Mobile entegrasyonu

Daha fazla karo boyutu ve özelleştirme seçeneği

İnteraktif canlı karolar ve

Yerleşik uygulamaların güncellenmesi gibi yeniliklerin bizleri beklediği belirtilmiş.
İlk Redstone da yenilik olmayacağı konuşuluyordu ama inşallah bu sayılanlar verilirse çok güzel olur. Sistemin biraz daha yeniliğe ve heyecana ihtiyacı var.

braayn

braayn

Üye
Redstone güncellemesi ile birlikte

Ana ekranı yatay kullanabilme

Geliştirilmiş bildirim merkezi; müzik oynatıcıyı kontrol etme vs. gibi özelliklerin eklenmesi

Daha iyi Windows 10 - Windows 10 Mobile entegrasyonu

Daha fazla karo boyutu ve özelleştirme seçeneği

İnteraktif canlı karolar ve

Yerleşik uygulamaların güncellenmesi gibi yeniliklerin bizleri beklediği belirtilmiş.
Bu kadarcık mı ? :) vallahi güldüm sadece.haber için teşekkürler ama ms komiksin

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ms imajı zedeledi artık telefonu uçursa yaranamaz bazılarına...

Üst Alt