Bende de yanıyor şarj bitince. Arada mor arada kırmızı. Yalnız yanan yer ekranın sol üst köşesi, bildirim ışığı değil. Işıkta bakınca belli oluyorBende bugün gördüm morumsu bir renk yandı telefonu açıp kapattım o zaman dikkatimi çekti.

Nasıl yani anlamadımBende de yanıyor şarj bitince. Arada mor arada kırmızı. Yalnız yanan yer ekranın sol üst köşesi, bildirim ışığı değil. Işıkta bakınca belli oluyor![]()

İnşallah öyledir yalumia 850 ve Windows 10 mobile final güncellemesi için kuvvetli muhtemel tarih.
Nasıl yani anlamadım![]()
Hayır ben şarjı yokken hiç telefonu taktığımda bildiğin bildirim ışığı yandı sol üstte beyaz dı rengide.Ekrandan çıkan bi ışık olsa fark ederdim.Simge ekranda yanıyor yani. Bize ışık gibi geliyor ama orası ekranın içi. Zaten bildirim ışığı o kadar aşağıda ve solda değil.
Günlük kullanım (920) yerlerde sürünüyor. Daha önce hiş yaşamadığım sorunlar da yaşamaya başladım. Beni asıl korkutan bu yapının final güncelleme öncesi son yapı olması. 15 yapıda ancak buraya gelmiş bir yazılımın 1 yapıda tamamen sorunsuz olabileceğini hiç zannetmiyorum![]()
Cihaza göre optimize edilmemiş bir yapı kullanıyorsunuz. Firmware ve işletim sistemi birebir uyumlu değil. Finalde tüm uyumluluklar sağlanmış olacak. Ben şuan 1520 de kullanıyorum, neredeyse sorunsuz. Finalde harika olur bence.Günlük kullanım (920) yerlerde sürünüyor. Daha önce hiş yaşamadığım sorunlar da yaşamaya başladım. Beni asıl korkutan bu yapının final güncelleme öncesi son yapı olması. 15 yapıda ancak buraya gelmiş bir yazılımın 1 yapıda tamamen sorunsuz olabileceğini hiç zannetmiyorum![]()
Bende orası hiç yanmadı. Demekki bildirim ışığı beyazHayır ben şarjı yokken hiç telefonu taktığımda bildiğin bildirim ışığı yandı sol üstte beyaz dı rengide.Ekrandan çıkan bi ışık olsa fark ederdim.

dediğiniz seri çekim, diğer seri çekime oranla çok yavaş çekiyor. eskiden tek basışta milisaniye aralıklarla 10-15 tane fotoğraf çekiyordu. şimdi kamera tuşuna basılı tutsak bile saniyede 3 tane çekebiliyor anca o da.

Uygulama olmamasının nedenlerine iki taraflı olarak bakmak lazım.Win10 güncellemesi ile ve mağazada yapılacak yeniliklerle bu iş düzelir.
Son bir haftada 1320 telefonumu görenler hayranlıkla bakıyorlar hızı stabil oluşu donma şarj sorununun olmaması insanların dikkatini çekiyor ancak eksikler malum uygulama olayı şu yok bu yok dediğimde insanların kafasında olumsuz düşünceler oluşuyor.
950 ne zaman gelecek artık değiştirmem lazım