Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

stockton

Üye
Günlük kullanım (920) yerlerde sürünüyor. Daha önce hiş yaşamadığım sorunlar da yaşamaya başladım. Beni asıl korkutan bu yapının final güncelleme öncesi son yapı olması. 15 yapıda ancak buraya gelmiş bir yazılımın 1 yapıda tamamen sorunsuz olabileceğini hiç zannetmiyorum :(

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende bugün gördüm morumsu bir renk yandı telefonu açıp kapattım o zaman dikkatimi çekti.
Bende de yanıyor şarj bitince. Arada mor arada kırmızı. Yalnız yanan yer ekranın sol üst köşesi, bildirim ışığı değil. Işıkta bakınca belli oluyor :ehe

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Simge ekranda yanıyor yani. Bize ışık gibi geliyor ama orası ekranın içi. Zaten bildirim ışığı o kadar aşağıda ve solda değil.
Hayır ben şarjı yokken hiç telefonu taktığımda bildiğin bildirim ışığı yandı sol üstte beyaz dı rengide.Ekrandan çıkan bi ışık olsa fark ederdim.

erhanercan

erhanercan

Üye
Günlük kullanım (920) yerlerde sürünüyor. Daha önce hiş yaşamadığım sorunlar da yaşamaya başladım. Beni asıl korkutan bu yapının final güncelleme öncesi son yapı olması. 15 yapıda ancak buraya gelmiş bir yazılımın 1 yapıda tamamen sorunsuz olabileceğini hiç zannetmiyorum :(

İlginç olan da bu 925 de günlük kullanımda göze batacak kadar sorun yaşamıyorum bende

• Beğen
Tepkiler: stockton
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Cihaza göre optimize edilmemiş bir yapı kullanıyorsunuz. Firmware ve işletim sistemi birebir uyumlu değil. Finalde tüm uyumluluklar sağlanmış olacak. Ben şuan 1520 de kullanıyorum, neredeyse sorunsuz. Finalde harika olur bence.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve stockton
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır ben şarjı yokken hiç telefonu taktığımda bildiğin bildirim ışığı yandı sol üstte beyaz dı rengide.Ekrandan çıkan bi ışık olsa fark ederdim.
Bende orası hiç yanmadı. Demekki bildirim ışığı beyaz :)

serinaga

serinaga

Üye
dediğiniz seri çekim, diğer seri çekime oranla çok yavaş çekiyor. eskiden tek basışta milisaniye aralıklarla 10-15 tane fotoğraf çekiyordu. şimdi kamera tuşuna basılı tutsak bile saniyede 3 tane çekebiliyor anca o da.

Fast Camera adlı Uygulama bu iş için biçilmiş kaftan bence, saniyede kaç adet resim çekmesi, çözünürlüğe göre değişiyor. Ben PC ekranına açılışta gelen ama gözün okumak için yeterli olmadığı bir mesajı, yani milisaniyeler içerisinde ekrana gelen uyarıyı merak ederek bu uygulamayı buldum ve inanılmaz bir şekilde birkaç saniye içerisinde 100'ün üzerinde resim çekmişti de o ekrana gelen yazıyı okuyabilmiştim :)

Fast Camera

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
Şu güncelleme gelse de kardeşim rahat etse artık :eller: onun için habire burayı okuyorum

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
braayn

braayn

Üye
Ms'nin son 12 günü...

System X

System X

Üye
final sürüm hakkında daha doğrusu bundan sonra beklentiye girmek gerçekten hayatlperestlikten başka birşey değil.adamlar bildiğin strateji değiştirdiler adamların başta rekabet etme android ile baş etme gibi bir amaçları yok.Bunları hedef kitlesi son kullanıcı değil kurumsal müşteriler bence...Zaten düşünüldüğünde android tarafına cortana bile çıktı...Mobil tarafta ise beklenenler bir yana herhangi bir beklenti bile gerçekleşmiş gelmiş değil. windows 10 nu ayrıca değerlendirirsek bir symbian bile değil arkadaşlar ki kaç yıldır piyasada olan androidden söz etmeye zaten gerek yok. işin trajikomik tarafı lumia 950nin fiyatı...

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, turancen, ArMaGeDdOn_87 ve 1 kişi daha
og1907

og1907

Üye
Win10 güncellemesi ile ve mağazada yapılacak yeniliklerle bu iş düzelir.
Son bir haftada 1320 telefonumu görenler hayranlıkla bakıyorlar hızı stabil oluşu donma şarj sorununun olmaması insanların dikkatini çekiyor ancak eksikler malum uygulama olayı şu yok bu yok dediğimde insanların kafasında olumsuz düşünceler oluşuyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve bozkirdangelen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kim ne derse desin ben bu sistemin tutacağından eminim,ha belki biraz zaman alacak ama kendi adıma çokta sorun değil.arayüz olsun stabilite oldu çok iyi sadece bekleyip göreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, bozkirdangelen ve erhanercan
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Win10 güncellemesi ile ve mağazada yapılacak yeniliklerle bu iş düzelir.
Son bir haftada 1320 telefonumu görenler hayranlıkla bakıyorlar hızı stabil oluşu donma şarj sorununun olmaması insanların dikkatini çekiyor ancak eksikler malum uygulama olayı şu yok bu yok dediğimde insanların kafasında olumsuz düşünceler oluşuyor.
Uygulama olmamasının nedenlerine iki taraflı olarak bakmak lazım.
Bu konuda microsoft un da elbette acemilikleri var, bu işi öğreniyorlar... ki dünyanın en iyi yazılımcıları olduğu halde.
Özellikle türkçe uygulama konusunda sıkıntı olduğunu kabul etmek gerekiyor..
Ancak, bunda bizlerinde suçu büyük.
Geçenlerde bir arkadaşım değerlendirme yaptı ve haklı buldum. Diyor ki "Yabancılar, bir uygulamayı gördükleri ve işlerine yaradığını anladıkları zaman satın alıyor, Türkler bedava ise kullanıyor, ücretli ise yanına bile yaklaşmıyor."
Bu durumda siz olsanız Türkçe uygulama yapar mısınız?

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, sahanemir, Esendağlı ve 1 kişi daha
Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
Güzel sistem aslında öyle büyük büyük aman aman denilecek eksikleri yok ama uygulama yapımcılarının uzak durması sıkıntı oluşturuyor büyük etken sadece bu bence

serinaga

serinaga

Üye
Microsoft kendinden emin adımlarla, kendi oyununu kuruyor, bu nedenle son kullanıcı memnuniyetsizliği var, ama hiç şüphem yok ki, bir süre sonra bu sisteme dönenlerin sayısı çoğalacak. Haaa Lumia'lar bu işin amiralleri, bir iphone kadar satamaz belki ama sistem bir virüs gibi yayılacak, işte Microsoft bunun peşinde, unutmayın ki o bir yazılımcı ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: cemil baba ve Esendağlı
volumezoom

volumezoom

Üye
Microsoft bilgisayar tarafına daha fazla ağırlık veriyor gibi görünsede asıl amaç yazılımcıyı sisteme çekmek çünkü şu aşamada elinin güçlü olduğu taraf pc, pc için ne kadar çok uygulama yazılırsa evrensel uygulama mantığı sayesinde doğal olarak mobil tarafada o kadar çok uygulama yazılmış olacak, ayrıca ios tarafında devam eden ios uygulamalarının windows 10 platformuna kokaylıkla portlanmasını sağlayan sistemle o ekosistendeki uygulamalarda hızlıca gelebilir. Yani sadece ios a uygulama yazarak ios un yanında pc ve wp yede uygulama yazılmış olacak bu fırsatı yazılımcıların geri çevireceklerini düşünmüyorum tabi apple bu işe taş koymazsa

Lumia 930'dan gönderildi

Ali_KRKY

Üye
Ben 9. yapıdan bu yana teknik sürümleri kullanıyrum ve 31 aralıkta benim telefon aşırı bi şekilde şarj btirdi ve birdaha açılmadı gittim konyadaki yetkili serviste bataryasını degiştirdim telefon açıldı fakat bu seferde 2g de çekim gitmiş sadece telefon 3g de çekiyor ve 2g olmayan yerde servis yok diyor telefonu sıfırladım çözüm olmadı tekrar servise götürdüm program atılıp 8.1 e döndüm yine olmadı servis garantisi varsa tel değişimi yapılması lazım dedi de 920 de garantimi kaldı :) 950 ne zaman gelecek artık değiştirmem lazım :)

Üst Alt