Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yeni bir güncelleme yok arkadaşlar. Gereksiz yere heyecan yapmayın

skynet

Üye
Yapıya hasret kaldık

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Whatsappı yükledim.bu seferde favoriler oluşturuluyor dedi kaldı.bi saattir oluşturamadı iyi mi
Faceden de attı tam oldu.sıfırlamanın zamanı gelmiş sanırım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Whatsappı yükledim.bu seferde favoriler oluşturuluyor dedi kaldı.bi saattir oluşturamadı iyi mi
Faceden de attı tam oldu.sıfırlamanın zamanı gelmiş sanırım
Sıfırlama sorunlar cihazla ilgili değil genelde var şu an bir sorun.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şubat sonu gelir artık

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
siyahsancak

siyahsancak

Üye
arkadaş şuan guncelledim telefon son yapıda peki ben win10 yapabileceklerim yanı güzel ozellik nelerdir bana anlatabilecek birileri varmı çok karışık yani ne ozellikler var

System X

System X

Üye
arkadaş şuan guncelledim telefon son yapıda peki ben win10 yapabileceklerim yanı güzel ozellik nelerdir bana anlatabilecek birileri varmı çok karışık yani ne ozellikler var

windows phone 8 de ne yapamıyorsan windows 10 da da yapamıyorsun. baya stabil bir sistem. istikrarını koruyor.

volumezoom

volumezoom

Üye

mTalk'tan gönderildi

onursarii

Üye
Bu gün annemin Lumia 735'inin şarjı bitmişti şarja taktım ve sanırım 3 kere aralıklarla sol üstteki bildirim ışığının yandığını gördüm ilk defa.Microsoft yazılımla aktif etmeli artık bunu.Birde bildirim ışığı lumia 640 lte de var mıdır acaba bilen varmı?
benim 735'te de bi ara orijinal olmayan bi şarj aletiyle şarj etmek zorunda kalmıştım, sabaha kadar şarj olmamış üstüne şarjı bitirmiş sabah % 2ydi ve ilk kez orada ışık yanıyordu çok şaşırdım uyku sersemi görüyorum zannetmiştim ama doğruymuş demek ki :D

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
Güzel Konu Tebrik Ederim Günaydınn ☺

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Ayarlardan biri manuel kalmış olmasın ? Hepsi otomatik mi ? Bende hiç sorun olmadı, hatta çoğu zaman da farkını ortaya koyuyor, herkes hangi makineyle çekildi bu diye soruyor ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
@Esendağlı

Kaç gündür hatta kaç haftadır yazacağım 30 sayfa yazı birikti fırsat bulup da onu okumaktan yazamadım bugün girdim de okudum sonunda..

L1520 - W10M | Son Yapı: Allah aşkına bu ne biçim bir rezalettir arkadaşlar!. Ulan ayın 30'unda iş yerinde kutlama tarzı birşey yaptık fotoğraf çekileceğiz çekiyorum hiçbir tepki yok, kafası eserse çekiyor bu sefer zar zor çekilen fotoğrafı arkaya atıyor. Alın örnek, bu aşağıdakileri dün (31 Aralık) çekmiştim, çektik de odakta takılı kaldı dondu resmen ve ayrıca en sinir olduğum nokta bir türlü kaydedemiyor! 2. resimde gördüğünüz gibi (bu arada avucumuniçi he) her seferinde bunu yapıyor yemin ederim utandım kendimden! oysa millet telefonumu övüyordu!
Ha 520 kullanmışsın ha bunu değişen hiçbir şey YOK! inanın bana. ulan 20mp bildiğin Vga gibi çekiyor o kadar kötü ki video kaydını saymıyorum bile ! :sinir

Ya arkadaşlar resmen telefondan soğudum . Gün içinde 8.1'e döneceğim ve MS'ye son 1 ay biçtim!

Bu arada Satılık veya Takaslık Lumia 1520 var DUYURULUR

Bay H

Bay H

Üye
10.0.11093.1000 son yapı.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
@Esendağlı

Kaç gündür hatta kaç haftadır yazacağım 30 sayfa yazı birikti fırsat bulup da onu okumaktan yazamadım bugün girdim de okudum sonunda..

L1520 - W10M | Son Yapı: Allah aşkına bu ne biçim bir rezalettir arkadaşlar!. Ulan ayın 30'unda iş yerinde kutlama tarzı birşey yaptık fotoğraf çekileceğiz çekiyorum hiçbir tepki yok, kafası eserse çekiyor bu sefer zar zor çekilen fotoğrafı arkaya atıyor. Alın örnek, bu aşağıdakileri dün (31 Aralık) çekmiştim, çektik de odakta takılı kaldı dondu resmen ve ayrıca en sinir olduğum nokta bir türlü kaydedemiyor! 2. resimde gördüğünüz gibi (bu arada avucumuniçi he) her seferinde bunu yapıyor yemin ederim utandım kendimden! oysa millet telefonumu övüyordu!
Ha 520 kullanmışsın ha bunu değişen hiçbir şey YOK! inanın bana. ulan 20mp bildiğin Vga gibi çekiyor o kadar kötü ki video kaydını saymıyorum bile ! :sinir

Ya arkadaşlar resmen telefondan soğudum . Gün içinde 8.1'e döneceğim ve MS'ye son 1 ay biçtim!

Bu arada Satılık veya Takaslık Lumia 1520 var DUYURULUR

Herkese günaydın ve iyi seneler...
Sorunsuz olan yapı 8.1 dir.bu yapıların sorunlu olduğu/olabileceği hep söylendi bizlere.bizlerde bunu bilerek gidip insidere kayıt olduk ve bu tp sürümleri denemek için cihazlarımıza yükledik. @BLasTeaR
Arkadaşlar hareket verisinde "son zamanlarda ki yerler" kısmı çalışmıyor,bu genel bir durum mu yoksa benim cihazda mı böyle..

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve blackss
serinaga

serinaga

Üye
Bilmem, olabilir. Bazen sıfırlamak önemli sorunları yok ediyor. İşin garibi ben bu resmi de beğenmiyorum. Bundan çok daha iyilerini çekmiştim.

Evet haklısın galiba Ali Kemal, önceleri çok daha iyi çekiyordu benim L1520'de. Bu son yapılarda yakınlaştırınca çok net bir görüntü elde edemiyorum maalesef ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

skynet

Üye
Outlook posta bozuldu artık eşitleme yapsa bile hata veriyor
Bildirim simgesi kala kaldı gitmiyor
Varsayılan uygulama olduğu içinde kaldırıp kurma şansımda yok ( Ekran görüntü boyutunu değiştirip mağaza güncellemelerini tekrar yükledim belki düzelir diye ama bu seferde sadece outlook posta hariç hepsi güncellendi )
Mecbur sıfırlama işlemi olacak :/

Üst Alt