bozkirdangelen
Üye
Önceden vardı o güncelleme, yalnız çoğu telefona yüklenmiyordu daha doğrusu güncellemeyi görmüyordu..Posta & Takvim güncellendi.
bu güncelleme ile hatayı düzeltmişler..
Önceden vardı o güncelleme, yalnız çoğu telefona yüklenmiyordu daha doğrusu güncellemeyi görmüyordu..Posta & Takvim güncellendi.
Bir süre sonra düzelir.O değil güncellemeyi yapmadan önce eposta gelmişti bakmadan güncelledim şimdi de artık o gelen bildirim simgesi orada kala kaldı hiç gitmiyor
Abi fotoğraf çekmek için Windows Kamerayı mı kullanıyorsun? Ben kamerayı açtığım da renkler soluk ve görüntü çok kumlu duruyor, flaşla çekince çok güzel çıktı veriyor ama flaşsız çekince en başta çekmeden öncekinden biraz daha iyi duruyor ama yine de 1520 de öyle bir kötü fotoğraf imkansız bence. @papakudioflu
aynı sorn bende de var dostumAbi fotoğraf çekmek için Windows Kamerayı mı kullanıyorsun? Ben kamerayı açtığım da renkler soluk ve görüntü çok kumlu duruyor, flaşla çekince çok güzel çıktı veriyor ama flaşsız çekince en başta çekmeden öncekinden biraz daha iyi duruyor ama yine de 1520 de öyle bir kötü fotoğraf imkansız bence. @papakudioflu
Her şey otomatikte hocam.Ayarlardan biri manuel kalmış olmasın ? Hepsi otomatik mi ? Bende hiç sorun olmadı, hatta çoğu zaman da farkını ortaya koyuyor, herkes hangi makineyle çekildi bu diye soruyor ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
ekteki fotoğrafı şimdi senin için çektim. tüm ayarlar otomatik, en boy oranı 16:9 resim boyutu 16MP. Tam boyutlu görseli indirip bir incele bakalım.Abi fotoğraf çekmek için Windows Kamerayı mı kullanıyorsun? Ben kamerayı açtığım da renkler soluk ve görüntü çok kumlu duruyor, flaşla çekince çok güzel çıktı veriyor ama flaşsız çekince en başta çekmeden öncekinden biraz daha iyi duruyor ama yine de 1520 de öyle bir kötü fotoğraf imkansız bence. @papakudioflu
ekteki fotoğrafı şimdi senin için çektim. tüm ayarlar otomatik, en boy oranı 16:9 resim boyutu 16MP. Tam boyutlu görseli indirip bir incele bakalım.
Cihaz: lumia 930
uygulama: Windows Kamera

Abi bu çok iyi ya benimkiyle uzaktan yakından alakası yok. Telefonu bi sıfırlasam mı acaba ben?ekteki fotoğrafı şimdi senin için çektim. tüm ayarlar otomatik, en boy oranı 16:9 resim boyutu 16MP. Tam boyutlu görseli indirip bir incele bakalım.
Cihaz: lumia 930
uygulama: Windows Kamera
Bilmem, olabilir. Bazen sıfırlamak önemli sorunları yok ediyor. İşin garibi ben bu resmi de beğenmiyorum. Bundan çok daha iyilerini çekmiştim.Abi bu çok iyi ya benimkiyle uzaktan yakından alakası yok. Telefonu bi sıfırlasam mı acaba ben?
Bilmem, olabilir. Bazen sıfırlamak önemli sorunları yok ediyor. İşin garibi ben bu resmi de beğenmiyorum. Bundan çok daha iyilerini çekmiştim.

Yapay ışıklı ortamda otomatik flaşı kapatarak dene. Bir de lamba eğer sarı ışık veriyorsa lambayı kapatıp Flaş açık çek daha iyi.Açık alan da bende bir çekip deneyeceğim abi, ev içinde flaşlı çekimde hiç sorun yok ev içinde ışık yetersiz kalıyor da olabilir gerçi lamba falanda açık ama![]()
resim gözükmüyor bende altta verdiğin linkte yanlış bir kontrol et istersen resim forum linkini direk yapıştırman gerekiyor burayaOlay ışıktaymış abi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ss var mı?GÜNCELLEME GELDİ BANA