BomberMAn TR01
Üye
10586.29'a configuration update (10586.36) gelmiştirGÜNCELLEME GELDİ BANA
10586.29'a configuration update (10586.36) gelmiştirGÜNCELLEME GELDİ BANA
Bu geleli baya oldu be hocam10586.29'a configuration update (10586.36) gelmiştir
Sıfırlama sorunlar cihazla ilgili değil genelde var şu an bir sorun.Whatsappı yükledim.bu seferde favoriler oluşturuluyor dedi kaldı.bi saattir oluşturamadı iyi mi
Faceden de attı tam oldu.sıfırlamanın zamanı gelmiş sanırım
Whatsapp ile ilgili bi sorun var galiba abi.Telegramda problem yokSıfırlama sorunlar cihazla ilgili değil genelde var şu an bir sorun.
Teşekkür ederim. İyi yıllarGörüşleriniz dikkate alınacak özellikle "bunlar da ilginizi çekebilir" bölümüyle ilgili düzenleme gerçekleştireceğiz.

arkadaş şuan guncelledim telefon son yapıda peki ben win10 yapabileceklerim yanı güzel ozellik nelerdir bana anlatabilecek birileri varmı çok karışık yani ne ozellikler var
arkadaş şuan guncelledim telefon son yapıda peki ben win10 yapabileceklerim yanı güzel ozellik nelerdir bana anlatabilecek birileri varmı çok karışık yani ne ozellikler var
benim 735'te de bi ara orijinal olmayan bi şarj aletiyle şarj etmek zorunda kalmıştım, sabaha kadar şarj olmamış üstüne şarjı bitirmiş sabah % 2ydi ve ilk kez orada ışık yanıyordu çok şaşırdım uyku sersemi görüyorum zannetmiştim ama doğruymuş demek kiBu gün annemin Lumia 735'inin şarjı bitmişti şarja taktım ve sanırım 3 kere aralıklarla sol üstteki bildirim ışığının yandığını gördüm ilk defa.Microsoft yazılımla aktif etmeli artık bunu.Birde bildirim ışığı lumia 640 lte de var mıdır acaba bilen varmı?

@EsendağlıAyarlardan biri manuel kalmış olmasın ? Hepsi otomatik mi ? Bende hiç sorun olmadı, hatta çoğu zaman da farkını ortaya koyuyor, herkes hangi makineyle çekildi bu diye soruyor ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

güzel haber de zamanı hakkında hiç bilgi yok mu acaba?10.0.11093.1000 son yapı.
Herkese günaydın ve iyi seneler...@Esendağlı
Kaç gündür hatta kaç haftadır yazacağım 30 sayfa yazı birikti fırsat bulup da onu okumaktan yazamadım bugün girdim de okudum sonunda..
L1520 - W10M | Son Yapı: Allah aşkına bu ne biçim bir rezalettir arkadaşlar!. Ulan ayın 30'unda iş yerinde kutlama tarzı birşey yaptık fotoğraf çekileceğiz çekiyorum hiçbir tepki yok, kafası eserse çekiyor bu sefer zar zor çekilen fotoğrafı arkaya atıyor. Alın örnek, bu aşağıdakileri dün (31 Aralık) çekmiştim, çektik de odakta takılı kaldı dondu resmen ve ayrıca en sinir olduğum nokta bir türlü kaydedemiyor! 2. resimde gördüğünüz gibi (bu arada avucumuniçi he) her seferinde bunu yapıyor yemin ederim utandım kendimden! oysa millet telefonumu övüyordu!
Ha 520 kullanmışsın ha bunu değişen hiçbir şey YOK! inanın bana. ulan 20mp bildiğin Vga gibi çekiyor o kadar kötü ki video kaydını saymıyorum bile !
Ya arkadaşlar resmen telefondan soğudum . Gün içinde 8.1'e döneceğim ve MS'ye son 1 ay biçtim!
Bu arada Satılık veya Takaslık Lumia 1520 var DUYURULUR
Bilmem, olabilir. Bazen sıfırlamak önemli sorunları yok ediyor. İşin garibi ben bu resmi de beğenmiyorum. Bundan çok daha iyilerini çekmiştim.