Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Posta & Takvim güncellendi.
Önceden vardı o güncelleme, yalnız çoğu telefona yüklenmiyordu daha doğrusu güncellemeyi görmüyordu..
bu güncelleme ile hatayı düzeltmişler..

skynet

Üye
O değil güncellemeyi yapmadan önce eposta gelmişti bakmadan güncelledim şimdi de artık o gelen bildirim simgesi orada kala kaldı hiç gitmiyor

bilalbilik

bilalbilik

Üye
arkadaşlar telefonu unlock yapacağım bunun için aiyinyoung 4.2 programına ihtiyacım var nette bulamadım bulabilenler link atar mı

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Abi fotoğraf çekmek için Windows Kamerayı mı kullanıyorsun? Ben kamerayı açtığım da renkler soluk ve görüntü çok kumlu duruyor, flaşla çekince çok güzel çıktı veriyor ama flaşsız çekince en başta çekmeden öncekinden biraz daha iyi duruyor ama yine de 1520 de öyle bir kötü fotoğraf imkansız bence. @papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: skynet
serinaga

serinaga

Üye
Abi fotoğraf çekmek için Windows Kamerayı mı kullanıyorsun? Ben kamerayı açtığım da renkler soluk ve görüntü çok kumlu duruyor, flaşla çekince çok güzel çıktı veriyor ama flaşsız çekince en başta çekmeden öncekinden biraz daha iyi duruyor ama yine de 1520 de öyle bir kötü fotoğraf imkansız bence. @papakudioflu

Ayarlardan biri manuel kalmış olmasın ? Hepsi otomatik mi ? Bende hiç sorun olmadı, hatta çoğu zaman da farkını ortaya koyuyor, herkes hangi makineyle çekildi bu diye soruyor ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
aynı sorn bende de var dostum

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Ayarlardan biri manuel kalmış olmasın ? Hepsi otomatik mi ? Bende hiç sorun olmadı, hatta çoğu zaman da farkını ortaya koyuyor, herkes hangi makineyle çekildi bu diye soruyor ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Her şey otomatikte hocam.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ekteki fotoğrafı şimdi senin için çektim. tüm ayarlar otomatik, en boy oranı 16:9 resim boyutu 16MP. Tam boyutlu görseli indirip bir incele bakalım.

Cihaz: lumia 930
uygulama: Windows Kamera

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve KırmızıBeyaz60
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ekteki fotoğrafı şimdi senin için çektim. tüm ayarlar otomatik, en boy oranı 16:9 resim boyutu 16MP. Tam boyutlu görseli indirip bir incele bakalım.

Dükkanın önünü kapatmayalım (h)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, bozkirdangelen ve Esendağlı
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

Abi bu çok iyi ya benimkiyle uzaktan yakından alakası yok. Telefonu bi sıfırlasam mı acaba ben?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi bu çok iyi ya benimkiyle uzaktan yakından alakası yok. Telefonu bi sıfırlasam mı acaba ben?
Bilmem, olabilir. Bazen sıfırlamak önemli sorunları yok ediyor. İşin garibi ben bu resmi de beğenmiyorum. Bundan çok daha iyilerini çekmiştim.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bilmem, olabilir. Bazen sıfırlamak önemli sorunları yok ediyor. İşin garibi ben bu resmi de beğenmiyorum. Bundan çok daha iyilerini çekmiştim.

Açık alan da bende bir çekip deneyeceğim abi, ev içinde flaşlı çekimde hiç sorun yok ev içinde ışık yetersiz kalıyor da olabilir gerçi lamba falanda açık ama :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Açık alan da bende bir çekip deneyeceğim abi, ev içinde flaşlı çekimde hiç sorun yok ev içinde ışık yetersiz kalıyor da olabilir gerçi lamba falanda açık ama :hmmm
Yapay ışıklı ortamda otomatik flaşı kapatarak dene. Bir de lamba eğer sarı ışık veriyorsa lambayı kapatıp Flaş açık çek daha iyi.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Eski mesaj silindi.

Son düzenleme:
4MaGuS

4MaGuS

Üye
siyahsancak

siyahsancak

Üye
GÜNCELLEME GELDİ BANA

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Herkese mutlu yıllar beyler.Whatsapp deli etti beni bugün.Attığım mesajlar gitmiyor.yarım saat sonra gidiyor.hem mobil veride hem wifide denedim.kaç defa reset atım.en sonunda whatsapı kaldırıp tekrar kurayım dedim.kaldırdım.mağazaya girdim bu uygulama cşhazınızda yüklü diyo ama altta aç seçeneği yok.bi daha resetledim.reset delisi oldu telefon.benim telefon ne zaman böyle sapıtsa bi güncelleme geliyor akşamına ama hadi hayırlısı :)

skynet

Üye
kontrol ettim gelen giden yok

Üst Alt