Bu neki10.0.11091.1000
gelecek yeni yapı sürüm kodu ama bakalım ne zaman gelecek, ben öyle anladımBu neki
10.0.11091.1000

Sadece 735 ve 930'da olduğu biliniyor.Bu gün annemin Lumia 735'inin şarjı bitmişti şarja taktım ve sanırım 3 kere aralıklarla sol üstteki bildirim ışığının yandığını gördüm ilk defa.Microsoft yazılımla aktif etmeli artık bunu.Birde bildirim ışığı lumia 640 lte de var mıdır acaba bilen varmı?
Ben sorunsuz kullanıyorum. 2 güne varan kullanımım var. Neticede şarj süresi kullanımla alakalı. Fakat anlık düşüler vs hiç yaşamadım son sürümlerde.Windows 10 Lumia 1520 de batarya durumu nasıl. Bugün sıfır 1520'im geldi eğer batarya durumu Win10 da iyi değilse cihazın pili daha hiç kullanılmamışken kafasını karıştırmayayım.
Ben 15.yapıyı ilk günden beri kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.Windows 10 Lumia 1520 de batarya durumu nasıl. Bugün sıfır 1520'im geldi eğer batarya durumu Win10 da iyi değilse cihazın pili daha hiç kullanılmamışken kafasını karıştırmayayım.
Bunları not ettim. Yakında tasarım konusundaki yeni fikirlerinizi sorarız@papakudioflu Sitenin mobil tasarımı o kadar çirkin ki siteye giresim gelmiyor. Üstte kocaman reklam, alt tarafta bunları görmelisiniz tarzı ekranın yarısını kapatan saçma şeyler. Hani site yönetimi bilgisiz vs olsa bişey demeyeceğim ama bu kadar altyapıya bu kadar bilgiye tasarım rezalet @Ozan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bizde olmayan bir MS uygulaması daha iOS için yayımlandı. Wp'yi önemsediğin için teşekkürler Microsoft...
Lumia selfie demeyin kalitesiz ve kötü bir uygulama. B612 olmasa adam akıllı selfie uygulaması yok. Adam akıllı ön kamera koymayan şirkete niye selfie uygulaması yapsınlar ki.