Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
microsoft'un bu evrensel windows 10 uygulamalarını belirli bir kategoriye ayırması lazım erişim kolaylığı olarak neler gelmiş gelmemiş tarzında mesela eski mağazada hem mobil hem pc de olanlar için bir simge vardı hatırlarsınız ama şuan o yok mağazada cep ve pc olarak fotoğraf ve indirme seçenekleri mevcut ama her uygulama içine girip bu şekilde bakmaktansa eski yöntem gibi evrensel uygulamalar bir şekilde simge olarak gösterilse çok iyi olur birde kategori olarak ayırdıklarında gelişmeleri yeni gelen evrensel uygulamaları daha rahat takip ederiz

blackss

Üye
Alarmlar ve saat güncellendi ama kaç kez denesemde posta ve takvim güncellemeyi bulmuyor.
bende 6 tane güncelleme gösteriyor ama kaç kez denediysem de hep hata verdi bir turlu güncellemedi ekolayzır sesle etkinleştirme vs
ekran resmi aldım ama maalesef buraya koymayı beceremedim

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bende de outlook posta ve takvim uygulama güncellemesi gözükmüyor.
Bazı güncellemeleri belli kriterlere göre yayınlıyor olabilirler mi ?.

enessrsy

enessrsy

Üye
bende 6 tane güncelleme gösteriyor ama kaç kez denediysem de hep hata verdi bir turlu güncellemedi ekolayzır sesle etkinleştirme vs
ekran resmi aldım ama maalesef buraya koymayı beceremedim
Posta takvim görünmüyor aynı şekilde ve bende de aynı sorun var uğraşmıyorum, alarm ve saat güncellense ne olur ki :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Valla orasını bilemem ama ben cihazı iki kere kapatıp açtım yine bulmadı güncellemeyi,sonra abuda kaldırdım yine yok,ters çevirdim,yan çevirdim yine yok:)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Herkeste bulmuyorsa güncelleme kaldırılmış olabilir. Gece yaptım, sabah kalkmış olabilir.

skynet

Üye
Outlook güncellemesi bende de görünmüyor

dakamon

dakamon

Üye
Ah ms.ah ne olurdu biraz daha profesyonel olsaydın.
Adam aslında çok profesyonel dostum. Adam hiç duygusal değil mesela. Neden diyeceksin anlatim. Bak adamın diğer platformlarındaki uygulamalarına. Kendi platformundan daha gelişmiş daha kullanışlı. Oraya güncellemeleri önce veriyor ama sende bi uygulaman doğru düzgün güncellenmiyor. :) Adam prof. Nerde para var oraya yöneliyor.

blackss

Üye
Adam aslında çok profesyonel dostum. Adam hiç duygusal değil mesela. Neden diyeceksin anlatim. Bak adamın diğer platformlarındaki uygulamalarına. Kendi platformundan daha gelişmiş daha kullanışlı. Oraya güncellemeleri önce veriyor ama sende bi uygulaman doğru düzgün güncellenmiyor. :) Adam prof. Nerde para var oraya yöneliyor.
Yalnız birşey söyleyeyim ben lumia 920 ilk çıktığında almıştım uzun bir sureden sonra dun 1520 ile tekrar Windows a donuş yaptım Windows 8.1 deydi bu ne ya hiç bir değişiklik yok dedim taki Windows 10 u yükleyene kadar sistem arayuz çok değişmiş şimdi bakıyorum ilk çıktığında resmen hesap gibiymiş birde marketi baz alırsak uygulama olarak benim şu eksik bu yok diyebileceğim bir şey yok. Oyun olarak maalesef sürekli oynadığım clash of clans boom Bach ve online kafa topu yok. Ama ben inanıyorum ki kısa bir sure içerisinde bunlarda bir şekilde telefonlarımız da olacak.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
siyahsancak

siyahsancak

Üye
arkadaşar şimdi benim telefonum nokıa 620 ve 8.1 denim sürümü var windows 10 yüklemek istiyorum ve yüklersem olasılık bir sorun olurmu yani bu konuda uzman arkadaşlarımın görüşlerini almak istiyorum ve şimdi yüklersem bir kasma sonucu olurmu tam sürüm geldimi vs kaç aydır aranızda yoktum yeni geldim sizlerin görüşünü almak istiyorum
papakudioflu siz iyi bildiniz için sizce yüklersem sorun olurmu bir sıkıntı çıkarmı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşar şimdi benim telefonum nokıa 620 ve 8.1 denim sürümü var windows 10 yüklemek istiyorum ve yüklersem olasılık bir sorun olurmu yani bu konuda uzman arkadaşlarımın görüşlerini almak istiyorum ve şimdi yüklersem bir kasma sonucu olurmu tam sürüm geldimi vs kaç aydır aranızda yoktum yeni geldim sizlerin görüşünü almak istiyorum
papakudioflu siz iyi bildiniz için sizce yüklersem sorun olurmu bir sıkıntı çıkarmı
Uzun zamandır 512MB RAM telefon kullanmadım. Ama "şu an için" Windows Phone 8.1 stabilitesi olmayacaktır. Gerçi yüklemeniz bile beğenmezseniz geri dönüş yolu açık. Bence denemeye değer.

siyahsancak

siyahsancak

Üye
Uzun zamandır 512MB RAM telefon kullanmadım. Ama "şu an için" Windows Phone 8.1 stabilitesi olmayacaktır. Gerçi yüklemeniz bile beğenmezseniz geri dönüş yolu açık. Bence denemeye değer.
peki donma kasma sorunu olurmu gerçi bundan kaç ay önce yükledim biraz sorun vardı donma kasma vs ses sorunu şimdi bunlar varmı yani normal olarak windows 10 stabil mi şuan

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yalnız birşey söyleyeyim ben lumia 920 ilk çıktığında almıştım uzun bir sureden sonra dun 1520 ile tekrar Windows a donuş yaptım Windows 8.1 deydi bu ne ya hiç bir değişiklik yok dedim taki Windows 10 u yükleyene kadar sistem arayuz çok değişmiş şimdi bakıyorum ilk çıktığında resmen hesap gibiymiş birde marketi baz alırsak uygulama olarak benim şu eksik bu yok diyebileceğim bir şey yok. Oyun olarak maalesef sürekli oynadığım clash of clans boom Bach ve online kafa topu yok. Ama ben inanıyorum ki kısa bir sure içerisinde bunlarda bir şekilde telefonlarımız da olacak.

Sıkıntı orada zaten.
Biz 3 yılda hesap makinesinden akıllı telefona daha yeni geçebildik.
(Ki mevcut haliyle stabilite yok, düzeltilmesi ve tamamlanması gereken çok nokta var)
Ve o 3 yıl boyunca beklerken, onca para verilen telefonlar eskidi.

W10 Mobile konusundaki süreç çok ağır ilerliyor.
Son kullanıcının beklentisini tam anlamıyla karşılaşmaktan hala uzak. (sistem+mağaza)

Bu sürecin böyle olmasının sorumlusu bana göre tamamen Gabe ve ekibidir.
Lumiaları ve W10M'yi günlük hayatında kullanmayıp yalnızca ofise geldiğinde test unsuru olarak kullanan bir ekipten hızlı bir gelişim süreci beklemek en baştan hata...

Çok değil 3 ay sürekli günlük işlerinde, günlük yaşantılarında kullansalar; kullanıcıların karşılaştıkları hata ve eksiklikleri, sistemin yamalı bohça gibi duran halini ve nelerin eksik olduğunu çok daha iyi görecekler.

Bu güne kadar ki süreç, gelecek hakkında pek umut verici olmasa da; umarım yeni yılda süreci biraz daha hızlandırırlar.
Sistemin temel yapısını kararlı ve akıcı hale getirip bir an önce kullanıcıların bekledikleri özellikleri verirler.

Benim düşüncem; bu hızla sistem 2016'nın 3. veya 4. çeyreği gibi ancak düzene oturur.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve ArMaGeDdOn_87

Üst Alt