YkPkY
Üye
Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6515.64022.0 > 17.6525.42272.0) güncellendi.
W8Mobile daki gibi Hesapları bağlama özelliği gelmiş sonunda.
mTalk'tan 920 gönderdi
Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6515.64022.0 > 17.6525.42272.0) güncellendi.
W8Mobile daki gibi Hesapları bağlama özelliği gelmiş sonunda.
mTalk'tan 920 gönderdi
Gelmişti

Geç uyanmışım o zaman
mTalk'tan 920 gönderdi

Yenilikler:Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6515.64022.0 > 17.6525.42272.0) güncellendi.
Alarmlar ve saat güncellendi ama kaç kez denesemde posta ve takvim güncellemeyi bulmuyor.Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6515.64022.0 > 17.6525.42272.0) güncellendi.
bende 6 tane güncelleme gösteriyor ama kaç kez denediysem de hep hata verdi bir turlu güncellemedi ekolayzır sesle etkinleştirme vsAlarmlar ve saat güncellendi ama kaç kez denesemde posta ve takvim güncellemeyi bulmuyor.
Bende de outlook posta ve takvim uygulama güncellemesi gözükmüyor.
Bazı güncellemeleri belli kriterlere göre yayınlıyor olabilirler mi ?.
Posta takvim görünmüyor aynı şekilde ve bende de aynı sorun var uğraşmıyorum, alarm ve saat güncellense ne olur kibende 6 tane güncelleme gösteriyor ama kaç kez denediysem de hep hata verdi bir turlu güncellemedi ekolayzır sesle etkinleştirme vs
ekran resmi aldım ama maalesef buraya koymayı beceremedim

Valla orasını bilemem ama ben cihazı iki kere kapatıp açtım yine bulmadı güncellemeyi,sonra abuda kaldırdım yine yok,ters çevirdim,yan çevirdim yine yokBende de outlook posta ve takvim uygulama güncellemesi gözükmüyor.
Bazı güncellemeleri belli kriterlere göre yayınlıyor olabilirler mi ?.

Ah ms.ah ne olurdu biraz daha profesyonel olsaydın.Herkeste bulmuyorsa güncelleme kaldırılmış olabilir. Gece yaptım, sabah kalkmış olabilir.
Adam aslında çok profesyonel dostum. Adam hiç duygusal değil mesela. Neden diyeceksin anlatim. Bak adamın diğer platformlarındaki uygulamalarına. Kendi platformundan daha gelişmiş daha kullanışlı. Oraya güncellemeleri önce veriyor ama sende bi uygulaman doğru düzgün güncellenmiyor.Ah ms.ah ne olurdu biraz daha profesyonel olsaydın.
Adam prof. Nerde para var oraya yöneliyor.Yalnız birşey söyleyeyim ben lumia 920 ilk çıktığında almıştım uzun bir sureden sonra dun 1520 ile tekrar Windows a donuş yaptım Windows 8.1 deydi bu ne ya hiç bir değişiklik yok dedim taki Windows 10 u yükleyene kadar sistem arayuz çok değişmiş şimdi bakıyorum ilk çıktığında resmen hesap gibiymiş birde marketi baz alırsak uygulama olarak benim şu eksik bu yok diyebileceğim bir şey yok. Oyun olarak maalesef sürekli oynadığım clash of clans boom Bach ve online kafa topu yok. Ama ben inanıyorum ki kısa bir sure içerisinde bunlarda bir şekilde telefonlarımız da olacak.Adam aslında çok profesyonel dostum. Adam hiç duygusal değil mesela. Neden diyeceksin anlatim. Bak adamın diğer platformlarındaki uygulamalarına. Kendi platformundan daha gelişmiş daha kullanışlı. Oraya güncellemeleri önce veriyor ama sende bi uygulaman doğru düzgün güncellenmiyor.Adam prof. Nerde para var oraya yöneliyor.
Uzun zamandır 512MB RAM telefon kullanmadım. Ama "şu an için" Windows Phone 8.1 stabilitesi olmayacaktır. Gerçi yüklemeniz bile beğenmezseniz geri dönüş yolu açık. Bence denemeye değer.arkadaşar şimdi benim telefonum nokıa 620 ve 8.1 denim sürümü var windows 10 yüklemek istiyorum ve yüklersem olasılık bir sorun olurmu yani bu konuda uzman arkadaşlarımın görüşlerini almak istiyorum ve şimdi yüklersem bir kasma sonucu olurmu tam sürüm geldimi vs kaç aydır aranızda yoktum yeni geldim sizlerin görüşünü almak istiyorum
papakudioflu siz iyi bildiniz için sizce yüklersem sorun olurmu bir sıkıntı çıkarmı
peki donma kasma sorunu olurmu gerçi bundan kaç ay önce yükledim biraz sorun vardı donma kasma vs ses sorunu şimdi bunlar varmı yani normal olarak windows 10 stabil mi şuanUzun zamandır 512MB RAM telefon kullanmadım. Ama "şu an için" Windows Phone 8.1 stabilitesi olmayacaktır. Gerçi yüklemeniz bile beğenmezseniz geri dönüş yolu açık. Bence denemeye değer.
Yalnız birşey söyleyeyim ben lumia 920 ilk çıktığında almıştım uzun bir sureden sonra dun 1520 ile tekrar Windows a donuş yaptım Windows 8.1 deydi bu ne ya hiç bir değişiklik yok dedim taki Windows 10 u yükleyene kadar sistem arayuz çok değişmiş şimdi bakıyorum ilk çıktığında resmen hesap gibiymiş birde marketi baz alırsak uygulama olarak benim şu eksik bu yok diyebileceğim bir şey yok. Oyun olarak maalesef sürekli oynadığım clash of clans boom Bach ve online kafa topu yok. Ama ben inanıyorum ki kısa bir sure içerisinde bunlarda bir şekilde telefonlarımız da olacak.