Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bi yapı da Microsoft Edge de ekranı yan çevirince PC deki gibi görünüyordu üstte sekmeler vs oluyordu. Şuan da Lumia 1520 de o şekilde mi Edge.

afwerker

afwerker

Üye
Bi yapı da Microsoft Edge de ekranı yan çevirince PC deki gibi görünüyordu üstte sekmeler vs oluyordu. Şuan da Lumia 1520 de o şekilde mi Edge.
Artık değil. DPI ayarını en duşuğe alınca oluyordu. Sanırım bug vardı kapattılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft'un Windows As A Service (WAAS) kapsamında operatör onayı olmadan güncelleme dağıtımı yapacağı biliniyor fakat bu durum Microsoft tarafından resmi olarak açıklanmamıştı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Konuyla ilgili açıklama AT&t'den geldi ve Microsoft'un Windows 10 Mobile cihazlar için aylık güncellemeleri operatör onayını beklemeden direk olarak yayınlayacağı belirtildi. Bir sonraki Windows 10 Mobile aylık güncellemenin de iki hafta için Lumia 950, Lumia 950 XL ve Lumia 550 için yayınlanacağı belirtiliyor.

Son olarak bugün cihazın Türkiye’de satışa çıkana kadar en az iki güncelleme daha alacağı kesinleşti diyebiliriz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: afwerker ve trepcan
serinaga

serinaga

Üye

Maalesef, o bir ara yapının birinde yanlışlıkla verildi galiba ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Maalesef, o bir ara yapının birinde yanlışlıkla verildi galiba ...

İşte buna gülerim ben, zaten olması gereken özellikleri de yanlışlıkla veriyorlar nasıl bir firma oldu bu ms yaw

• Beğen
Tepkiler: .BlueTR
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Telefonu sıfırladım bugün fotoğraflar uygulamasında fotoğraflarım görünmüyor dosya gezgininde hepsi duruyor bunu nasıl düzeltebilirim

blackss

Üye
Arkadaşlar az önce 1520 aldım şu anda 8.1 yüklü sizce 10 a yukselteyim mi ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Valla w10 1520 ye bir başka yakışıyor ve de neredeyse kusursuz çalışıyor diyebilirim.bbu arada hayırlı olsun arkadaşım,ne renk aldın acaba.

• Beğen
Tepkiler: emz ve zaakaan

blackss

Üye
Valla w10 1520 ye bir başka yakışıyor ve de neredeyse kusursuz çalışıyor diyebilirim.bbu arada hayırlı olsun arkadaşım,ne renk aldın acaba.
Teşekkür ederim beyaz renk aldım yalnız kamerasını beğenmedim çok grenli çekiyor birde şarjı hızlı bitiyor bu yüzden Windows 10 a yukseltmek istiyorum

carew89

carew89

Üye
arkadaşlar lumia 625 telefonuma 10 yukledım ama inanılmaz kasıyor. 8.1 e tekrar nasıl dönebilirim ??

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşlar lumia 625 telefonuma 10 yukledım ama inanılmaz kasıyor. 8.1 e tekrar nasıl dönebilirim ??
Yalnız yeni yüklediysen arka planda güncellemeler vardır,o yüzden 1 saat falan bekle bence acele etme,şayet yinede kasıyorsa lumia device recor.tool ile dönebilirsin (tam olarak böyle yazılmıyor olabilir).

carew89

carew89

Üye
Yalnız yeni yüklediysen arka planda güncellemeler vardır,o yüzden 1 saat falan bekle bence acele etme,şayet yinede kasıyorsa lumia device recor.tool ile dönebilirsin (tam olarak böyle yazılmıyor olabilir).
bir rehber bir mesajlar uygulamasına bile bekleyerek giriyor resmen sinir yaşattı. onun dışında formatlayarak geri dönme çözümü yok mudur ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Alarmlar ve Saat(10.1512.49020 > 10.1512.58020.0) güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: trepcan ve papakudioflu
serinaga

serinaga

Üye

Hayırlı olsun, bence hiç bekleme derim, günlük kullanıma uygun ...

serinaga

serinaga

Üye

Yeni yüklediysen, bir gün sonra kendine gelir cihaz, şuanda arka planda ağır işler yapıyor olmalı ...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6515.64022.0 > 17.6525.42272.0) güncellendi.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6515.64022.0 > 17.6525.42272.0) güncellendi.

Takvim uygulamasının live tile da tarihi göstermeme sorunu sizde de var mı bende göstermiyor da
Edit:Bu yeni güncelleme ile düzeldi
mTalk'tan gönderildi

Son düzenleme:
System X

System X

Üye
2016 windows phone platfromunun son yılı bence. ya tamam ya devam diyecek. daha symbianda olan özellikleri bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: cemil baba ve enessrsy

Üst Alt