Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Bu gün bir güncelleme patla MS come on

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Apple'nin çaldığı canlı görüntüler özelliğini diyorsunuz. Bazı modellerde var. Olmayanlar ise videolardan Microsoft Fotoğraflar eklentisi ile canlı görüntüler yapabiliyor.
Tüm cevaplar için teşekkür ederim ama apple da görmedim.LG di sanırsam neyse güzel birşeydi.Cevaplar için sağolun

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Dokun tekrar güncellendi .

• Beğen
Tepkiler: Sensation
BaySerkan

BaySerkan

Üye
canlı görüntüler 640 XL dede var...
bu arada bu mesajı telefondan gönderiyorum Edge ile yazamadım bir türlü yazmak için alttan klavye gelmiyor Opera ile sorunsuz yazdım..
bu ne ya ne zaman düzeltecek yazılım devi bu sorunları.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
O kadar özürlü bir tarayıcımız var ki bimerde onay penceresini göstermiyor

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
şu 1520 çift tıklama ile kapatma gelsin bişi istemiyom başka

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy
braayn

braayn

Üye
Yes new build today diyecek mi acaba ? :)

pissed26

pissed26

Üye
Beyler w10 tarayıcı güzel mi yoksa 8,1 deki gibi sıkıntılı mı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft da bizi trollüyor galiba. Bu ne dakika başa dokun menüsüne güncelleme geliyor.

System X

System X

Üye
bir dokunup bin ah işittim güncellendi ve lumia cinemagraph da güncellendi.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Beyler mağazada öyle bir dolanıyordum yeni bir uygulama var mı diye . Geçen k-lite player gözüme çarpmıştı dur bakayım ucuzsa alırım diye girdim ve sonuç şaka gibi gerçekten :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Beyler mağazada öyle bir dolanıyordum yeni bir uygulama var mı diye . Geçen k-lite player gözüme çarpmıştı dur bakayım ucuzsa alırım diye girdim ve sonuç şaka gibi gerçekten :D

ben her gün geziyorum bu dün oldu ama neden bu kadar fiyatını yükselttiler bilmiyorum 3₺ di normalde belki bir kaç gün sonra tekrar düzeltirler bence orada virgül hatası var 2,9₺ yerine 29₺ yazılmış

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
ben her gün geziyorum bu dün oldu ama neden bu kadar fiyatını yükselttiler bilmiyorum 3₺ di normalde belki bir kaç gün sonra tekrar düzeltirler bence orada virgül hatası var 2,9₺ yerine 29₺ yazılmış

Hataysa bile büyük bir hata . Yanlışlıkla biri orada virgül var sanıp satın alırsa yazık olur :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Hataysa bile büyük bir hata . Yanlışlıkla biri orada virgül var sanıp satın alırsa yazık olur :D
sanmıyorum sonuçta tr kimse bizde o kadar para telefona erişim hakkı tanımaz bence

Microsoft health da güncellendi

cadde19

cadde19

Üye
Yapı hakkında bilgi vermedi mi Gabe ?

erhanercan

erhanercan

Üye
Gabe son yapıyı geri çekip yerine xp verecekmiş (sıyırdım)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

skynet

Üye
Daha yapı mapı gelmez

Üst Alt