Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
şimdi bizim geliştirici arkadaşlarımızdan biri bu ios için yayınlanan cortana yı project to islanwood ile bizim platforma uyarlasa da sonra bizde bölge Türkiye olmasına rağmen cortanayı kullanabilsek iyi olmaz mı :bangin: şaka bi yane ben ingilizcr bile olsa kullanmak isterdim yani. İos a bizden önce geldi...

skynet

Üye
Onlarda da bölge sorunu varmış sdn de gördüm yorumları

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Onlarda da bölge sorunu varmış sdn de gördüm yorumları

şimdi bizim geliştirici arkadaşlarımızdan biri bu ios için yayınlanan cortana yı project to islanwood ile bizim platforma uyarlasa da sonra bizde bölge Türkiye olmasına rağmen cortanayı kullanabilsek iyi olmaz mı :bangin: şaka bi yane ben ingilizcr bile olsa kullanmak isterdim yani. İos a bizden önce geldi...
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bizden önce filan gelmedi. Türkiye mağazasında bile yok. Sadece ABD ve Çin'de kullanılıyor. En azından bizde kullanıma açmak daha basit.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Deezer de Windows 10 için evrensel oluyor. Önizleme sürümünü erken denemek için kaydolabilirsiniz:

Son düzenleme:
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Konu dışı bir şey soracağım.Bi ara fotoğraflrada hareketli fotoğraf gibi bir şey vardı.İlk bir kaç saniye hatta salise hareketliydi.Sonra normale dönüyordu.Ben uzun zamandır böyle birşeyler karşılaşmadım hatta unutmuştum.Bugün nette gezerken gördüm başka markada.Bununla ilgili bilgisi olan var mı?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konu dışı bir şey soracağım.Bi ara fotoğraflrada hareketli fotoğraf gibi bir şey vardı.İlk bir kaç saniye hatta salise hareketliydi.Sonra normale dönüyordu.Ben uzun zamandır böyle birşeyler karşılaşmadım hatta unutmuştum.Bugün nette gezerken gördüm başka markada.Bununla ilgili bilgisi olan var mı?

Apple'nin çaldığı canlı görüntüler özelliğini diyorsunuz. Bazı modellerde var. Olmayanlar ise videolardan Microsoft Fotoğraflar eklentisi ile canlı görüntüler yapabiliyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şuan yine var,zengin çekim diye kamera menüsünde baston işaretini aktif edersen hareketli resim çeker.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şuan yine var,zengin çekim diye kamera menüsünde baston işaretini aktif edersen hareketli resim çeker.

Keşke olsa. WP8.1'de 735'te var olan özelliği Microsoft kaldırdı. 640 ve 830'da hâlâ var mı bilmiyorum.

Ayrıca o dediğiniz simge bizde HDR olarak geçiyor. Canlı görüntüler diye kamera ayarlarında olacak. O da yok.

Murat Alper

Murat Alper

Üye

Artık ekranın solundan sağa çekince hamburger menü açılacak. İşte bu çok iyi oldu.
bu hamburger menü dediğiniz tıpkı androidde olan ana ekranda 3-4tane ekran sağa sola kaydırmalı onumu diyorsunuz acaba :hmmm

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Keşke olsa. WP8.1'de 735'te var olan özelliği Microsoft kaldırdı. 640 ve 830'da hâlâ var mı bilmiyorum.

Ayrıca o dediğiniz simge bizde HDR olarak geçiyor. Canlı görüntüler diye kamera ayarlarında olacak. O da yok.
aslında microsoft blink uygulaması bu görevi görüyor

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bu hamburger menü dediğiniz tıpkı androidde olan ana ekranda 3-4tane ekran sağa sola kaydırmalı onumu diyorsunuz acaba :hmmm
onu ben de sormuştum, o değil. hamburger menü dedikleri hani genelde sol/sağ üstte üç çizgi şeklinde olur basınca ekranın yarısına bi menü açılır ya o menü hamburger menü imiş..

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve Murat Alper
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aslında microsoft blink uygulaması bu görevi görüyor
Görebilir de, var olan şeyi kaldırmasına sitem ettim :)
şey bir videosu varmı acaba
Şöyle göstereyim. Sarı kısma hamburger menü deniyor. Önceden yandaki menü sadece sarı çizdiğim yere basınca açılıyordu. Şimdi ise (soldan) istediğimiz yerden çekerek açabiliyoruz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Mr.Sun ve Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Görebilir de, var olan şeyi kaldırmasına sitem ettim :)

Şöyle göstereyim. Sarı kısma hamburger menü deniyor. Önceden yandaki menü sadece sarı çizdiğim yere basınca açılıyordu. Şimdi ise (soldan) istediğimiz yerden çekerek açabiliyoruz.
tamam şimdi jeton düştü teşekkür ederim :ehe :ehe

• Beğen
Tepkiler: Sensation
goggo

goggo

Üye
şindi gardaşlar wp8.1 telefonda insider ile güncellesem wp10 a final sürümü çıktığında recovery yapmadan telefonu güncelleme kısmından normal olarak uptade edebilir miyim. :10numara:

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Canlı görüntüler 830 hala var. Kamerayı açıp ayarlar kısmından açıp kapatmak mümkün

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dokun güncellendi. Mavi noktanın yanına mor nokta geldi :ehe
Herhangi bir değişiklik yok. 950 serisine çift dokunma ile ekranı açma gelmiş olabilir.

Üst Alt