farklı wifi ağı ile tekrar dene3 kez yazdım ama kimse cevap vermedi mağazada Outlook posta ve takvim güncelleme hatası veriyor 0x810310D. Çözümü bilen varmı internette aradım bulamadım
14. Yapı yüklü lumia 620
0x8103010D. Hatası veriyor
Yada kapa aç sonra tekrar dene3 kez yazdım ama kimse cevap vermedi mağazada Outlook posta ve takvim güncelleme hatası veriyor 0x810310D. Çözümü bilen varmı internette aradım bulamadım
14. Yapı yüklü lumia 620
0x8103010D. Hatası veriyor
Benim bir önceki yapıda çok iyiydi ama bu sürümde berbat durduk yere bitiyorBatarya nasıl iyiyse hemen yüklücem
10 ile ilgili 1520de bende sıkıntı yaşıyorumson sürümde kamerada mı bende mi bozukluk var yoksa sürümle alakalı bi durum mu karıncalanma var net cekmiyor L1520
aynen, dün tam artizlik yapacakken kamera cortladı ve yüzümüzü kızarttı. umarım biran evvel düzelir...son sürümde kamerada mı bende mi bozukluk var yoksa sürümle alakalı bi durum mu karıncalanma var net cekmiyor L1520
Kapatıp açtım varklı wifi sende olmuyorfarklı wifi ağı ile tekrar dene
Dün maddeler halinde yazmıştım bende de kamera aynı, kamera değil yazılım cortladi cyan sürümünde güzel çekiyordu şimdi bu halde lumia 925 bu arada telefonumson sürümde kamerada mı bende mi bozukluk var yoksa sürümle alakalı bi durum mu karıncalanma var net cekmiyor L1520
dostum ben telefonu yeni yaptırdım 1.5 ay uzak kaldım bu siteye yenilik ne var ne yok bilmiyorum henüz ne eksiklik var onu dahi bilmiyorum ve herkesin telefonunda kamera karıncalı mı onu bilmek istitorumDün maddeler halinde yazmıştım bende de kamera aynı, kamera değil yazılım cortladi cyan sürümünde güzel çekiyordu şimdi bu halde lumia 925 bu arada telefonum
dostum ben telefonu yeni yaptırdım 1.5 ay uzak kaldım bu siteye yenilik ne var ne yok bilmiyorum henüz ne eksiklik var onu dahi bilmiyorum ve herkesin telefonunda kamera karıncalı mı onu bilmek istitorum
Son gelen güncellemeler sistemde kararsızlığa yol açtı.biraz önce aynı yerin fotoğrafını on defa çektim ve arada üç tanesi farklı.diğerleri eskisi gibi ama o üçü karıncalı gibi.farkı bariz belli yani.bişey var ama ne bilmiyorum.whatsaptan gelen sesleri açmıyor şimdi de.son güncellemeler birbiriyle çakışıyor sanırım.bi ara da kilit ekranı gitti bugün.güç tuşuna bastıktan beş saniye sonra gelip gitmeye başladı.reset attım düzeldi.ama yapı gittikçe berbatlaşıyor.yeni yapıyı versinler artıkdostum ben telefonu yeni yaptırdım 1.5 ay uzak kaldım bu siteye yenilik ne var ne yok bilmiyorum henüz ne eksiklik var onu dahi bilmiyorum ve herkesin telefonunda kamera karıncalı mı onu bilmek istitorum
Henüz yayınlanmadı. Geliştirme aşamasında olduklarını açıklamışlardı ama ne zaman çıkar bilinmez.retrica heralde geldi galiba indirme linki var tıklayamıyorum
vay be! bir çok uygulama wp mağazasında olmasına rağmen bir kısmının resmi sitesinde wp mağaza butonu bulunmazken (bu kadar ilgililer işte) retrica daha gelmeden siteye aktif olmasa bile butonunu koymuş, tebrik etmek lazımretrica heralde geldi galiba indirme linki var tıklayamıyorum

Arkadaşlar fhotoroom uygulamasının geliştiricisi windows 10 için hazırladığı sürümü Microsoft tan 5 aydır ödeme alamadığı için mağazadan geri çekmiş . Twitter dan yazmış .
mTalk'tan gönderildi