Dexter Morgan
Üye
Insider programı falan hikaye. Binlerce kez geri bildirim yapıldı ama nafileŞu müzik çalara bir stop seçeneği koyamadılar gitti
Insider programı falan hikaye. Binlerce kez geri bildirim yapıldı ama nafileŞu müzik çalara bir stop seçeneği koyamadılar gitti
Şunu şuraya bırakıp kaçayım arkadaşlar. Çeviri için @bulutsuzgece müsaitse ellerinden öper.
Groove Müzik (version 3.6.1573.0) sürüm notları:
- Songs and albums in your collection now sort by the date you’ve added them by default. You can still switch to sorting alphabetically (or by artist in the case of albums).
- You can now swipe from the left to bring up the hamburger menu. It makes it easier to use the app with a single hand!
- Press-hold to re-order tracks within a playlist.
- Previously only plays from your collection would appear in Recent Plays – now it also includes things you’ve played directly from Explore.
- We now show download progress in the title bar, and also provide an entry point to the download manager from within the left nav menu. This aligns with what the Movies & TV app includes.
- Tell Cortana to ‘Play Electronic’ and she will shuffle all your electronic music for you. [where Cortana is supported]
- In the event that, during an upgrade, we need to rebuild the database (this should be very infrequent),we’ll show a little explanatory dialog explaining what’s happening.
- If we detected songs which are duplicated between OneDrive and Music Pass we pop a notification asking if you’d like us to automatically remove them.
- We reverted the recent change to the font size of the song title in Now Playing. It’s smaller now.
- And for Continuum:
- We’ve updated the layout of the artist gallery to have proper spacing, alignment and remove the color-matched square backgrounds.
- We’ve added the Explore modules to the Artist Details page at larger resolutions. [Groove Music Pass Required]
- We’ve updated the layout of Explore at higher resolutions to look correct, and also respond better to scroll wheel. The modules also have a flipper control to allow scrolling within the page.[Groove Music Pass Required]
- Updates to the Search results page layouts to look good at higher resolutions.
- Updates to the layout of the Add to menu at higher resolutions.
- Updates to the layout of the Recent Plays gallery at higher resolutions.
O H bir de A adamlar sanki yeni uygulama yapmışlar. Ne ara bu kadar değişikliği beceriler diye merak etmiyor değilim.Yenilikler:
- Koleksiyonunuzdaki şarkılar ve albümler artık varsayılan olarak "eklediğiniz tarihe göre" sıralanıyor. Yine dilerseniz alfabetik olarak sıralayabilirsiniz.
- Artık soldan kaydırarak hamburger menüyü getirebilirsiniz. Bu özellik uygulamayı tek elle kullanmayı kolaylaştırıyor.
- Listedeki şarkıları yeniden sıralamak için parmağınızı basılı tutun.
- Son çalınanlar listesinde önceden yalnızca kendi koleksiyonunuzdan dinlediğiniz şarkılar görünüyordu. Artık doğrudan Keşfet menüsünden dinlediğiniz şarkılar da görünecek. (Groove Müzik şifresi gerekiyor)
- Artık indirme sürecini başlık çubuğunda gösteriyor ve sol gezinti menüsünden indirme yöneticisine geçiş imkanı sunuyoruz. Bu özellik Filmler ve TV uygulamasının içeriğiyle de örtüşüyor.
- Cortana'ya "Elektronik çal" deyin, o da bütün elektronik müziğinizi karışık olarak çalsın (Cortana destekli yerler için)
- Güncellemeler sırasında çok sık olmasa da veritabanını yenilememiz gerekiyor, böyle durumlarda olan biteni belirten bir diyalog gösteriyoruz.
- Eğer yinelenen şarkılar tespit edersek, otomatik olarak silinmesini isteyip istemediğinizi belirten mesaj gösteriyoruz.
- Son değişikliği geri alarak Şimdi Yürütülüyor'daki şarkı adı boyutunu küçülttük. Artık daha küçük.
Continuum açısından:
- Düzgün boşluk ayarı ve hizalama için sanatçı galerisi düzenini güncelledik, ayrıca renk eşleşmeli kare arkaplanı kaldırdık.
- Sanatçı detayları sayfasına keşfet modülleri ekledik.
- Keşfet ekranındaki düzeni daha düzgün görünmesi ve daha iyi gezinme için yüksek çözünürlükte güncelledik. Modüller aynı zamanda sayfada kayma için kontrol imkanı da sunuyor.
- Yüksek çözülürlüklerde daha iyi görünmesi için Arma sonuçları ekranındaki düzen güncellendi.
- Ekle menüsünün düzeni yüksek çözünürlüklerde güncellendi.
- Son çalınanlar galerisinin düzeni yüksek çözünürlüklerde güncellendi.
msn finans sadece finans olarak gözüküyor başlarken uygulaması ise aynı isimle diğerini de indirmeye başlayınca ismi çıkar zaten, sende olmadıklarından kesin eminsen bir ihtimal sen önceden silmişsindir ancak pc güncelleme geldiğinde tekrar indirmeye çalışıyor olabilir, kurmak istemiyorsan bir defa indirme tuşuna bas sonra iptal et seçeneği çıkıyorArkadaşlar bu sorunu nasıl çözebilirim ? Güncelleme listesindeki ilk uygulamanın adı yok ne olduğu belli değil . Diğer ikisi zaten PC de yüklü değil nasıl güncellemesi olabilir ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
msn finans sadece finans olarak gözüküyor başlarken uygulaması ise aynı isimle diğerini de indirmeye başlayınca ismi çıkar zaten, sende olmadıklarından kesin eminsen bir ihtimal sen önceden silmişsindir ancak pc güncelleme geldiğinde tekrar indirmeye çalışıyor olabilir, kurmak istemiyorsan bir defa indirme tuşuna bas sonra iptal et seçeneği çıkıyor
Az önceki isimsiz MSN haber miş bu ne çıkacak dur bakalım 

Yeni yapı mı gelecek acabaWindows Alarmlar ve Saat güncellendi.

Ben artık final bekliyorumYeni yapı mı gelecek acaba![]()

Telefonda en çok kullandığım program.Bakalım ne gibi değişiklikler olacak.Benim en çok istediğim müzik etiketlerini,resimlerini otomatik kendisi atması.Ve şu bilinmeyenler diye bir klasör oluşturmaması inşallahsürüm notlarında 15 maddelik değişiklik listesi bulunan devasa bir Groove Müzik uygulama güncellemesi bugün ya da yarın yayınlanacakmış.
@Sensation
Lumia 920 kullanıyorum.Final güncellemesinden beklediğim en büyük 2 şey.Bataryayı (yapabildikleri kadar) iyileştirmeleri ve şu kamera uygulamasını artık hakettiği düzeye getirmeleri.İlk nesil cihazı olanların heyecan yapmasına gerek yok bence şu anlık, bu yakın tarihlerde final sürümünü dağıtsalar bile ilk nesil cihazlar bunu şimdi alamayacak. Ha olur da (ben becereceklerine ihtimal vermiyorum pek ama) Terry Myerson'un attığı tweette belirttiği gibi aynı anda bütün cihazlara verebilirlerse o güncellemeyi büyük iş yaparlar.
Eski nesil Bluetooth ve kablolu kulaklıklar yeni nesil cihazlarda çalışmıyor. Benim N8'in kulaklığını da Lumialar sadece kulaklık olarak algılıyor. Xperia ise uyumlu olmayan mikrofonlu kulaklık bu cihazda kullanılanılamaz diyor. Ama Galaxy Ace var bir tane ona takınca müzik dinleyebiliyorum.@papakudioflu Ali abi Bluetooth kulaklıklarla neden müzik dinleyemiyoruz? Symbianda rahatlıkla müzik dinleyebildiğim kulaklıklar ne windows da ne de android de arama dışında ses vermiyo.Açtığım müzik sesi kulaklık yerine telefondan geliyor
Tüm cihazlar derken mevcut tüm cihazları kastetmedi. WAAS yani Windows As A Service sisteminde Microsoft, operatörleri devre dışı bırakarak Windows 10 Mobile güncellemeleri vereceğini duyurmuştu. İlk denemeyi ise geçtiğimiz günlerde Lumia 950 ve Lumia 950 XL için yayınlanan Yapı 10586.29 güncellemesi ile yapmışlardı. Windows 10 final güncellemesi de bu şekilde ilk faz cihazlar için yayınlanacak. Bu arada ilk faz cihazlar dedikleri Windows Phone 8.1 Lumia Denim güncellemesi ile çıkan cihazlar. Windows Phone 8 ile çıkan cihazlar ikinci fazda.İlk nesil cihazı olanların heyecan yapmasına gerek yok bence şu anlık, bu yakın tarihlerde final sürümünü dağıtsalar bile ilk nesil cihazlar bunu şimdi alamayacak. Ha olur da (ben becereceklerine ihtimal vermiyorum pek ama) Terry Myerson'un attığı tweette belirttiği gibi aynı anda bütün cihazlara verebilirlerse o güncellemeyi büyük iş yaparlar.
Valla bende 925 kullanıyorum en çok adam etmelerini istediğim 2 şey benimde aynı bunlarLumia 920 kullanıyorum.Final güncellemesinden beklediğim en büyük 2 şey.Bataryayı (yapabildikleri kadar) iyileştirmeleri ve şu kamera uygulamasını artık hakettiği düzeye getirmeleri.
