Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

braayn

braayn

Üye
gerçekten verilmeli bizde baksan ne durumda bir daha ki sefere Lumia alınır mı alınmaz mı
Ben şuan 950 ailesine sıcak bakmıyorum bir aksilik olmaz ise şirket note 5 veya iphone 6 plus verecek bu iki cihazdan birini seçip L1520'i emekliye ayıracağım veya satarım. Surface mobil cihazlar çıktığında halen sistemde şu eksik bu eksik gibi durumlar olursa bir sure MS'nin cihazlarına yanaşmam ...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Resmi güncelleme mi geliyor? @papakudioflu
Resmi güncelleme geliyor zaten de ne zaman geleceği belli değil. Terry Meyerson'un bahsettiği Lumia 950, Lumia 950 XL ve Lumia 550 için yayınlanan Yapı 10586.29 güncellemesi ve bu güncelleme ile tüm cihazlarda aynı sistemin kullanılıyor olması.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, afwerker ve Dexter Morgan
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Terry abimiz yazmış büyük gün diye. Bencede büyük gün. 3. kez yarım yamalak bir mobil sistemi pazara sunuyorlar

• Beğen
Tepkiler: afwerker
Bay H

Bay H

Üye
Redstone güncellemesine ait ilk ön izleme yapısının Ocay ayında geleceği belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

skynet

Üye
Yani ocak ayına kadar bu son yapıyla mı idare edeceğiz

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu ay içerisinde zaten final gelecek yani daha doğrusu gelmeli artık !!!
gerçekten verilmeli bizde baksan ne durumda bir daha ki sefere Lumia alınır mı alınmaz mı
Ben şuan 950 ailesine sıcak bakmıyorum bir aksilik olmaz ise şirket note 5 veya iphone 6 plus verecek bu iki cihazdan birini seçip L1520'i emekliye ayıracağım veya satarım. Surface mobil cihazlar çıktığında halen sistemde şu eksik bu eksik gibi durumlar olursa bir sure MS'nin cihazlarına yanaşmam ...
Bende aynen senin gibi düşünüyorum eğer düzelmez ise ki kısa vadede olmayacak gibi başka bir markaya geçmek istiyorum oyun oynamam uygulama indirmem 3-5 uygulamam var alo derim resim video çekerim o kadar lazım olunca açılmıyor zaten mobil Şb kafasına göre daha stabil olan Samsung Yada Apple la devam edeceğim herhalde

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Microsoft o kadar güvenilmez bir firma profili çiziyor ki , çok az kişi yeni çıkan-çıkacak olan cihazlara kesin olarak alıcam diyebiliyor . Açıkçası 950 ve 950 xl modelleri hiç heyecanlandırmadı beni . Biz bu cihazlara dünyanın parasını veriyoruz ve bu yüzden artık kimse gereksiz risk almak istemiyor .

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, wpfurkan, .BlueTR ve 2 diğerleri
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Microsoft o kadar güvenilmez bir firma profili çiziyor ki , çok az kişi yeni çıkan-çıkacak olan cihazlara kesin olarak alıcam diyebiliyor . Açıkçası 950 ve 950 xl modelleri hiç heyecanlandırmadı beni . Biz bu cihazlara dünyanın parasını veriyoruz ve bu yüzden artık kimse gereksiz risk almak istemiyor .
Ve Haklılar sonuna kadar...

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mobil şebeke göstergesindeki ok işareti neden yukarı doğru:hmmm
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: trepcan ve dakamon
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
groove müzik için önemli bir güncelleme geliyor.

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
groove müzik için önemli bir güncelleme geliyor.

sürüm notlarında 15 maddelik değişiklik listesi bulunan devasa bir Groove Müzik uygulama güncellemesi bugün ya da yarın yayınlanacakmış.

@Sensation

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, afwerker, Dexter Morgan ve 1 kişi daha
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Bugün itibariyle Cortana İos ve Android için Abd ve Çin de resmi olarak bütün kullanıcılara açılmış... Helal olsun Microsoft kendi sistemin için !!!! çalışmaya devam...

• Beğen
Tepkiler: braayn
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cüzdan(1.1.15271.0 > 1.3.15342.0) güncellendi.

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Muhtemelen yarın yeni bir güncelleme gelecek. Neredeyse tüm uygulamalara güncelleme geliyor.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Muhtemelen yarın yeni bir güncelleme gelecek. Neredeyse tüm uygulamalara güncelleme geliyor.

Güncelleme için butona bastık Groove Müzik / Filmler ve Tv için güncellemeler mağaza yolunda diyor yanlış çevirmediysem .

Üst Alt