Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

atakanakata

atakanakata

Üye
ara güncelleme gibi bişey sanırım bu. haftaya yeni yapı gelir belki belli mi olur :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Galiba bağlantında sıkıntı var. Benimki çarklara geçti senden sonra başlamama rağmen.
Zannetmiyorum, 100mbps fiber var. Sabah başlattım baktım indireceği yok iş yerine geldim. İşyerinde de durum aynı. Restart yaptım iki kere değişen bir şey yok. Yapı 10586.11 indirirken de aynısı olmuştu.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu adamlar yatarak para kazanıyor

• Beğen
Tepkiler: emz, OnurYurdakul, flutewoddy ve 4 diğerleri
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Zannetmiyorum, 100mbps fiber var. Sabah başlattım baktım indireceği yok iş yerine geldim. İşyerinde de durum aynı. Restart yaptım iki kere değişen bir şey yok. Yapı 10586.11 indirirken de aynısı olmuştu.

abi fiber ile alakalı bi sıkıntı var da iş yerinde neden indiremediğini anlamadım. Superonline da geçen yapıyı indirene kadar canım çıkmıştı. Ayrıca lumia recoovery tool da 2 ayrı fiber Superonline da denedim. Çok fazla bilgisayarla denedim. Hiçbirinde inmemişti...
klavye de bastığımız tuşu doğru algılama baya Bi iyileştirilmiş. Ben artık çok rahat yazıyorum...

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bende gene güncellemeyi bulmuyor. Geçen yapıda bulmamıştı sıfırlayınca bulmuştu. Hayatta sıfırlamam. Zaten bi yenilikte yok. Bu kadar zor şu otg ile saydam bildirim merkezini getirmek. Vallahi bu adamlar pazardan silinecek

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
:alkistabii ki daha şimdiden anlaşılmaz ama 15dk dır telefonu kullanıyorum yalnızca %3 şarj gitti
Bende gene güncellemeyi bulmuyor. Geçen yapıda bulmamıştı sıfırlayınca bulmuştu. Hayatta sıfırlamam. Zaten bi yenilikte yok. Bu kadar zor şu otg ile saydam bildirim merkezini getirmek. Vallahi bu adamlar pazardan silinecek
sadece otg ye yönelik düşünmeyin. Blog yazısında yok ama misal klavye düzeltmesi kesin olmuş. Bence bi yolunu bulup güncelleyin...
lumia 1520 de arka plandaki uygulamalaro kapatmak için bayaaa bi aşağıya kaydırmak gerekiyordu. Şimdi ufak bir kaydırma ile kapanıyor inanın beni şuan en mutlu eden yenilik bu ...
benim edge de bi hata vardı. Misal maxicep e yorum yazınca öylece kalıyordu. Sayfa yenileyince yorumları görebiliyordum. O hata da düzeltilmiş...

• Beğen
Tepkiler: serinaga
cadde19

cadde19

Üye
Geçmeye değer birşey var mı ?
Yoksa 8.1 e geçeceğim şarj dayanmıyor v10 a .
Adamlar ne yapıyor anlamış değilim..

atakanakata

atakanakata

Üye
windows insider uygulamasını açıp fast i seç yeniden başlat cihazı güncellemeyi buluyor. bende de böyle oldu :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia 1520 de arka plandaki uygulamalaro kapatmak için bayaaa bi aşağıya kaydırmak gerekiyordu. Şimdi ufak bir kaydırma ile kapanıyor inanın beni şuan en mutlu eden yenilik bu ...
Sırf bu uygulamaları kapatmak için aşağıya kadar kaydırma nedeniyle defalarca geri bildirim yapmıştım. Güzel olmuştur umarım.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, OnurYurdakul, flutewoddy ve 4 diğerleri
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Geçmeye değer birşey var mı ?
Yoksa 8.1 e geçeceğim şarj dayanmıyor v10 a .
Adamlar ne yapıyor anlamış değilim..
sizin cihaz nedir ? Orj olmayan bi şarj cihazı ile 1 hafta cihazı şarj ettim. W8.1 de hiç sıkıntı olmuyordu ama w10 da çok hızlı tükeniyordu. Acaba şarj cihazınız orj olmayabilir mi ?
arka planda bir sürü uygulama var ama bunları arka planda açık olan uygulamaları kapatınca göstermiyor. Hepsini kapatınca tek tek kapatıyorum. Bu sorun bayadır vardı. Hala da devam ediyor

skynet

Üye
Geçişlerde biraz hızlanma var ama şu başlangıç ekranının simgesi hala boş görünüyor

cadde19

cadde19

Üye
Hocam evet orijinal değil ama 8.1 iken şarj ediyordu ama 10 da etmiyor.
O kadar çok şarj cihazı denedim ki etmiyor hepsi yavaş şarj diyor.
Cihazım 735 acaba 735 kullanıp şarj aletinde yazana değerleri birisi yazabilir mi .
birde ona göre alayım?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu Arada yayınlanan Yapı 10586.29 güncellemesi Lumia 950 ve Lumia 950 XL için önümüzdeki günlerde kararlı sürüm olarak da yayınlanacakmış.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Boşuna yenilik aramayın arkadaşlar. PC'dek gibi toplu güncelleştirme. Yenilik gelmeyecek artık.

cadde19

cadde19

Üye
sizin cihaz nedir ? Orj olmayan bi şarj cihazı ile 1 hafta cihazı şarj ettim. W8.1 de hiç sıkıntı olmuyordu ama w10 da çok hızlı tükeniyordu. Acaba şarj cihazınız orj olmayabilir mi ?

Acaba orjinal şarj cihazı kullanınca durum düzeldi mi yoksa bende 8.1 e geçeceğim.
Ya da nasıl bir şarj cihazı aldınız ?

dakamon

dakamon

Üye
Şu arka plandaki uygulamaların tümünü tek bir dokunuşla kapatma özelliğ de getirseler fena olmaz android teki gibi.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, wpfurkan, serinaga ve 1 kişi daha
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Hocam evet orijinal değil ama 8.1 iken şarj ediyordu ama 10 da etmiyor.
O kadar çok şarj cihazı denedim ki etmiyor hepsi yavaş şarj diyor.
Cihazım 735 acaba 735 kullanıp şarj aletinde yazana değerleri birisi yazabilir mi .
birde ona göre alayım?
lumia 1520 nin şarj aleti ac-60e istersen bunu al dene. 30tl gibi bişey. İstersen linkini de verebilirim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şu arka plandaki uygulamaların tümünü tek bir dokunuşla kapatma özelliğ de getirseler fena olmaz android teki gibi.
Bunun için de görüntülü geri bildirim yaptım defalarca. Dahası orası çok işlevsiz. Bomboş bir şekilde açık uygulamalar gösteriliyor. Daha estetik ve kullanışlı özellikler eklenebilir.

Yalnız istediğimiz bazı özelliklerin sisteme eklenmesi için Windows Geri Bildirim uygulamasını doğru kullanmalıyız. Mesela bir geri bildirim yapacağınız zaman öncelikle onun daha önce yapılıp Yapılmadığına bakın. Eğer aynı geri bildirim varsa destek oyu verin. Bu sayede öncelik sırasına etki olmuş olursunuz. Yoksa geri bildirimler bir iki destek oyy almış görünür ki bu da o geri bildirimin öncelik sırasını sonlara düşürür.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve suyunsesi
serinaga

serinaga

Üye
:alkistabii ki daha şimdiden anlaşılmaz ama 15dk dır telefonu kullanıyorum yalnızca %3 şarj gitti

sadece otg ye yönelik düşünmeyin. Blog yazısında yok ama misal klavye düzeltmesi kesin olmuş. Bence bi yolunu bulup güncelleyin...
benim edge de bi hata vardı. Misal maxicep e yorum yazınca öylece kalıyordu. Sayfa yenileyince yorumları görebiliyordum. O hata da düzeltilmiş...

O halde hemen yüklüyorum ...

skynet

Üye
Bunun için de görüntülü geri bildirim yaptım defalarca. Dahası orası çok işlevsiz. Bomboş bir şekilde açık uygulamalar gösteriliyor. Daha estetik ve kullanışlı özellikler eklenebilir.

Yalnız istediğimiz bazı özelliklerin sisteme eklenmesi için Windows Geri Bildirim uygulamasını doğru kullanmalıyız. Mesela bir geri bildirim yapacağınız zaman öncelikle onun daha önce yapılıp Yapılmadığına bakın. Eğer aynı geri bildirim varsa destek oyu verin. Bu sayede öncelik sırasına etki olmuş olursunuz. Yoksa geri bildirimler bir iki destek oyy almış görünür ki bu da o geri bildirimin öncelik sırasını sonlara düşürür.
Hocam zaten geri bildirimi açtığımızda ilk sırada çıkıyor bu istek

Üst Alt