Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

saynesim

saynesim

Üye
gözünüz aydın 14 yapı geldi sürüm 10.0.10586.29 vatana millete hayırlı olsun

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: serinaga ve emz

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
çok iyi ya indiriyorum hemn de şarj az :/
haber için sağolun beyler

•Data profiles are now correctly restored in the out of box experience that would prevent some devices from sending or receiving MMS messages.
•We have resolve issues on switching the active cellular connectivity profile on Dual SIM devices.
•Additional Bluetooth stability improvements.•Edge performance and stability has been improved. Auto-completion has been updated to allow user to more easily edit the end of the URL in the address bar.
•Improved application backwards compatibility for Windows Phone 8.1 Silverlight applications.
•You will see additional improvements in upgrade experience, including devices with limited free space, map rendering on update, and RCS enabled device settings.Feedback we have addressed includes:
Bugün de güncelleme yok
demekki artık gabe e de güvenemiycez...

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Gececi tayfa, hadi iyiyiz :gul:
Not: Yedekleme almayı unutmayın he.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
bu saatte,yok artık Le Brown...nöbetçi İnsiderler görev başına.

Son düzenleme:
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Şu giderilen sorunlar için telefondaki bi ton uygulama/oyunu baştan indirip kurmak ve düzeni tekrar yapmaya değmez.
Böyle kalsın daha iyi, Boşuna vakit kaybı olur, bence gereksiz bir yapı olmuş. :kotu:

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bende görünmüyor güncelleme. İnsider fast ve cihaz güncellemesi kontrolü yapıyorum tırt çkıyor sonuç!

Edit : Bir kaç kez kontrol edince göründü güncelleme..

braayn

braayn

Üye
Insider programına katılan yeni cihazlar;
LG Lancet
Microsoft Lumia 550
Microsoft Lumia 950
Microsoft Lumia 950XL

Giderilen sorunlardan bazıları;
Windows Phone 8.1 Silverlight uygulamalarının çalıştırılması iyileştirildi
Microsoft Edge kullanımı iyileştirildi, adres yazma sorunu giderildi
Bluetooth kararlılık iyileştirmeleri yapıldı
Çift SIM cihazların aktif bağlantı geçişleri sorunu giderildi
Veri profilleri iyileştirildi; deneyim dışı veri alma – gönderme sorunu giderildi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

En azından yakında düzeltileceğine işaret...

Ekli dosyalar

System X

System X

Üye
yeni yapı gelmiş kuruyorum
bakalım bu sefer neyi bozmuşlar

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

alaca61

Üye
Ben kurdum bir değişiklik göremedim

alaca61

Üye
Aramaya girerken yükleniyor devam ediyor. Numara çevirirken ikinci numarayı geç algılıyor

System X

System X

Üye
kurulum bitti. ve ilk hatayı bulmak ta fazla sürmedi.bir yandan şarkı açık bir yandan maxicebe giriyordum bir sonraki şarkıya geçince radio gibi hışırtılı çalmaya başladı. microsoftun dandik codecleri ve sistemi hemen kendini belli ediyor maşallah.

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan

alaca61

Üye
Mazaya bağlanmak20 25 saniye güncelleme denetlemek yaklaşık 1dadika işin garibi güncelleme den sonra hiçbir güncelleme yok mağazada

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Enteresan, blog yazısında bilinen sorunlar listesi yok.
demekki artık gabe e de güvenemiycez...
Aslında yanlış bir şey söylememiş. Yeni yapı yok demiş. Ama mevcut yapıya güncelleme yok dememiş :ehe

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Pc tarafında yaptıkları gibi cumulative update yayınlamışlar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Enteresan, blog yazısında bilinen sorunlar listesi yok.

Aslında yanlış bir şey söylememiş. Yeni yapı yok demiş. Ama mevcut yapıya güncelleme yok dememiş :ehe

Burdan sorun olmadığını mı anlamalıyız yoksa sorunların neden kaynaklandığını tespit edemedik mi demek istemiş :ehe

onursarii

Üye
Mobil veriden indirme şansımız var mıdır?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Burdan sorun olmadığını mı anlamalıyız yoksa sorunların neden kaynaklandığını tespit edemedik mi demek istemiş :ehe
Hayır 10586.11 yayınlanırken zaten bilinen sorunlar listesi de açıklanmıştı. Bu da aynı Yapı için toplu güncelleştirme olduğu için farklı sorunlar yok. Sadece o sorunların düzeltilen kısımlarını belirtmişler.

O değil de ben hala indirmek için mücadele veriyorum. İki saat oldu %6'ya ancak geldi

Üst Alt