Parlaklık profilinde kaydırma çubuğu derken? Yoksa böyle görüntünün içine mi koymuşlar?sabah 8 gibi kurulumum bitti kullandım ekstra birşey yok parlaklık profilinde ufak bir değişiklik var oda kaydırma çubuğu koymuşlar onun dışında çift tıklada ekran pır pır edip açılıyor sizde de öylemi bilmiyorum ama sanırım cihazı resetlemek gerekebilir.Kısacası ben bunlardan finalde sorunsuz bir sistem beklemiyorum ....Saçma sapan hatalar finalde de olacak kesin yani
Parlaklık profilinde kaydırma çubuğu derken? Yoksa böyle görüntünün içine mi koymuşlar?
yok bu değil parlaklı profilinde parlaklı düzeyi kısmı kaydırma çubuğu gelmiş bende daha önce yoktu diye hatırlıyorum
aynen bu ben yeni fark ettim ben bu sistemi bırakıp nokia 3310 alıorum hadi eyvallah görüşürüz k.i.b bye byeEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu ise 8.1'den beri var.
Galiba bağlantında sıkıntı var. Benimki çarklara geçti senden sonra başlamama rağmen.Ben iki saat sonunda %7'yi gördüm. Bugün bitmez bu indirme
Bu profil bende yok.Lumia 925 Denim sürümünü kullanıyorumEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu ise 8.1'den beri var.
İlk nesillerde yok.Bu profil bende yok.Lumia 925 Denim sürümünü kullanıyorum