Bt ile bir önceki yapıda sorunsuz dosya gönderebilirken şimdi artık göndermiyor ve eşleşmiş cihazlarda bile hata veriyor
aynen bu ben yeni fark ettim ben bu sistemi bırakıp nokia 3310 alıorum hadi eyvallah görüşürüz k.i.b bye byeEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu ise 8.1'den beri var.
Sırf bu uygulamaları kapatmak için aşağıya kadar kaydırma nedeniyle defalarca geri bildirim yapmıştım. Güzel olmuştur umarım.
bende aynı değişen birşey yok yine aşağıya kadar çekmem gerekiyor uygulamanın kapanması için.tabii ki daha şimdiden anlaşılmaz ama 15dk dır telefonu kullanıyorum yalnızca %3 şarj gitti
sadece otg ye yönelik düşünmeyin. Blog yazısında yok ama misal klavye düzeltmesi kesin olmuş. Bence bi yolunu bulup güncelleyin...
lumia 1520 de arka plandaki uygulamalaro kapatmak için bayaaa bi aşağıya kaydırmak gerekiyordu. Şimdi ufak bir kaydırma ile kapanıyor inanın beni şuan en mutlu eden yenilik bu ...
benim edge de bi hata vardı. Misal maxicep e yorum yazınca öylece kalıyordu. Sayfa yenileyince yorumları görebiliyordum. O hata da düzeltilmiş...
dostum parmağını uygulamaya hızlı bir şekilde sür ama çok kısa sür. Yavaş sürünce kapatmıyor. Hala aynı olursa da bi sıkıntı var demektir...aynen bu ben yeni fark ettim ben bu sistemi bırakıp nokia 3310 alıorum hadi eyvallah görüşürüz k.i.b bye bye
tümünü kapat seçeneği yok bu nedenle parmak bazen felç geçiriyor .
bende aynı değişen birşey yok yine aşağıya kadar çekmem gerekiyor uygulamanın kapanması için.
Yani hepsini kapat fonsiyonu için geri bildirim yapmak gerekiyorsa vay bizim halimize......
Hocam soft reset attım sorun çözüldüDüzeltme yapıldığı söylenmiş, benim 12. ve 13. yapılarda sorun vardı, bakalım çarkları bitti, bu yapıda nasıl olacak ?

O ozaman bende wm10a geçiyorum ya ışık hızıyla kilit ekranı açılıyormuş boru değilKilit ekranı yukarı daha da hızlı kayıyor artık. Her güncellemede böyle yeniliklerle kilit ekranımız ışık hızı ile açılacak. Çok yaşa MS, 1 yıldır baya yol aldık. İlk işim 2000tl ye 950 almak olacak bu kadar hızlı açılan bir kilit ekranımız var daha ne isteyeyim.![]()

inan iki türlüde denedim aynı bendedostum parmağını uygulamaya hızlı bir şekilde sür ama çok kısa sür. Yavaş sürünce kapatmıyor. Hala aynı olursa da bi sıkıntı var demektir...
neyse zaten bazen sıfırlamak da faydalı oluyorinan iki türlüde denedim aynı bende
13. yapıda ben sıfırlamıştım belki de ondandır dicem de siz hiç sıfırlamışmıydınız?13 de sıfırladım 14 de henüz sıfırlamadımneyse zaten bazen sıfırlamak da faydalı oluyor13. yapıda ben sıfırlamıştım belki de ondandır dicem de siz hiç sıfırlamışmıydınız?
Microsoft bunu yapmadığı sürece yapılabileceğini düşünmüyorum, aynı markanın farklı modelleri için bile romlar uyumlu değilken lumialara android romu yüklemek hayalden öte değil gibi.Arkadaşlar bişey sorucam şimdi bu yeni çıkan Xiaomi Mi 4 telefona windows 10 mobile yüklenebiliyor rom ile peki bizim lumialara bu yolla android yüklenemezmi?