Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Tweaklerden 1520 arayüzü yaptım. Normal arayüz çok büyük geliyor :ehe

braayn

braayn

Üye
Sürekli bardağın boş tarafını görmekte yanlış, dolu tarafını görmekte yanlış. Sonuçta Polyanna değiliz 4 yıl oldu bişiler olsun diye bekliyoruz süreç son derece ağır. Biz başladığımızda android tarafında kitkat vardı lolipop oldu şimdide marshmallow mudur nedir o dağıtılmaya başladı. Biz bindik insidera 13 liman dolaştık hala demir atamadık. Artık kimse patlayan, çatlayan karoları konuşmaz oldu. Hevesler kursağımızda kaldı. Herkes temel işlevleri bekler oldu onlarda gelemedi gitti. Madem portlamak işi okadar kolay neden MS kendi android uygulamalarını portlamıyor WP ye topu atıyor geliştiriciye. Geliştirici ahmak değilki %3 pazarpayı %2 nin altına düşen bir sisteme (sistem olduğundanda şüpheli zaten) yatırım yapsın.
Yok efendim Android 15 yıl ayfon 10 yıl dır gelişiyor demesin kimse onlar olmayanı yaptı olana bakıp yapmak 4-5 yılda bukadarmı zor olur anlamadım. Biz hala kilit ekranı eskisine göre dahamı hızlı açılıyor yoksa yavaşmı açılıyoruzu konuşuyoruz. Kısacası atı alan üsküdarı geçti. Bu saatten sonra WP kullanan ben dahil ya imkanlar elvermiyordur değiştiremiyordur yada WP fanboyudur. MS babamın dükkanı değilki cihazı bana bedavayamı veriyor 950 yi yarı fiyatına verse almam artık kısır inek gibi bişey ne yapayım işe yaramayan aleti.
Her noktasına katılıyorum..Olamyan bir özellik istemiyoruz ki olan şeyley gelsin diyoruz Amerika'yı baştan keşfetmeye gerek yok yani

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Konuşma yaparken hoparlörü açmayı dener misin? Karşı sesin gelmiyor derse sizin telde benimki gibi mic i yemiş demektir :) geçmiş olsun
bende geçen hoparlörden konuşayım dedim sesin gelmiyor falan filan ama normalde video çekersen ses çıkıyor anlamadım bu işi ben bir kontrol ettirmek lazım aslında bu arada bu sorun 1020 8.1 sürümünde de oluyor yani yapı ile alakalı bir sorun değil galiba anlamadım gitti

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
ben salı yada çarşamba sipariş verip mic getirtip değiştireceğim kendim haftaya cuma ya son durumu buraya yazarım inşaALLAH.

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
sahanemir

sahanemir

Üye
bende geçen hoparlörden konuşayım dedim sesin gelmiyor falan filan ama normalde video çekersen ses çıkıyor anlamadım bu işi ben bir kontrol ettirmek lazım aslında bu arada bu sorun 1020 8.1 sürümünde de oluyor yani yapı ile alakalı bir sorun değil galiba anlamadım gitti
Sende aesli kayıt yapıyorsa video iyi bende sessiz

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bende de video da kayıt sorunu var hoparlörde de sesim gitmiyor. değiştirecem ona göre size de bilgi veririm. ist dışında olduğumdan parçanın gelmesi vs ancak dediğim gibi gelecek cumaya olur

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
@sahanemir @kimbilir_01
Arkadaşlar bu sorunu ben de Xperia Z1'de ve Lumia 925'te yaşamıştım. Sorun mikrofonların tozlanmasından kaynaklı. Belki komik gelecek ama çok kolay bir çözüm yolu buldum. O da "elektrikli süpürge" :kop:

Eğer vakum ayarlı bir elektrikli süpürge varsa ayarı en düşüğe getirip telefondaki mikrofon deliklerini zarar vermeden temizleyin. Farkı farkedecekdiniz. Test edildi onaylandı:ehe

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01, sahanemir ve bozkirdangelen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
sesli kayıt yapıyor ancak şuan denedim pc yi direk çekiyorum ses seviyesi normal ancak altta boyna şırıltı var nerden geliyor bu şimdi ya kafaya taktım bu ses işini iyice araştıracağım bakalım telefonla arama falanda deneyeceğim bakalım nasıl olacak
@sahanemir @kimbilir_01
Arkadaşlar bu sorunu ben de Xperia Z1'de ve Lumia 925'te yaşamıştım. Sorun mikrofonların tozlanmasından kaynaklı. Belki komik gelecek ama çok kolay bir çözüm yolu buldum. O da "elektrikli süpürge" :kop:

Eğer vakum ayarlı bir elektrikli süpürge varsa ayarı en düşüğe getirip telefondaki mikrofon deliklerini zarar vermeden temizleyin. Farkı farkedecekdiniz. Test edildi onaylandı:ehe
akşam deneyeceğim bunu da şuan bende sadece ses de şırıltı olduğu için düzelebilir bence

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar Facebook beta için link:

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Telefonu sıfırlamak istiyorum sorun yaşarmıyım son iki yapıdır sıfırlamadan kullandım

Lumia 830 ile gönderildi

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar sürüme güncelledim ama yavaş şarj ediyor 20 dakika da %7 şarj etmiş ya.
Kafayı yiyeceğim valla geri 8.1 e döneceğim çözemessem.
Offf

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Telefonu sıfırlamak istiyorum sorun yaşarmıyım son iki yapıdır sıfırlamadan kullandım

Lumia 830 ile gönderildi
Ben 12.yapıyı yükledikten sonra sıfırlamıştım o yüzden 13.yapıyı yüklerken sorun yaşadım ve 8.1 e dönüp 13.yapıyı öyle yükledim,ama 13.yapıyı yükledikten sonra yine sıfırlama yaptım şuan cihazımın durumu çok iyi umarım sonradan bir sorun yaşamam:)
Arkadaşlar İstanbul'da yaşayıp mobiett uygulamasını kullanabilen var mı?ben de çalışmıyor(programdan atıyor)

skynet

Üye
Yavaş şarj olayı bende de var ama neyse ki şarj hızlı bitmiyor en azından

cadde19

cadde19

Üye
@skynet
Valla bende hem şarj hızlı bitiyor hemde yavaş şarj beni deli ediyor.
Çözümü ne ya acaba 8.1 de kullandığım şarj cihazı yeni Build de kabul etmiyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet
Rainesto

Rainesto

Üye
920 kullanıyorum whatsapp açılma süresi ve şarjda sıkıntılar olduğu için 9. Yapıdan denime dönmüştüm şimdi geçeyim mi bu sürüme 9. Yapıda şarjda telefonla uğraşırsam şarjı bitiyordu

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar yeni Facebook nasıl yükleyeceğim eski Facebook taaaaa ne zamanın haberi gösteriyor.
Linki falan yok mu mağazaya yönlendiren ? Ordan yükleyeyim arama da çıkmıyor.

Facebook Beta

Betasını yükle,farkı yok

mTalk'tan L920 gönderdi

emre663406

emre663406

Üye
Arkadaşlar bende nokia lumia 532 var windows 10 mobile yapı 10586 yüklü bu cihaza apk uygulamaları yükleyemiyorum internette araştırdım windows 10 mobile cihazlara yüklüyolar ama ben yükleyemiyorum acill yardım

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar bende nokia lumia 532 var windows 10 mobile yapı 10586 yüklü bu cihaza apk uygulamaları yükleyemiyorum internette araştırdım windows 10 mobile cihazlara yüklüyolar ama ben yükleyemiyorum acill yardım
O proje iptal edildi o yüzden şu an kimse yapamıyor.

Üst Alt