sahanemir
Üye
Pc,im yok maalesef neyse bir çaresine bakacağım artık bakalım.teşekkur ederim alakan için.Hocam belki bu konu Lumia Telefon Test Programı - MaxiCep işinizi görür.
Pc,im yok maalesef neyse bir çaresine bakacağım artık bakalım.teşekkur ederim alakan için.Hocam belki bu konu Lumia Telefon Test Programı - MaxiCep işinizi görür.
Her noktasına katılıyorum..Olamyan bir özellik istemiyoruz ki olan şeyley gelsin diyoruz Amerika'yı baştan keşfetmeye gerek yok yaniSürekli bardağın boş tarafını görmekte yanlış, dolu tarafını görmekte yanlış. Sonuçta Polyanna değiliz 4 yıl oldu bişiler olsun diye bekliyoruz süreç son derece ağır. Biz başladığımızda android tarafında kitkat vardı lolipop oldu şimdide marshmallow mudur nedir o dağıtılmaya başladı. Biz bindik insidera 13 liman dolaştık hala demir atamadık. Artık kimse patlayan, çatlayan karoları konuşmaz oldu. Hevesler kursağımızda kaldı. Herkes temel işlevleri bekler oldu onlarda gelemedi gitti. Madem portlamak işi okadar kolay neden MS kendi android uygulamalarını portlamıyor WP ye topu atıyor geliştiriciye. Geliştirici ahmak değilki %3 pazarpayı %2 nin altına düşen bir sisteme (sistem olduğundanda şüpheli zaten) yatırım yapsın.
Yok efendim Android 15 yıl ayfon 10 yıl dır gelişiyor demesin kimse onlar olmayanı yaptı olana bakıp yapmak 4-5 yılda bukadarmı zor olur anlamadım. Biz hala kilit ekranı eskisine göre dahamı hızlı açılıyor yoksa yavaşmı açılıyoruzu konuşuyoruz. Kısacası atı alan üsküdarı geçti. Bu saatten sonra WP kullanan ben dahil ya imkanlar elvermiyordur değiştiremiyordur yada WP fanboyudur. MS babamın dükkanı değilki cihazı bana bedavayamı veriyor 950 yi yarı fiyatına verse almam artık kısır inek gibi bişey ne yapayım işe yaramayan aleti.
bende geçen hoparlörden konuşayım dedim sesin gelmiyor falan filan ama normalde video çekersen ses çıkıyor anlamadım bu işi ben bir kontrol ettirmek lazım aslında bu arada bu sorun 1020 8.1 sürümünde de oluyor yani yapı ile alakalı bir sorun değil galiba anlamadım gittiKonuşma yaparken hoparlörü açmayı dener misin? Karşı sesin gelmiyor derse sizin telde benimki gibi mic i yemiş demektirgeçmiş olsun
Sende aesli kayıt yapıyorsa video iyi bende sessizbende geçen hoparlörden konuşayım dedim sesin gelmiyor falan filan ama normalde video çekersen ses çıkıyor anlamadım bu işi ben bir kontrol ettirmek lazım aslında bu arada bu sorun 1020 8.1 sürümünde de oluyor yani yapı ile alakalı bir sorun değil galiba anlamadım gitti
bende de video da kayıt sorunu var hoparlörde de sesim gitmiyor. değiştirecem ona göre size de bilgi veririm. ist dışında olduğumdan parçanın gelmesi vs ancak dediğim gibi gelecek cumaya olurSende aesli kayıt yapıyorsa video iyi bende sessiz

sesli kayıt yapıyor ancak şuan denedim pc yi direk çekiyorum ses seviyesi normal ancak altta boyna şırıltı var nerden geliyor bu şimdi ya kafaya taktım bu ses işini iyice araştıracağım bakalım telefonla arama falanda deneyeceğim bakalım nasıl olacakSende aesli kayıt yapıyorsa video iyi bende sessiz
akşam deneyeceğim bunu da şuan bende sadece ses de şırıltı olduğu için düzelebilir bence@sahanemir @kimbilir_01
Arkadaşlar bu sorunu ben de Xperia Z1'de ve Lumia 925'te yaşamıştım. Sorun mikrofonların tozlanmasından kaynaklı. Belki komik gelecek ama çok kolay bir çözüm yolu buldum. O da "elektrikli süpürge"
Eğer vakum ayarlı bir elektrikli süpürge varsa ayarı en düşüğe getirip telefondaki mikrofon deliklerini zarar vermeden temizleyin. Farkı farkedecekdiniz. Test edildi onaylandı![]()
Ben 12.yapıyı yükledikten sonra sıfırlamıştım o yüzden 13.yapıyı yüklerken sorun yaşadım ve 8.1 e dönüp 13.yapıyı öyle yükledim,ama 13.yapıyı yükledikten sonra yine sıfırlama yaptım şuan cihazımın durumu çok iyi umarım sonradan bir sorun yaşamamTelefonu sıfırlamak istiyorum sorun yaşarmıyım son iki yapıdır sıfırlamadan kullandım
Lumia 830 ile gönderildi

Evet dediğin gibi yavaş şarj oluyor ama pil süresi çok iyi bende.Yavaş şarj olayı bende de var ama neyse ki şarj hızlı bitmiyor en azından
Arkadaşlar yeni Facebook nasıl yükleyeceğim eski Facebook taaaaa ne zamanın haberi gösteriyor.
Linki falan yok mu mağazaya yönlendiren ? Ordan yükleyeyim arama da çıkmıyor.
O proje iptal edildi o yüzden şu an kimse yapamıyor.Arkadaşlar bende nokia lumia 532 var windows 10 mobile yapı 10586 yüklü bu cihaza apk uygulamaları yükleyemiyorum internette araştırdım windows 10 mobile cihazlara yüklüyolar ama ben yükleyemiyorum acill yardım