Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Xbox ile Posta ve Takvim güncellendi.

sahanemir

sahanemir

Üye
Bir mikrofonu denermisiniz dışardan ses kayıt yapıyor,mu benimki yapmıyor L930

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
3 yılda sistemi oturtamadı bu durumu emin olun yazılımcılarda yakından takip diyorlar.MS öyle şeyler yapmalıki yazılımcıları bakım bizde artık iyiyiz bizimde pazar payımız hızla artıyor kullanıcı sayımız yükselişte vs ama pek sanmıyorum ios ve win32 uygulama planlarıda yatarsa artık bu sistemde bada gibi olur.

Win32 uygulamalarının telefonlar üzerinde Continuum desteğiyle çalışması için araştırmalar sürüyormuş.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
En kötü buildler arasına girer. Sürekli takılıyor sıfırlamama rağmen

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Kendilerini Sorgulamasınlar ben en az 10 kişiye lumia cihaz aldırdım şimdi bu 10 kişiden sadece 2 si kullanıyor biri kardeşim diğeri kuzenim bundan sonra Ms'mu aldırmam.Arkadaşın annesi 820 kullanıyor ve nakış kursuna başlamış ve hocası bugün android cihazdan bir uygulama indirmiş orada nakış örnekleri varmış.Bizim arkadaşın anneside hocadan o programın adını not almış.Eve gelince oğlum baksana bu uygulama var mı ? Adam bakıyor anne yok şuan bizde diyerek geçiştiriyor. En basit bir örnek.şimdi arkadaşlar çevresinde de öyle bir uygulama veya oyun buldum oynuyorum dediğinde ismini alıp marketten aramıyorum bile.Neden yok çünkü 3 yılı geçti ne yapayım öleyim mi ? :) Bendeki Ms lumia sevgisi can çekişiyor ben ölmeden o ölecek az kaldı.Stabiletesi batsın :)
sen uygulama derdindesin ben dikişi nakış uygulamasını geçtim artık temel isteklerde debeleniyorum. Androidde ms in 2 tane kilit akranı var daha kendi işletim sisteminde adam gibi bir kilit ekranı yok. Yani ne diiim.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Beyler 8.1 iken şarj oluyordu ama şimdi şarj cihazını takınca yavaş şarj diyor kaç tane farklı şarj aletinden denedim olmadı .
Çözüm nedir ?
Bu ayarlardan kaynaklanıyor, düzeltmek için...
Ayarlardan USB ye gir ve "Mobil Cihazım USB üzerinden yavaş şarj oluyorsa bildir" seçeneğindeki "AÇIK" görüntüyü KAPALI ya getir..
Böylelikle şarj uyarısı almamış olursunuz.
iPhone alma ihtimal çok çok düşük. 2700'e en iyi Lumia'yı alabiliyorum, en iyi Android'i alma ihtimalimde var ama en iyi iPhone'u alma ihtimalim yok (ikinci el düşünmeyeceğim zaten öyle bir durumda). G4 alabilir veya yeni çıkacak 820'li Androidleri bekleyebilirim.
İncele, oku, düşün ve karar ver, sonra da sıcak bakarsanız Ya 950 XL bekle, ya da yurtdışından getirt...
Bunları yapmadan önce de size önerilen sistemleri ve telefonlarla ilgili web sayfalarında yer alan forumlarda tartışılan sorunları okumanızı diliyorum.
Demem o ki, her insan kendi kişilik ve tarzına göre seçim yapar.
Başkalarının kişilik ve tarzlarına göre yaptıkları seçimleri seçme.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sıfırlamadan sonra HERE Maps, Hareket verisi dahil inmeyen uygulama kalmadı.
Ayrıca numara tuşlamadaki gecikme tamamen gitti.

• Beğen
Tepkiler: drangela61
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bu ayarlardan kaynaklanıyor, düzeltmek için...
Ayarlardan USB ye gir ve "Mobil Cihazım USB üzerinden yavaş şarj oluyorsa bildir" seçeneğindeki "AÇIK" görüntüyü KAPALI ya getir..
Böylelikle şarj uyarısı almamış olursunuz.

İncele, oku, düşün ve karar ver, sonra da sıcak bakarsanız Ya 950 XL bekle, ya da yurtdışından getirt...
Bunları yapmadan önce de size önerilen sistemleri ve telefonlarla ilgili web sayfalarında yer alan forumlarda tartışılan sorunları okumanızı diliyorum.
Demem o ki, her insan kendi kişilik ve tarzına göre seçim yapar.
Başkalarının kişilik ve tarzlarına göre yaptıkları seçimleri seçme.
iceleyip okuduğu zaman kesin bir şey ortaya çıkar WP almamak. Ortalık ağlayandan geçilmiyor.

endera

Üye
Firmayla yazistim win10 yezz billy 4.7 icin olacakmis

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
iceleyip okuduğu zaman kesin bir şey ortaya çıkar WP almamak. Ortalık ağlayandan geçilmiyor.
Genellikle ağlayanların sesi, memnun olanlardan fazla çıkar.
Bakılan yer=
Bardağın dolu tarafı mı, yoksa boş tarafı mı?

skynet

Üye
Ben dün nokia uygulamalarını depolamadan kaldırdım. Şuan güncelleme görünmüyor. Ayrıca dediğin posta ve takvim uygulamasında görünmüyor bende
Kaldırdığın Nokia uygulamalarını Mağaza>Kitaplık menüsünden seçerek yükleyeceksin :)

sahanemir

sahanemir

Üye
Tekrar edeyim kaynadı sorum sanırım..dışardan ses kaydı çalışıyor mu sizde, bende çok derin geliyor

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Genellikle ağlayanların sesi, memnun olanlardan fazla çıkar.
Bakılan yer=
Bardağın dolu tarafı mı, yoksa boş tarafı mı?
Sürekli bardağın boş tarafını görmekte yanlış, dolu tarafını görmekte yanlış. Sonuçta Polyanna değiliz 4 yıl oldu bişiler olsun diye bekliyoruz süreç son derece ağır. Biz başladığımızda android tarafında kitkat vardı lolipop oldu şimdide marshmallow mudur nedir o dağıtılmaya başladı. Biz bindik insidera 13 liman dolaştık hala demir atamadık. Artık kimse patlayan, çatlayan karoları konuşmaz oldu. Hevesler kursağımızda kaldı. Herkes temel işlevleri bekler oldu onlarda gelemedi gitti. Madem portlamak işi okadar kolay neden MS kendi android uygulamalarını portlamıyor WP ye topu atıyor geliştiriciye. Geliştirici ahmak değilki %3 pazarpayı %2 nin altına düşen bir sisteme (sistem olduğundanda şüpheli zaten) yatırım yapsın.
Yok efendim Android 15 yıl ayfon 10 yıl dır gelişiyor demesin kimse onlar olmayanı yaptı olana bakıp yapmak 4-5 yılda bukadarmı zor olur anlamadım. Biz hala kilit ekranı eskisine göre dahamı hızlı açılıyor yoksa yavaşmı açılıyoruzu konuşuyoruz. Kısacası atı alan üsküdarı geçti. Bu saatten sonra WP kullanan ben dahil ya imkanlar elvermiyordur değiştiremiyordur yada WP fanboyudur. MS babamın dükkanı değilki cihazı bana bedavayamı veriyor 950 yi yarı fiyatına verse almam artık kısır inek gibi bişey ne yapayım işe yaramayan aleti.

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan, .BlueTR, enessrsy ve 3 diğerleri

Üst Alt