skynet
Üye
Hocam dışardan derken ? Ben şimdi ses kaydı ile deneme yaptım sıkıntı yokTekrar edeyim kaynadı sorum sanırım..dışardan ses kaydı çalışıyor mu sizde, bende çok derin geliyor

Hocam dışardan derken ? Ben şimdi ses kaydı ile deneme yaptım sıkıntı yokTekrar edeyim kaynadı sorum sanırım..dışardan ses kaydı çalışıyor mu sizde, bende çok derin geliyor

10581'deydi o.Bildiğim kadarı ile Microsoft açıklama yapmış bu yapıda sıfırlama yapmayın diye
Ben 13.yapıyı yükledikten sonra sıfırladım ve telefon baya iyi durumda şuan,neden sıfırlamayın diyorlar acaba sebebini açıklamışlar mı.13. Yapı hakkında: Wp Kullanıcılarının Dikkatine;
@papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece @asigsasi
Yabancı kaynakta okuduğum yazıya göre Microsoft çalışanları yorumlarda 2 önemli noktaya değinmiş;
- 10586.11'i yükledikten sonra sıfırlamayın.
- 10581'i sıfırladıysanız buna geçmeden önce 8.1'e geri dönün.
Benimde 2 oldu. Şuan program güncellemelerini yapıyorBen 2 kere sıfırladım sıkıntı yok
Dışardaki sesleri kayıt yapayım diyorum çok çok derinden geliyor ben,de anlamadım 8.1 de iken kayıt yapıyordum ama kullanmadım sonra bir bakayım dedim kayıt çok çok zayıf anlaşılmıyor nerdeyse ama konuşmalarımda sorun yok..Hocam dışardan derken ? Ben şimdi ses kaydı ile deneme yaptım sıkıntı yok![]()
anlamadım ki niye 2 kere sıfırlıyorsunuz? 2 kere sıfırlayınca sistem değişiyor mu?Benimde 2 oldu. Şuan program güncellemelerini yapıyor
Genel bir durum değil ama Yapı 10586.11 sürümünde sıfırlamadan sonra reboot döngüsüne girdiği rapor edilmiş. Bu yüzden bu yapıda sıfırlama önerilmiyor. Tabi sıfırlama yapılan her cihaz da reboot döngüsüne girecek diye bir durum da yok.Ben 13.yapıyı yükledikten sonra sıfırladım ve telefon baya iyi durumda şuan,neden sıfırlamayın diyorlar acaba sebebini açıklamışlar mı.
Konuşma yaparken hoparlörü açmayı dener misin? Karşı sesin gelmiyor derse sizin telde benimki gibi mic i yemiş demektirDışardaki sesleri kayıt yapayım diyorum çok çok derinden geliyor ben,de anlamadım 8.1 de iken kayıt yapıyordum ama kullanmadım sonra bir bakayım dedim kayıt çok çok zayıf anlaşılmıyor nerdeyse ama konuşmalarımda sorun yok..
geçmiş olsunEvet karşı taraf sesimi duymuyor ne oldu da böyle oldu anlamadım şimdi.Konuşma yaparken hoparlörü açmayı dener misin? Karşı sesin gelmiyor derse sizin telde benimki gibi mic i yemiş demektirgeçmiş olsun
Hocam bende 2 sıfırlamada da reboot döngüsüne girdi ama soft reset ile açıldı sonraGenel bir durum değil ama Yapı 10586.11 sürümünde sıfırlamadan sonra reboot döngüsüne girdiği rapor edilmiş. Bu yüzden bu yapıda sıfırlama önerilmiyor. Tabi sıfırlama yapılan her cihaz da reboot döngüsüne girecek diye bir durum da yok.

Hocam belki bu konu Lumia Telefon Test Programı - MaxiCep işinizi görür.Ama bir ara 8.1 e donuş yapıp anlayacağım bakalım merak ettim şimdi.
Sıfırlamadan sonra HERE Maps, Hareket verisi dahil inmeyen uygulama kalmadı.
Ayrıca numara tuşlamadaki gecikme tamamen gitti.
Bende sıfırladım ama here maps eski surum ve açılmıyor yalnız here driwe çalışıyor.Sıfırlamadan sonra HERE Maps, Hareket verisi dahil inmeyen uygulama kalmadı.
Ayrıca numara tuşlamadaki gecikme tamamen gitti.
Yenisi mağazadan geri çekildi sanırım,bende bulamadım.Arkadaşlar yeni Facebook nasıl yükleyeceğim eski Facebook taaaaa ne zamanın haberi gösteriyor.
Linki falan yok mu mağazaya yönlendiren ? Ordan yükleyeyim arama da çıkmıyor.