Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Tekrar edeyim kaynadı sorum sanırım..dışardan ses kaydı çalışıyor mu sizde, bende çok derin geliyor
Hocam dışardan derken ? Ben şimdi ses kaydı ile deneme yaptım sıkıntı yok :)

• Beğen
Tepkiler: sahanemir

alaca61

Üye
Ben 9. Yapıdan geçiş yaptım 9. Yapıda edge daha hızlıydı

bayon

Üye
bende telefonu sıfırladım çok güzel sıkıntısız oldu bende de mağazada güncellenmeyen uygulama kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Esendağlı

Esendağlı

Üye
13. Yapı hakkında: Wp Kullanıcılarının Dikkatine;
@papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece @asigsasi

Yabancı kaynakta okuduğum yazıya göre Microsoft çalışanları yorumlarda 2 önemli noktaya değinmiş;
  1. 10586.11'i yükledikten sonra sıfırlamayın.
  2. 10581'i sıfırladıysanız buna geçmeden önce 8.1'e geri dönün.

Ben 13.yapıyı yükledikten sonra sıfırladım ve telefon baya iyi durumda şuan,neden sıfırlamayın diyorlar acaba sebebini açıklamışlar mı.

emz

emz

Üye
Ben dayanamıyorum durmadan ısınıyor, herşeyde takılıyor, durmadan kasıyor çıldırtıyor. 12. 13. Sıfırla sıfırlama fark etmiyor. Çıldırdım şarjım internet kapalıyken iyi açtık mı 2 saat gidiyor. 8.1 dönüş yapıyorum artık bıktım ya sorunlu şeylerle uğraşmaktan. Ne zaman düzgün gelir o zaman bakarım. Ama ben yavaştan sistemden soğuyorum. Çok zaman geçmeden veda edebilirim yani :/

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

skynet

Üye
Ben 2 kere sıfırladım sıkıntı yok

sahanemir

sahanemir

Üye
Hocam dışardan derken ? Ben şimdi ses kaydı ile deneme yaptım sıkıntı yok :)
Dışardaki sesleri kayıt yapayım diyorum çok çok derinden geliyor ben,de anlamadım 8.1 de iken kayıt yapıyordum ama kullanmadım sonra bir bakayım dedim kayıt çok çok zayıf anlaşılmıyor nerdeyse ama konuşmalarımda sorun yok..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben 13.yapıyı yükledikten sonra sıfırladım ve telefon baya iyi durumda şuan,neden sıfırlamayın diyorlar acaba sebebini açıklamışlar mı.
Genel bir durum değil ama Yapı 10586.11 sürümünde sıfırlamadan sonra reboot döngüsüne girdiği rapor edilmiş. Bu yüzden bu yapıda sıfırlama önerilmiyor. Tabi sıfırlama yapılan her cihaz da reboot döngüsüne girecek diye bir durum da yok.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Dışardaki sesleri kayıt yapayım diyorum çok çok derinden geliyor ben,de anlamadım 8.1 de iken kayıt yapıyordum ama kullanmadım sonra bir bakayım dedim kayıt çok çok zayıf anlaşılmıyor nerdeyse ama konuşmalarımda sorun yok..
Konuşma yaparken hoparlörü açmayı dener misin? Karşı sesin gelmiyor derse sizin telde benimki gibi mic i yemiş demektir :) geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
sahanemir

sahanemir

Üye
Konuşma yaparken hoparlörü açmayı dener misin? Karşı sesin gelmiyor derse sizin telde benimki gibi mic i yemiş demektir :) geçmiş olsun
Evet karşı taraf sesimi duymuyor ne oldu da böyle oldu anlamadım şimdi.

skynet

Üye
Genel bir durum değil ama Yapı 10586.11 sürümünde sıfırlamadan sonra reboot döngüsüne girdiği rapor edilmiş. Bu yüzden bu yapıda sıfırlama önerilmiyor. Tabi sıfırlama yapılan her cihaz da reboot döngüsüne girecek diye bir durum da yok.
Hocam bende 2 sıfırlamada da reboot döngüsüne girdi ama soft reset ile açıldı sonra :)

sahanemir

sahanemir

Üye
Ama bir ara 8.1 e donuş yapıp anlayacağım bakalım merak ettim şimdi.

enessrsy

enessrsy

Üye
Bu yapı için RTM bile olabilir deniliyordu değil mi arkadaşlar ben mi yanlış hatırlıyorum:alkis
9'dan sonra ilk defa yeni yapı kurdum sms bölümüne iki kez girdim ikisinde de attı. Hiç uğraşmadan U dönüşü 8.1'e

• Beğen
Tepkiler: emz
cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar yeni Facebook nasıl yükleyeceğim eski Facebook taaaaa ne zamanın haberi gösteriyor.
Linki falan yok mu mağazaya yönlendiren ? Ordan yükleyeyim arama da çıkmıyor.

serinaga

serinaga

Üye
Sıfırlamadan sonra HERE Maps, Hareket verisi dahil inmeyen uygulama kalmadı.
Ayrıca numara tuşlamadaki gecikme tamamen gitti.

Peki Here Maps açılıyor mu ? Yani çalışıyor mu acaba ?

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sıfırlamadan sonra HERE Maps, Hareket verisi dahil inmeyen uygulama kalmadı.
Ayrıca numara tuşlamadaki gecikme tamamen gitti.
Bende sıfırladım ama here maps eski surum ve açılmıyor yalnız here driwe çalışıyor.
Arkadaşlar yeni Facebook nasıl yükleyeceğim eski Facebook taaaaa ne zamanın haberi gösteriyor.
Linki falan yok mu mağazaya yönlendiren ? Ordan yükleyeyim arama da çıkmıyor.
Yenisi mağazadan geri çekildi sanırım,bende bulamadım.

Üst Alt