Ben dün nokia uygulamalarını depolamadan kaldırdım. Şuan güncelleme görünmüyor. Ayrıca dediğin posta ve takvim uygulamasında görünmüyor bendeXbox ile Posta ve Takvim güncellendi.
13. Yapıda bazı uygulamaların attığı oluyor mu sizde sık sık ?
3 yılda sistemi oturtamadı bu durumu emin olun yazılımcılarda yakından takip diyorlar.MS öyle şeyler yapmalıki yazılımcıları bakım bizde artık iyiyiz bizimde pazar payımız hızla artıyor kullanıcı sayımız yükselişte vs ama pek sanmıyorum ios ve win32 uygulama planlarıda yatarsa artık bu sistemde bada gibi olur.
sen uygulama derdindesin ben dikişi nakış uygulamasını geçtim artık temel isteklerde debeleniyorum. Androidde ms in 2 tane kilit akranı var daha kendi işletim sisteminde adam gibi bir kilit ekranı yok. Yani ne diiim.Kendilerini Sorgulamasınlar ben en az 10 kişiye lumia cihaz aldırdım şimdi bu 10 kişiden sadece 2 si kullanıyor biri kardeşim diğeri kuzenim bundan sonra Ms'mu aldırmam.Arkadaşın annesi 820 kullanıyor ve nakış kursuna başlamış ve hocası bugün android cihazdan bir uygulama indirmiş orada nakış örnekleri varmış.Bizim arkadaşın anneside hocadan o programın adını not almış.Eve gelince oğlum baksana bu uygulama var mı ? Adam bakıyor anne yok şuan bizde diyerek geçiştiriyor. En basit bir örnek.şimdi arkadaşlar çevresinde de öyle bir uygulama veya oyun buldum oynuyorum dediğinde ismini alıp marketten aramıyorum bile.Neden yok çünkü 3 yılı geçti ne yapayım öleyim mi ?Bendeki Ms lumia sevgisi can çekişiyor ben ölmeden o ölecek az kaldı.Stabiletesi batsın
![]()
Bu ayarlardan kaynaklanıyor, düzeltmek için...Beyler 8.1 iken şarj oluyordu ama şimdi şarj cihazını takınca yavaş şarj diyor kaç tane farklı şarj aletinden denedim olmadı .
Çözüm nedir ?
İncele, oku, düşün ve karar ver, sonra da sıcak bakarsanız Ya 950 XL bekle, ya da yurtdışından getirt...iPhone alma ihtimal çok çok düşük. 2700'e en iyi Lumia'yı alabiliyorum, en iyi Android'i alma ihtimalimde var ama en iyi iPhone'u alma ihtimalim yok (ikinci el düşünmeyeceğim zaten öyle bir durumda). G4 alabilir veya yeni çıkacak 820'li Androidleri bekleyebilirim.
iceleyip okuduğu zaman kesin bir şey ortaya çıkar WP almamak. Ortalık ağlayandan geçilmiyor.Bu ayarlardan kaynaklanıyor, düzeltmek için...
Ayarlardan USB ye gir ve "Mobil Cihazım USB üzerinden yavaş şarj oluyorsa bildir" seçeneğindeki "AÇIK" görüntüyü KAPALI ya getir..
Böylelikle şarj uyarısı almamış olursunuz.
İncele, oku, düşün ve karar ver, sonra da sıcak bakarsanız Ya 950 XL bekle, ya da yurtdışından getirt...
Bunları yapmadan önce de size önerilen sistemleri ve telefonlarla ilgili web sayfalarında yer alan forumlarda tartışılan sorunları okumanızı diliyorum.
Demem o ki, her insan kendi kişilik ve tarzına göre seçim yapar.
Başkalarının kişilik ve tarzlarına göre yaptıkları seçimleri seçme.
Genellikle ağlayanların sesi, memnun olanlardan fazla çıkar.iceleyip okuduğu zaman kesin bir şey ortaya çıkar WP almamak. Ortalık ağlayandan geçilmiyor.
Sadece Mesajlaşma uygulamasında arada tıkanıyor, atıyor yada aşırı yavaş çalışıyor.
Evet atıyor maalesef ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
10586da mı sıfırladın?Sıfırlamadan sonra HERE Maps, Hareket verisi dahil inmeyen uygulama kalmadı.
Ayrıca numara tuşlamadaki gecikme tamamen gitti.
Evet ve geri yükleme yapmadım.10586da mı sıfırladın?
Bende yapıyorum o zaman sıfırlama. Sorun çıktı bu yapıda bendeEvet ve geri yükleme yapmadım.
Kaldırdığın Nokia uygulamalarını Mağaza>Kitaplık menüsünden seçerek yükleyeceksinBen dün nokia uygulamalarını depolamadan kaldırdım. Şuan güncelleme görünmüyor. Ayrıca dediğin posta ve takvim uygulamasında görünmüyor bende

Bildiğim kadarı ile Microsoft açıklama yapmış bu yapıda sıfırlama yapmayın diyeBende yapıyorum o zaman sıfırlama. Sorun çıktı bu yapıda bende
Sürekli bardağın boş tarafını görmekte yanlış, dolu tarafını görmekte yanlış. Sonuçta Polyanna değiliz 4 yıl oldu bişiler olsun diye bekliyoruz süreç son derece ağır. Biz başladığımızda android tarafında kitkat vardı lolipop oldu şimdide marshmallow mudur nedir o dağıtılmaya başladı. Biz bindik insidera 13 liman dolaştık hala demir atamadık. Artık kimse patlayan, çatlayan karoları konuşmaz oldu. Hevesler kursağımızda kaldı. Herkes temel işlevleri bekler oldu onlarda gelemedi gitti. Madem portlamak işi okadar kolay neden MS kendi android uygulamalarını portlamıyor WP ye topu atıyor geliştiriciye. Geliştirici ahmak değilki %3 pazarpayı %2 nin altına düşen bir sisteme (sistem olduğundanda şüpheli zaten) yatırım yapsın.Genellikle ağlayanların sesi, memnun olanlardan fazla çıkar.
Bakılan yer=
Bardağın dolu tarafı mı, yoksa boş tarafı mı?