Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sorun falan olduğunu sanmıyorum.
Nokia ile MS'nin arası iyice soğudu.

Nokia'nın Here sitesinde windows phone'u arka plana atarak ötekileştirmesi ve ardından güncelleme sıklığını azaltması bunun ipuçlarıydı.
Yakında Windows Haritalar uygulamasına mahkum kalırsak şaşırmayın.
HERE zaten olmayan yeni uygulamasına yönlendiriyor :ehe
Göz atma ekranı falan W10 görünümüne geçti mi?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Here Maps güncellendikten sonra açtığında dediğin ekran geliyor @Sensation

Ancak tamam deyince hiçbirşey yapmayıp uygulamadan çıkıyor.
Yeni Here Maps diye birşey indirmiyor.

Lumia 920'den gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Ses Kaydedicisi(10.1510.13120.0 > 10.1511.17120.0) güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu karambolde Windows ses kaydedicisi de güncellendi

4MaGuS

4MaGuS

Üye

fark eden olmadı galiba bu 12. yapıda yoktu

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ayrıca depolama da uygulamalar a girince uygulama yapımcısıda yazıyor artık + mesaj ve Skype da ... da ya tıklayınca skype kurulumu yada telefon rehberinde ki arkadaşlardan kullann varsa ekleme yoksa mail le davet etme de var

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

fark eden olmadı galiba bu 12. yapıda yoktu
Yapı ile alakalı değil. Dün gelen mağaza güncellemesi ile oldu. Ayrıca TeamViewer'i görmüşken söyleyiyim artık evrensel oldu :)
Ayrıca depolama da uygulamalar a girince uygulama yapımcısıda yazıyor artık + mesaj ve Skype da ... da ya tıklayınca skype kurulumu yada telefon rehberinde ki arkadaşlardan kullann varsa ekleme yoksa mail le davet etme de var
12. yapıda vardı bunlar :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Yapı ile alakalı değil. Dün gelen mağaza güncellemesi ile oldu. Ayrıca TeamViewer'i görmüşken söyleyiyim artık evrensel oldu :)
ben belki yeni yapı ile gelmiştir sandım, bende o haberi görünce kontrol edeyim dedim, bu arada pc de de aynı şekilde bu özellik çalışıyor şuan

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben belki yeni yapı ile gelmiştir sandım, bende o haberi görünce kontrol edeyim dedim, bu arada pc de de aynı şekilde bu özellik çalışıyor şuan
Evrensel :) PC mağazasını yanlardan küçültün mobil oluyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

12. yapıda vardı bunlar :)
Benim 930 da yoktu bunların hiçbiri abi :)

...decode...

...decode...

Üye

Ben dün 8.1'den 13. yapıya geçirdim telefonu, sadece şu 4 uygulamayı güncelleyemedim bi türlü :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ben dün 8.1'den 13. yapıya geçirdim telefonu, sadece şu 4 uygulamayı güncelleyemedim bi türlü :)
Bende bu sorun için sıfırlama yapıyorum. Birazdan dönüş yaparım ama artık hepsi inmeye başlamış. Yabancı siteden:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bende bu sorun için sıfırlama yapıyorum. Birazdan dönüş yaparım ama artık hepsi inmeye başlamış. Yabancı siteden:

Az önce demiştim.
Bizzat deneyip gördüm, yabancı kaynağa gerek yoktu :(
Akşam saatlerinde sorunu düzeltmişler.
Artık inmeyenlerin hepsi iniyor sorunsuz.

Lumia 920'den gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Sensation
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Allah rızası için şu geri bildirim uygulamasını bir açıp gönderilen geri bildirimleri bir okuyun. Öyle şeyler ki kimisi resmen; bırak ulan o telefonu elinden git telsiz kullan dedirtecek cinsten.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, emz, Rock Ve Roll ve 3 diğerleri
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Az önce demiştim.
Bizzat deneyip gördüm, yabancı kaynağa gerek yoktu :(
Akşam saatlerinde sorunu düzeltmişler.
Artık inmeyenlerin hepsi iniyor sorunsuz.

Lumia 920'den gönderildi
Ondan değil :ehe Görüntülü olsun diye :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bunların arasında sadece hareket verisi ve HERE maps için güncelleme geldi bende. Diğerlerine niye güncelleme gelmedi. :hmmm

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Allah rızası için şu geri bildirim uygulamasını bir açıp gönderilen geri bildirimleri bir okuyun. Öyle şeyler ki kimisi resmen; bırak ulan o telefonu elinden git telsiz kullan dedirtecek cinsten.
Önüne gelen kurunca maalesef böyle oluyor.
bunların arasında sadece hareket verisi ve HERE maps için güncelleme geldi bende. Diğerlerine niye güncelleme gelmedi. :hmmm
Güncelleme gelmedi bunlara. İnmiyormuş ve inmiş.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Adamlar geri bildirim yapın ki bakalım diyorlar ama geri bildirimlerin ne kadarına baktılar, sorunların ne kadarını giderebildiler yada isteklerin ne kadarını ne kadar sürede yerine getirebildiler o konuda kendilerini sorgulamıyorlar.

Lumia 920'den gönderildi

Edit: Bilmeyenler için söyleyeyim, twitimi cevaplayan eleman MS'de kıdemli teknik elemanlardan biri. Aynı zamanda MS Answers sitesinde gerek masaüstü gerekse mobil windows10la ilgili soru ve sorunlara teknik cevapları veren eleman.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: papakudioflu ve Sensation

Üst Alt