Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye

Adamlar geri bildirim yapın ki bakalım diyorlar ama geri bildirimlerin ne kadarına baktılar, sorunların ne kadarını giderebildiler yada isteklerin ne kadarını ne kadar sürede yerine getirebildiler o konuda kendilerini sorgulamıyorlar.

Lumia 920'den gönderildi
Kendilerini Sorgulamasınlar ben en az 10 kişiye lumia cihaz aldırdım şimdi bu 10 kişiden sadece 2 si kullanıyor biri kardeşim diğeri kuzenim bundan sonra Ms'mu aldırmam.Arkadaşın annesi 820 kullanıyor ve nakış kursuna başlamış ve hocası bugün android cihazdan bir uygulama indirmiş orada nakış örnekleri varmış.Bizim arkadaşın anneside hocadan o programın adını not almış.Eve gelince oğlum baksana bu uygulama var mı ? Adam bakıyor anne yok şuan bizde diyerek geçiştiriyor. En basit bir örnek.şimdi arkadaşlar çevresinde de öyle bir uygulama veya oyun buldum oynuyorum dediğinde ismini alıp marketten aramıyorum bile.Neden yok çünkü 3 yılı geçti ne yapayım öleyim mi ? :) Bendeki Ms lumia sevgisi can çekişiyor ben ölmeden o ölecek az kaldı.Stabiletesi batsın :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kendilerini Sorgulamasınlar ben en az 10 kişiye lumia cihaz aldırdım şimdi bu 10 kişiden sadece 2 si kullanıyor biri kardeşim diğeri kuzenim bundan sonra Ms'mu aldırmam.Arkadaşın annesi 820 kullanıyor ve nakış kursuna başlamış ve hocası bugün android cihazdan bir uygulama indirmiş orada nakış örnekleri varmış.Bizim arkadaşın anneside hocadan o programın adını not almış.Eve gelince oğlum baksana bu uygulama var mı ? Adam bakıyor anne yok şuan bizde diyerek geçiştiriyor. En basit bir örnek.şimdi arkadaşlar çevresinde de öyle bir uygulama veya oyun buldum oynuyorum dediğinde ismini alıp marketten aramıyorum bile.Neden yok çünkü 3 yılı geçti ne yapayım öleyim mi ? :) Bendeki Ms lumia sevgisi can çekişiyor ben ölmeden o ölecek az kaldı.Stabiletesi batsın :)
Ekip mi cok ilgisiz ve yavaş, yoksa masaüstü ile uğraşmaktan mobile vakit mi bulamiyorlar bilmiyorum, ancak gerçek olan bir sey var ki o da ilerleme surecinin cok yavas ve beklentilerin altinda kaldığı... Millet beklerken cihazlarını eskitti, hatta yeni cihaz alıp onu da eskitenler oldu; ama MS'nin ilerleme hızı ve kat ettiği yol yeterli düzeyde değil. Elbette 8.0 ve 8.1' e göre önemli gelişmeler var ama buna hesap makinesinden akıllı telefona yeni geçiş diyebiliriz.
Hala çok basit özelliklerden getirilmeyenler yada basit sorunlardan halledilmeyenler var.
MS'nin (hazır masaüstü de az cok duzene oturmusken) artık mobile yuklenip sureci hızlandırması lazım.
Çoğu kullanıcı beklemekten yoruldu son deme geldi, sabırlar taşmak üzere...

• Beğen
Tepkiler: braayn

skynet

Üye
Şimdi kontrol ettim bende de sadece here uygulamaları yüklenmiyor diğer nokia uygulamaları artık yükleniyor

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Şimdi kontrol ettim bende de sadece here uygulamaları yüklenmiyor diğer nokia uygulamaları artık yükleniyor

Here maps güncellenince kendini imha ediyor ☺

Lumia 830 ile gönderildi

zaakaan

zaakaan

Üye

Kafamı karıştırdın hocam şimdi. :D Telefonu servise verip para iadesi alabilirsem 950XL düşünüyordum, neyse zaman var tabi biraz daha. Bakayım bir 950XL ülkemize gelene kadar. Faturam 2700 TL benim, o fiyata diğer platformların çok iyi telefonları var ama kararsız kaldım valla. Sistemi çok seviyorum ve memnunum aslında ama şu mağaza kısmı hallolmuyor bir türlü. Lumia 950XL gelene kadar şans vereyim bari. :)

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Kafamı karıştırdın hocam şimdi. :D Telefonu servise verip para iadesi alabilirsem 950XL düşünüyordum, neyse zaman var tabi biraz daha. Bakayım bir 950XL ülkemize gelene kadar. Faturam 2700 TL benim, o fiyata diğer platformların çok iyi telefonları var ama kararsız kaldım valla. Sistemi çok seviyorum ve memnunum aslında ama şu mağaza kısmı hallolmuyor bir türlü. Lumia 950XL gelene kadar şans vereyim bari. :)
Fırsatını bulursan kaç arkana bile bakma git iphone al daha iyi androide bulaşma

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX ve merlin19

skynet

Üye
Yalnız TeamViewer baya iyi olmuş

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX ve Sensation
zaakaan

zaakaan

Üye
Fırsatını bulursan kaç arkana bile bakma git iphone al daha iyi androide bulaşma
iPhone alma ihtimal çok çok düşük. 2700'e en iyi Lumia'yı alabiliyorum, en iyi Android'i alma ihtimalimde var ama en iyi iPhone'u alma ihtimalim yok (ikinci el düşünmeyeceğim zaten öyle bir durumda). G4 alabilir veya yeni çıkacak 820'li Androidleri bekleyebilirim.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
çözümünü bilen yada yapmayı başaran banada yardımcı olsun benim lm 520 de 3 aydır böyle yatıyor :) izlemediğim video kalmadı yaff
bu gece 6 saat uğraştım yapamadım. wpcentral falan değişik konular var ama bakalım cumartesi deneyeceğim tekrar yaparsam yazarım.

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
afwerker

afwerker

Üye
Here Maps eski versiyonu mağazada olduğu için açılmıyor :|

braayn

braayn

Üye
Kafan karışmasın istediğini al ama bazı durumlarda ortada inanın sistemi ve şuan kullandığım L1520'i çok seviyorum ama yani bir çok şey yok ve mahrum kaldık scrop vb ugulamalar vs derken yok oğlu yok.Wp kullanacaksan çok para verme şuan 950XL bence şuan ki haliyle o parayı hak etmiyor.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
braayn

braayn

Üye
Ben son 12 ve 13 yapıyı kurdum bu son iki yapıda çok basit arka plandaki resim ana ekrana dönünce arkada sabit kalması lazımken arada sağa sola kayıyor.Yani 13 yapı 9 ay bunu goremedimi MS geri bildirim mi yapmak lazım hani geri bildirmlerde boşa gidiyor ya

zaakaan

zaakaan

Üye
Kafan karışmasın istediğini al ama bazı durumlarda ortada inanın sistemi ve şuan kullandığım L1520'i çok seviyorum ama yani bir çok şey yok ve mahrum kaldık scrop vb ugulamalar vs derken yok oğlu yok.Wp kullanacaksan çok para verme şuan 950XL bence şuan ki haliyle o parayı hak etmiyor.

1.5 ay kadar beklerim zaten en az, telefonun serviste geçireceği zaman, mümkünse para iadesi falan vs. 950XL ne zaman gelecekse onu da beklerim. Başka bir platforma geçmemi gerektirmeyecek gelişmeler olursa, hani eski uygulamalar olmasa bile yeniler en azından eş zamanlı şekilde bize de çıkmaya başlarsa kalırım sistemde. Olmazsa ne yaparım bilmiyorum şimdilik.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bu arada ben mağaza güncellemelerinde şöyle bir hata farkettim . 15 dk arayla 4-5 kez güncelleme kontrolü yapmama rağmen güncelleme bulamadı fakat akabinde team viewer'ı mağazada arattım uygulamanın ilgili bölümüne girdiğimde güncelle yazıyordu . Oradan güncelledim . Yani güncellemeleri bulmuyor şu an bende sanırım . Kimbilir daha kaç tane uygulamaya güncelleme geldi de ben bilmiyorum .

braayn

braayn

Üye
1.5 ay kadar beklerim zaten en az, telefonun serviste geçireceği zaman, mümkünse para iadesi falan vs. 950XL ne zaman gelecekse onu da beklerim. Başka bir platforma geçmemi gerektirmeyecek gelişmeler olursa, hani eski uygulamalar olmasa bile yeniler en azından eş zamanlı şekilde bize de çıkmaya başlarsa kalırım sistemde. Olmazsa ne yaparım bilmiyorum şimdilik.
3 yılda sistemi oturtamadı bu durumu emin olun yazılımcılarda yakından takip diyorlar.MS öyle şeyler yapmalıki yazılımcıları bakım bizde artık iyiyiz bizimde pazar payımız hızla artıyor kullanıcı sayımız yükselişte vs ama pek sanmıyorum ios ve win32 uygulama planlarıda yatarsa artık bu sistemde bada gibi olur.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ekip mi cok ilgisiz ve yavaş, yoksa masaüstü ile uğraşmaktan mobile vakit mi bulamiyorlar bilmiyorum, ancak gerçek olan bir sey var ki o da ilerleme surecinin cok yavas ve beklentilerin altinda kaldığı... Millet beklerken cihazlarını eskitti, hatta yeni cihaz alıp onu da eskitenler oldu; ama MS'nin ilerleme hızı ve kat ettiği yol yeterli düzeyde değil. Elbette 8.0 ve 8.1' e göre önemli gelişmeler var ama buna hesap makinesinden akıllı telefona yeni geçiş diyebiliriz.
Hala çok basit özelliklerden getirilmeyenler yada basit sorunlardan halledilmeyenler var.
MS'nin (hazır masaüstü de az cok duzene oturmusken) artık mobile yuklenip sureci hızlandırması lazım.
Çoğu kullanıcı beklemekten yoruldu son deme geldi, sabırlar taşmak üzere...
iyi yazmışsınız,Microsoft un en büyük hatası Beta olan bir işletim sistemini piyasaya sürmekti,bizim hatamızda buna para verip almaktı,telefonu alalı 27 ay oldu,doların düşük olduğu zaman değiştircektim fırsat olmadı,şimdide dolar arttı yeni telefonların fiyatı uçtu,kaldık burada çıkamıyoruz işin içinden

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
13. Yapı hakkında: Wp Kullanıcılarının Dikkatine;
@papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece @asigsasi

Yabancı kaynakta okuduğum yazıya göre Microsoft çalışanları yorumlarda 2 önemli noktaya değinmiş;
  1. 10586.11'i yükledikten sonra sıfırlamayın.
  2. 10581'i sıfırladıysanız buna geçmeden önce 8.1'e geri dönün.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
13. Yapıda bazı uygulamaların attığı oluyor mu sizde sık sık ?

Üst Alt