braayn
Üye
Kendilerini Sorgulamasınlar ben en az 10 kişiye lumia cihaz aldırdım şimdi bu 10 kişiden sadece 2 si kullanıyor biri kardeşim diğeri kuzenim bundan sonra Ms'mu aldırmam.Arkadaşın annesi 820 kullanıyor ve nakış kursuna başlamış ve hocası bugün android cihazdan bir uygulama indirmiş orada nakış örnekleri varmış.Bizim arkadaşın anneside hocadan o programın adını not almış.Eve gelince oğlum baksana bu uygulama var mı ? Adam bakıyor anne yok şuan bizde diyerek geçiştiriyor. En basit bir örnek.şimdi arkadaşlar çevresinde de öyle bir uygulama veya oyun buldum oynuyorum dediğinde ismini alıp marketten aramıyorum bile.Neden yok çünkü 3 yılı geçti ne yapayım öleyim mi ?
Adamlar geri bildirim yapın ki bakalım diyorlar ama geri bildirimlerin ne kadarına baktılar, sorunların ne kadarını giderebildiler yada isteklerin ne kadarını ne kadar sürede yerine getirebildiler o konuda kendilerini sorgulamıyorlar.
Lumia 920'den gönderildi
Bendeki Ms lumia sevgisi can çekişiyor ben ölmeden o ölecek az kaldı.Stabiletesi batsın 
Telefonu servise verip para iadesi alabilirsem 950XL düşünüyordum, neyse zaman var tabi biraz daha. Bakayım bir 950XL ülkemize gelene kadar. Faturam 2700 TL benim, o fiyata diğer platformların çok iyi telefonları var ama kararsız kaldım valla. Sistemi çok seviyorum ve memnunum aslında ama şu mağaza kısmı hallolmuyor bir türlü. Lumia 950XL gelene kadar şans vereyim bari.