Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

950 serisi muhtemelen 720p@240fps destekleyecek.
Tanıtımda hiç bunlara değinilmedi.
Yani en azından demolarda yoktu.
Gelirse güzel olur :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Sensation

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi gelişmeler konusunda haklısın ama kullanıcı uygulama istiyor. Hadi oyunları falan geçtim sosyal medya uygulamarı güncel olsa bari
Bak şimdi 110 milyon civarında Windows Phone kullanıcısı var. Bunun 6 milyon kadarı Windows 10 Mobile kullanıcısı. Windows 10 pc kullanıcısı ise 120 milyonu aştı. Yani toplamda 130 milyon Windows 10 kullanıcısı var.

Şimdi yapılan tahminler yılbaşına kadar Windows 10 pc güncellemesinin 300 milyona ulaşacağı yönünde. Windows 10 Mobile güncellemesinşn de yayınlanması ile toplam 350 milyon diyelim.

E şimdi Microsoft'u bir konuda kutlamak lazım. Adam demiş ki geliştirici kardeşim gel sen Windows 10 uygulaması yazarken bir de Windows Phone için uğraşma! Al sana UWP (Evrensel Uygulama Platformu) Windows 10 için uygulama yazarken orada üstte bir kutucuk var. Koy oraya bir tik uygulaman Windows 10 Mobile'da da çalışsın. Hem adaptive ui sayesinde mobil için tasarımla falan da uğraşmayacaksın. Ayrıca maksimum 6 ay sonra tek bir proje ile 500 milyon kullanıcıya ulaşacaksın. Yok adamlar daha ne yapsın? Mağazadan en düşük komisyonu alan da Microsoft'tur bu arada.

Twitter geçen günlerde pc uygulamasını Windows 10 için güncelledi. E şimdi bu kadar kolaylık varken Twitter Windows 10 Mobile uygulamasını güncellemiyorsa Microsoft ne yapsın?

Sonuç olarak bize basit gibi gelse de firmalar yeterli kullanıcı sayısına ulaşmadan Windows Platformu için yatırım yapmak istemiyor. Diyorlar ki; tamam belki sen üç beş ay sonra şu kadar kullanıcıya ulaşacaksın eyvallah. Ama sen rakamı yükselt ben o zaman gelirim diyor. Yani sıfır riskli yatırım diyor adamlar. Çünkü diğer tarafta hazır pasta var.

• Beğen
Tepkiler: bedby

skynet

Üye
Yeni yapı haftaya mı kaldı :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar 12.yapıdayım ve mesajlarda bildirim sorunu var,bildirim gelmiyor.çözümü varmı arkadaşlar.

saynesim

saynesim

Üye
bence sistem artık oturmaya başladı yapıları bıraksınlar artık mağazaya önem versinler zaten bu defada tutmasa Windows. 100 de çıkarsalar birşey olamaz mağazasız

Murat Alper

Murat Alper

Üye
windows 10 mobile resmi güncellemesi başlamış galiba ölemi bir sitede öle okudum en az 1.5 gb boş yer olması gerekiyormuş

Esendağlı

Esendağlı

Üye
windows 10 mobile resmi güncellemesi başlamış galiba ölemi bir sitede öle okudum en az 1.5 gb boş yer olması gerekiyormuş
Bu bilgi nerede var,dağıtım nerelerde başlamış.kısaca KAYNAK:)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
shiftdeleteye gir orada haberlerde yazıyor
Ben öyle bir haber göremedim,şayet öyle bir şey olsaydı önce maxicep te haber olurdu.
Bu arada o sitenin ismini kaldırırsan iyi olur,yasak.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Ben öyle bir haber göremedim,şayet öyle bir şey olsaydı önce maxicep te haber olurdu.
link yasak ama ben yinede paylaşayım. Moderatör Edit: Diğer Yerli Sitelere Link Yasak

Yönetici tarafından düzenlendi:
ademoz05

ademoz05

Üye
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet orada öyle yazıyor umarım doğrudur,her ne kadar benim cihazım (1520)ilk alacaklar arasında olmasa da güzel haber.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Bu bilgi nerede var,dağıtım nerelerde başlamış.kısaca KAYNAK:)

shiftdeleteye gir orada haberlerde yazıyor

link yasak ama ben yinede paylaşayım. Moderatör Edit: Diğer Yerli Sitelere Link Yasak

Ne kadar hafıza kaldığına da bakamıyoruz ki :)

Evet orada öyle yazıyor umarım doğrudur,her ne kadar benim cihazım (1520)ilk alacaklar arasında olmasa da güzel haber.

Öyle bir olay yok.
Adamlar daha güncelleme yayınlanmadan hit almanın derdine düşmüşler.
Başka zaman Windows Phone ya da Windows Mobile'ın yüzüne bakmazlar.
Şimdi erkenden haber yapalım da ekmek çıksın havasına girmişler :tebessüm:

Windows Phone/Mobile konusunda dişe dokunur bir gelişme olursa bildiğiniz gibi ilk bizler paylaşıyoruz zaten forumda.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq, suyunsesi, serinaga ve 7 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
:ah

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, kimbilir_01 ve afwerker
braayn

braayn

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

950 serisi muhtemelen 720p@240fps destekleyecek.
ben edit slow motion yapamıyorum edit dediğimde uygulamayı açar gibi yapıp atıyor nasıl düzeltebilirim acaba fikri olan var mi ?

ON9

ON9

Üye
Sen ilk mesajında bazı konularda MS ye serzenişte bulunan arkadaşları mesajında dile getirirsen karşılığınıda illaki bulursun. Ama benim mesajımdan da sen neden alındın sana neden dokundu alıntı da yapmamıştım öyleki. Demekki sana da dokundu. Özelliğin gelmesine odaklandıysan zamanına odaklanmadıysan sistemi bi 4 sene daha beklersin gelişmesini tahminen sana beklemende kolay gelsin. İşin zenginlikle falan bir alakası yok lumia 1020 ilk çıktığı zaman ki fiyatına bak birde o dönemde çıkan slow motion kullanabilen telefonların fiyatlarına bak sonra fyatları bir kağıda yaz karşılaştır uzunca bir düşün sonra gel burada bu yazdıklarını yaz. Hadi ben alt seviye cihaz kullanıyorum apple kullanıyormuş gibi beklentiye giriyorum (sen öyle diyorsun ya) iphone 5s 1900 tl ve slow motion var lumia 1020 de o civarda e kardeşim birinde var diğerinde yok. 1020 sahipleri napsın istemesin mi. Sen kamera odaklı telefon çıkarıyorsun 5s in yaptığını daha yeni yapıyorsun. Bunu da eleştirdi mi tukaka oluyoruz. Sen bu kafayla sımsıkı sarılmaya devam et. Sana kimse zaten bırak bu sistemi şöyle yap böyle yap demiyor. Sen laf attın karşılığını aldın daha fazla uzatmaya gerek yok herşey ortada zaten.
Bu arada biz derken? Sende bende yıllardır lumia kullanıyoruz. He diyorsan ki MS severler MS sevmeyenler o ayrı
İkinizin de haklı yanları olmakla birlikte bence Microsoft hakkında tamamen haklısınız. Ama yiğidi öldürsek de hakkını verelim.
Herşeye rağmen Sırf yazılım ile slowmotion vermesi çok şık. İstese "en azından benim için geçerli" donanımı bahaneedip vermeyebilir ve ben de bunu yerdim Samsung misali. Ya da yazılımla yapılacak kadar basit olan bir özelliği Apple gibi poh pohlayarak yeni cihazında tanıtabilirdi. Mesele sanırım madem oluyormuş neden baştan vermediler bunu diye sormamamız. Saygılarımla
Project Astoria gelince Android diye bir şeye gerek kalmayacak.

Ben de Microsoft'u ağır diye eleştiriyorum (4 sene değil 3 sene oldu bu arada) ama sonuçta önümüzde daha tam şekillenmemiş bir çalışma var. O yüzden aşırı karamsarlığa düşüp yaygara koparmayalım. 3 senede gelmeyen şeyler 2-3 ayda gelir mi? Zor ama bekleyelim bakalım. Hele bir final yayınlansın, geliştirici ve Astoria araçları dağıtılsın. Universal ve portlanan uygulamaların durumuna bakalım. Bunlar ocak sonuna kadar şekillenecektir diye düşünüyorum.
Yoksa gidişatın yavaşlığı konusundaki eleştirilere sonuna kadar hak veriyorum.
Ama dediğim gibi Microsoft'a verdiğimiz kaldıraç 2 ay daha dursun hele, bakalım dünyayı yerinden oynatabilecek mi?

Lumia 950 XL ile gönderildi
Bence bütün ya da birçok ozellik hazır ama bunları birbirinden bağımsız ekipler hazırladığı için sisteme gömdüklerinde kodlarda çakışma oluyor. Yoksa geriye donuk 3 yılda elle tutulur önemli ozellikler sisteme dahil edilmediyse ne yaptı bu binlerce adammm? Polyanna bizim köylü galiba. :sirit:

Bay H

Bay H

Üye
Güzel şeyler bunlar:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, serinaga, Esendağlı ve 2 diğerleri

alaca61

Üye
Arkadaşlar gelecek olan güncellemeye 9. Yapıdan geçiş olaçakmı

Üst Alt