bulutsuzgece
Üye
Tanıtımda hiç bunlara değinilmedi.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
950 serisi muhtemelen 720p@240fps destekleyecek.
Yani en azından demolarda yoktu.
Gelirse güzel olur

Tanıtımda hiç bunlara değinilmedi.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bak şimdi 110 milyon civarında Windows Phone kullanıcısı var. Bunun 6 milyon kadarı Windows 10 Mobile kullanıcısı. Windows 10 pc kullanıcısı ise 120 milyonu aştı. Yani toplamda 130 milyon Windows 10 kullanıcısı var.Abi gelişmeler konusunda haklısın ama kullanıcı uygulama istiyor. Hadi oyunları falan geçtim sosyal medya uygulamarı güncel olsa bari
Öyle görünüyor.Yeni yapı haftaya mı kaldı![]()
Bu bilgi nerede var,dağıtım nerelerde başlamış.kısaca KAYNAKwindows 10 mobile resmi güncellemesi başlamış galiba ölemi bir sitede öle okudum en az 1.5 gb boş yer olması gerekiyormuş

shiftdeleteye gir orada haberlerde yazıyorBu bilgi nerede var,dağıtım nerelerde başlamış.kısaca KAYNAK![]()
Ben öyle bir haber göremedim,şayet öyle bir şey olsaydı önce maxicep te haber olurdu.shiftdeleteye gir orada haberlerde yazıyor
link yasak ama ben yinede paylaşayım. Moderatör Edit: Diğer Yerli Sitelere Link YasakBen öyle bir haber göremedim,şayet öyle bir şey olsaydı önce maxicep te haber olurdu.
Bu arada o sitenin ismini kaldırırsan iyi olur,yasak.
windows 10 mobile resmi güncellemesi başlamış galiba ölemi bir sitede öle okudum en az 1.5 gb boş yer olması gerekiyormuş

windows 10 mobile resmi güncellemesi başlamış galiba ölemi bir sitede öle okudum en az 1.5 gb boş yer olması gerekiyormuş
Bu bilgi nerede var,dağıtım nerelerde başlamış.kısaca KAYNAK![]()
shiftdeleteye gir orada haberlerde yazıyor
Ben öyle bir haber göremedim,şayet öyle bir şey olsaydı önce maxicep te haber olurdu.
Bu arada o sitenin ismini kaldırırsan iyi olur,yasak.
link yasak ama ben yinede paylaşayım. Moderatör Edit: Diğer Yerli Sitelere Link Yasak
Ne kadar hafıza kaldığına da bakamıyoruz ki
Evet orada öyle yazıyor umarım doğrudur,her ne kadar benim cihazım (1520)ilk alacaklar arasında olmasa da güzel haber.

ben edit slow motion yapamıyorum edit dediğimde uygulamayı açar gibi yapıp atıyor nasıl düzeltebilirim acaba fikri olan var mi ?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İkinizin de haklı yanları olmakla birlikte bence Microsoft hakkında tamamen haklısınız. Ama yiğidi öldürsek de hakkını verelim.Sen ilk mesajında bazı konularda MS ye serzenişte bulunan arkadaşları mesajında dile getirirsen karşılığınıda illaki bulursun. Ama benim mesajımdan da sen neden alındın sana neden dokundu alıntı da yapmamıştım öyleki. Demekki sana da dokundu. Özelliğin gelmesine odaklandıysan zamanına odaklanmadıysan sistemi bi 4 sene daha beklersin gelişmesini tahminen sana beklemende kolay gelsin. İşin zenginlikle falan bir alakası yok lumia 1020 ilk çıktığı zaman ki fiyatına bak birde o dönemde çıkan slow motion kullanabilen telefonların fiyatlarına bak sonra fyatları bir kağıda yaz karşılaştır uzunca bir düşün sonra gel burada bu yazdıklarını yaz. Hadi ben alt seviye cihaz kullanıyorum apple kullanıyormuş gibi beklentiye giriyorum (sen öyle diyorsun ya) iphone 5s 1900 tl ve slow motion var lumia 1020 de o civarda e kardeşim birinde var diğerinde yok. 1020 sahipleri napsın istemesin mi. Sen kamera odaklı telefon çıkarıyorsun 5s in yaptığını daha yeni yapıyorsun. Bunu da eleştirdi mi tukaka oluyoruz. Sen bu kafayla sımsıkı sarılmaya devam et. Sana kimse zaten bırak bu sistemi şöyle yap böyle yap demiyor. Sen laf attın karşılığını aldın daha fazla uzatmaya gerek yok herşey ortada zaten.
Bu arada biz derken? Sende bende yıllardır lumia kullanıyoruz. He diyorsan ki MS severler MS sevmeyenler o ayrı
Bence bütün ya da birçok ozellik hazır ama bunları birbirinden bağımsız ekipler hazırladığı için sisteme gömdüklerinde kodlarda çakışma oluyor. Yoksa geriye donuk 3 yılda elle tutulur önemli ozellikler sisteme dahil edilmediyse ne yaptı bu binlerce adammm? Polyanna bizim köylü galiba.Project Astoria gelince Android diye bir şeye gerek kalmayacak.
Ben de Microsoft'u ağır diye eleştiriyorum (4 sene değil 3 sene oldu bu arada) ama sonuçta önümüzde daha tam şekillenmemiş bir çalışma var. O yüzden aşırı karamsarlığa düşüp yaygara koparmayalım. 3 senede gelmeyen şeyler 2-3 ayda gelir mi? Zor ama bekleyelim bakalım. Hele bir final yayınlansın, geliştirici ve Astoria araçları dağıtılsın. Universal ve portlanan uygulamaların durumuna bakalım. Bunlar ocak sonuna kadar şekillenecektir diye düşünüyorum.
Yoksa gidişatın yavaşlığı konusundaki eleştirilere sonuna kadar hak veriyorum.
Ama dediğim gibi Microsoft'a verdiğimiz kaldıraç 2 ay daha dursun hele, bakalım dünyayı yerinden oynatabilecek mi?
Lumia 950 XL ile gönderildi

evetArkadaşlar gelecek olan güncellemeye 9. Yapıdan geçiş olaçakmı