Mesajlaşma uygulaması güncel mi? Ayrıca kilit ekranı ayarlarından mesajlaşmayı kaldırıp tekrar koymayı deneyin. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
bi ara bende de vardı mağazadan mesajlaşma + skype indirip oraya koymuştum düzelmişti. ya da güncelleme gelince düzeliyor.
ilk sayfada link var ordan indirmiştim.
Hocam bir çok kez denedim sanırım sıfırlamadan o simgeler düzelmeyecekGenelde bi kapat-aç çözer böyle şeyleri ama denediniz mi?

Tek çare sıfırlamak gibi.Dpi 175 yapınca mesaşlaşma skype güncellendi.kilit ekranından da kaldırıp tekrar koydum ama düzelmedi.hem karoda hemde kilit ekranında 1 bildirim vr ve hep öyle.mesaj gelse de gelmese de
Evet sıfırlama çözüyor bunu.Hocam bir çok kez denedim sanırım sıfırlamadan o simgeler düzelmeyecek![]()

bende sıkıntı yok.ayarlar-sistem-bildirim ve eylemler-kilit ekranında bildirimleri gösteri aç.eğer açıksa bi kapat aç yapwhatsapp bildirim gelmiyor. telefonu 12. yapıda sıfırladım. sorunu yaşayan varm ı ve ya bir çözümü?
Tek çare sıfırlamak gibi.
Evet sıfırlama çözüyor bunu.

4-5Bu skype video uygulamasında aynı isimden 4-5 tane çıkıyor bunu nasıl ayarlayabilirim ?

İlk çıkan ekran en son konuştuklarınızı gösterir. Arama geçmişi yani.Bu skype video uygulamasında aynı isimden 4-5 tane çıkıyor bunu nasıl ayarlayabilirim ?
Peki hocam o geçmişi nereden siliyoruz ?İlk çıkan ekran en son konuştuklarınızı gösterir. Arama geçmişi yani.
Bing kullanıyorum sıkıntı yok.Biraz önce kilit ekranı ve başlangıç ekranının arkaplanlaını değiştirdim.kilit ekranında yeni atadığım görüntü var fakat kilit ekranını yukarıya kaydırdığımda saat gittikten sonra 1 saniyeden daha kısa bir süre eski kilit ekranı arkaplanı beliriyor ve kayboluyor.sende de varmı bu @Sensation![]()
Şu an için yolu yok.Peki hocam o geçmişi nereden siliyoruz ?
android kullanmış olan 1 kişi beni daha iyi anlar ..demek istediğim 1 sayfa açmak istediğinizde veya menu girişinde şak diye açılmıyor yavaşdan açılıyor bu da size tlf nun yavaş çalıştığı hissini yaratıyorHangi animasyonlar varki ben hiç animasyon fark etmedim?![]()
ben aratmadan bulmuş otomatik şarja taktımbir de baktım indirmiş bile.Bende neden güncellemeler gözükmüyor