Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
arkadaşlar benim cihazım lumia 830 12. yapıyı indirdim yüklemek için hazırlanılıyor kısmı da bitti buraya kadar güzel ama şimdi yeniden başlat butonuna tıkladığımda şöyle bir hata alıyorum;
Yüklemeyi tamamlamak için yeniden başlatmada sorun yaşıyoruz. Biraz sonra yeniden deneyin. Bunu görmeye devam ederseniz ve yardım için Web’de arama yapmayı ya da destek birimine başvurmayı deneyebilirsiniz. Bu hata kodu yardımcı olabilir: (0x8024a112) lütfen yardım edin

Telefonu normal şartlarda kapat, aç sonra tekrar güncellemelere git ve restart'a tekrar bas, devam edecektir ...

uygulamayı son zamanlarda deneyen var mı demin girmeye çalıştım karşıma böyle bir şey çıktı

Uygulama zaten ya 10. yapıda yada 12. yapıda uçmuş zaten :(

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bugün edge 8.1 e deki Internet Explorer e göre 2 kat şarj yedi,sizde ne durumda ?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Benim ilk günün şarjı gayet iyiydi.Edge'den de çok memnunum maşallah bozulmaz inşallah :)

OzkDmr

OzkDmr

Üye
Garip bir hata farkettim.Menüye geçince arkaplan kararıyorya hani bir uygulama açın ve geri çıkın arkaplan ana ekrandaki gibi parlak kararmamış oluyor.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Garip bir hata farkettim.Menüye geçince arkaplan kararıyorya hani bir uygulama açın ve geri çıkın arkaplan ana ekrandaki gibi parlak kararmamış oluyor.
daha önce söylenmişti.evet öyle bi saçmalık var :)

skynet

Üye
Microsoft fotoğraflar güncellendi.
Artık klasörler sekmeside sorunsuz açılıyor

BaySerkan

BaySerkan

Üye
yıl olmuş nerdeyse 2016 bunlar daha hangi kafa ile 8 GB hafızalı telefon çıkarıyorlar anlayan beri gelsin yok 16 Gb olsa maliyet ne olacak,son yapıyı yükleyeceğim hafıza az diye uyarı verdi hadi telefon hafızasına kurulu uygulamaları hafıza kartına taşı uğraş dur..:sinir

ishanemir

ishanemir

Üye
akıllı ve 1520 denilen 1 tlf nu 1000₺ 0 olarak almıştım ..bu rakama başka hangi akıllı tlf var ? anlayacağınız rakam uygun olursa tabii ki 1 şeylerden de feragat edilecektir diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01 ve sahanemir
saynesim

saynesim

Üye
edgedeki yandexi nasıl değiştireceğiz lumia 1020

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yıl olmuş nerdeyse 2016 bunlar daha hangi kafa ile 8 GB hafızalı telefon çıkarıyorlar anlayan beri gelsin yok 16 Gb olsa maliyet ne olacak,son yapıyı yükleyeceğim hafıza az diye uyarı verdi hadi telefon hafızasına kurulu uygulamaları hafıza kartına taşı uğraş dur..:sinir
Piyasada her şeyi ile aynı sadece depolama alanı 16/32GB olan telefonların fiyat farkına bak anlarsın maliyete ne kadar etkisi var.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Okuduğum kadarı ile ufak tefek sorunlar dışında sağlıklı bir güncelleme olmuş

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 920'de mobile hotspot saçmalığı aynen devam ediyor.
Ekran kararınca bağlantıyı kesiyor.

Lumia 920'si olan arkadaşlar bir denesin lütfen.
Kilit ekranı süresini 30sn yada 1dk yapın.
Sonra mobile hotspotu açık hale getirin.
Varsa herhangi bir android telefon veya tabletten bu bağlantıyla internete girin.
Lumia 920'nin ekranı karardıktan sonra, internete girdiğiniz cihazda hala internet var mı kontrol edin.

skynet

Üye
Pil durumu 8.1 ile hemen hemen aynı diyebilirim ve ısınma ılınma gibi bir sorunla daha karşılaşmadım :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gece 00:30'da %37 şarjla bıraktım, sabah 8:30'da %34'le buldum telefonu:tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal ve onursarii
cadde19

cadde19

Üye
Onu bunu bilmem ama 8.1 e devam

tayfn1907

tayfn1907

Üye
Hiç kurmadım şimdiye kadar W10 sürümü sizce kurayımmı yoksa beklemişken tammı bekleyeyim ne dersiniz L1020 ile deneyenler varmı?
Lumia Camera 5 olsaydı denerdim kesinlikle ama yokmuş sanırım :)

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Hiç kurmadım şimdiye kadar W10 sürümü sizce kurayımmı yoksa beklemişken tammı bekleyeyim ne dersiniz L1020 ile deneyenler varmı?
Lumia Camera 5 olsaydı denerdim kesinlikle ama yokmuş sanırım :)

son yapıyı kullanıyorum bu da lumia camera 5

tayfn1907

tayfn1907

Üye
Lumia Camera 5 L830'da var zaten normalde'de Lumia1020'de yok onu soruyorum ben.

Üst Alt