Cihazı kapatıp aç devam edecektir bende de olmuştuArkadaşlar verileriniz taşınıyor bölümünde yarım saati geçik beklemesi normal mi? 14.30'da başladı dişliler dönmeye 2 saati geçti hala yedeklemeleri geri yüklüyor şu an ve 17/21 %62'de takılı kaldı. İlk kez Windows 10 Mobile yüklüyorum
teşekkür ederim bilgi için yaptım devam ediyor şimdiCihazı kapatıp aç devam edecektir bende de olmuştu

Parmağımı yukarıya doğru sürüklediğimde kapanıyor sorun yok,dediklerinizi uyguladım doğru şekilde işledi ancak kullanışlı değil yada alışmak gerekiyor zamanla göreceğiz,bildirim merkezinden ekran parlaklığı orta-yüksek oluyormu sizde ?Hocam parmağınızı tam sürüklediğinizde de mi kapanmıyor? Eğer öyleyse sorun, ama devam ettirdiğinizde tamamen kapanıyorsa sorun yok. Çünkü bildirim merkezinin açılma ve kapanmasını bilerek iki aşamalı ayarladılar. dikkat edersen hızlı ayarlar ile bildirim merkezi arasında bir de çizgi var. İsterseniz bildirim merkezinin tamamını açmadan yani tamamen aşağı kadar sürüklemeden sadece hızlı ayarlara kadar kısmını aşağı çekip sonra geri kapatabiliyorsunuz. Ya da isterseniz bildirimleride kapsayacak şekilde aşağı kadar komple çekip açabiliyorsunuz. Kapatırkende öyle. Geri tuşuna basarsanız komple kapatıyor. Parmağınızla yukarı kadar sürüklerseniz yine tamamen kapatıyor. Ama parmağınızla tamamen değil de, hızlı ayarların önündeki çizgiye kadar sürüklerseniz oraya kadar ekranı kapatıp hızlı ayarlar kısmını kapatmıyor. (dediğim gibi 2 aşamalı). Tekrar sürüklediğinizde ya da geri tuşuna bastığınızda yine kapatabilirsiniz.
Telefona reset atın%23 de kalıyor hep dünden beri indiremedi ne yaptıysam hep orada indirmede kalıyor yahu 10. Yapıdayım teli sıfırladım yine aynı alla allaaa
Telefona reset atın
ilkokul terk yaptın ya beniEvet oluyor ama sağlıklı değil.Parmağımı yukarıya doğru sürüklediğimde kapanıyor sorun yok,dediklerinizi uyguladım doğru şekilde işledi ancak kullanışlı değil yada alışmak gerekiyor zamanla göreceğiz,bildirim merkezinden ekran parlaklığı orta-yüksek oluyormu sizde ?
Mesela ben buradaki 19091 yorumu da okudumKonu sürekli dağılıyor tüm sayfaları okumak zorunda kalıyoruz önerim 12 yapının nasıl yuklenmesi gerektiği yüklenirken sorunlar çözümleri ve yuklendikten sonraki hataların nasıl giderilmesi gerektiği tarzında bir konu açılırsa daha faydalı olur.
Dün akşam saatlerinden itibaren okumanız yeterli.
Bir ara kaçıncı yapıydı hatırlamıyorum askerdeyken yüklemiştim(yüklemeyi denedim diyelim) . Dead flaş atmak zorunda kalmıştım . Bir daha da öyle bir girişimde bulunmadım 
Windows 10 Mobile Yapı 10581 Düzeltilen Sorunlar - MaxiCeparkadaşlar bu 12. yapıda yeni neler var ?
benim l 520 de 10. yapıdan geçmedi. indirmedi bir türlü 0 ladım az önce 8.1 i yüklüyor şimdi bakalım nasıl olacak az sonra ya genel bir sıkıntı var yada 10. yapıdan kaynaklı bir durum var az sonra ortaya çıkar ne olduğu.Hay sokacam dünden beri indirmeye çalışıyorum hata verip duruyor. Yeniden deneyeceğiz diyor kobay 920 mim (10. Yapı sıfırlanmış)