Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

onursarii

Üye
Arkadaşlar verileriniz taşınıyor bölümünde yarım saati geçik beklemesi normal mi? 14.30'da başladı dişliler dönmeye 2 saati geçti hala yedeklemeleri geri yüklüyor şu an ve 17/21 %62'de takılı kaldı. İlk kez Windows 10 Mobile yüklüyorum

kayahan35

kayahan35

Üye
Arkadaşlar verileriniz taşınıyor bölümünde yarım saati geçik beklemesi normal mi? 14.30'da başladı dişliler dönmeye 2 saati geçti hala yedeklemeleri geri yüklüyor şu an ve 17/21 %62'de takılı kaldı. İlk kez Windows 10 Mobile yüklüyorum
Cihazı kapatıp aç devam edecektir bende de olmuştu

ArMaGeDdOn_87

Üye
Hocam parmağınızı tam sürüklediğinizde de mi kapanmıyor? Eğer öyleyse sorun, ama devam ettirdiğinizde tamamen kapanıyorsa sorun yok. Çünkü bildirim merkezinin açılma ve kapanmasını bilerek iki aşamalı ayarladılar. dikkat edersen hızlı ayarlar ile bildirim merkezi arasında bir de çizgi var. İsterseniz bildirim merkezinin tamamını açmadan yani tamamen aşağı kadar sürüklemeden sadece hızlı ayarlara kadar kısmını aşağı çekip sonra geri kapatabiliyorsunuz. Ya da isterseniz bildirimleride kapsayacak şekilde aşağı kadar komple çekip açabiliyorsunuz. Kapatırkende öyle. Geri tuşuna basarsanız komple kapatıyor. Parmağınızla yukarı kadar sürüklerseniz yine tamamen kapatıyor. Ama parmağınızla tamamen değil de, hızlı ayarların önündeki çizgiye kadar sürüklerseniz oraya kadar ekranı kapatıp hızlı ayarlar kısmını kapatmıyor. (dediğim gibi 2 aşamalı). Tekrar sürüklediğinizde ya da geri tuşuna bastığınızda yine kapatabilirsiniz.
Parmağımı yukarıya doğru sürüklediğimde kapanıyor sorun yok,dediklerinizi uyguladım doğru şekilde işledi ancak kullanışlı değil yada alışmak gerekiyor zamanla göreceğiz,bildirim merkezinden ekran parlaklığı orta-yüksek oluyormu sizde ?

Bay H

Bay H

Üye
Sistemin asıl İS sürümü 10.0.13048.0

Tabi bu arada çok daha ileri bir yapı da test ediliyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
erhanercan

erhanercan

Üye
%23 de kalıyor hep dünden beri indiremedi ne yaptıysam hep orada indirmede kalıyor yahu 10. Yapıdayım teli sıfırladım yine aynı alla allaaa

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
eylem merkezindeki kısayollara tıklayıp ya da basılı durup bir menüyü açmayı denediğimizde arka plan bir kaç saniyeliğine siyah oluyor, belki çok önemli değil ama dikkat çekiyor (ana ekrandayken)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Parmağımı yukarıya doğru sürüklediğimde kapanıyor sorun yok,dediklerinizi uyguladım doğru şekilde işledi ancak kullanışlı değil yada alışmak gerekiyor zamanla göreceğiz,bildirim merkezinden ekran parlaklığı orta-yüksek oluyormu sizde ?
Evet oluyor ama sağlıklı değil.

og1907

og1907

Üye
Konu sürekli dağılıyor tüm sayfaları okumak zorunda kalıyoruz önerim 12 yapının nasıl yuklenmesi gerektiği yüklenirken sorunlar çözümleri ve yuklendikten sonraki hataların nasıl giderilmesi gerektiği tarzında bir konu açılırsa daha faydalı olur.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konu sürekli dağılıyor tüm sayfaları okumak zorunda kalıyoruz önerim 12 yapının nasıl yuklenmesi gerektiği yüklenirken sorunlar çözümleri ve yuklendikten sonraki hataların nasıl giderilmesi gerektiği tarzında bir konu açılırsa daha faydalı olur.
Mesela ben buradaki 19091 yorumu da okudum :) Dün akşam saatlerinden itibaren okumanız yeterli.

dextro22

dextro22

Üye
Telefon şarj olmuyor birtürlü şarjdayken %1 %1 düşüyor res attımıda %5-6 birden düşüyo iyice azaldı şarj.Ne yapmalıyım ?

skynet

Üye
Göz atma ekranın da gelen bildirimlerin simgeleri hemen gitmiyor bir süre kalıyor bende

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Askere gittiğimde 2.yapı yeni yayınlanmıştı . Dün geldim askerden . Şu an 12.yapı için çarklar bitti verilerim taşınıyor . Bakalım neler değişmiş :D :kıskıs: Bir ara kaçıncı yapıydı hatırlamıyorum askerdeyken yüklemiştim(yüklemeyi denedim diyelim) . Dead flaş atmak zorunda kalmıştım . Bir daha da öyle bir girişimde bulunmadım :D

• Beğen
Tepkiler: drangela61, bulutsuzgece, skynet ve 1 kişi daha

skynet

Üye
Göz atma ekranında saatin altında hava durumu bilgisi çıkıyordu ama artık çıkmıyor

EgeOgmen

EgeOgmen

Üye
arkadaşlar bu 12. yapıda yeni neler var ?

erhanercan

erhanercan

Üye
Dünden beri indirmeye çalışıyorum hata verip duruyor. Yeniden deneyeceğiz diyor kobay 920 mim (10. Yapı sıfırlanmış)

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Hay sokacam dünden beri indirmeye çalışıyorum hata verip duruyor. Yeniden deneyeceğiz diyor kobay 920 mim (10. Yapı sıfırlanmış)
benim l 520 de 10. yapıdan geçmedi. indirmedi bir türlü 0 ladım az önce 8.1 i yüklüyor şimdi bakalım nasıl olacak az sonra ya genel bir sıkıntı var yada 10. yapıdan kaynaklı bir durum var az sonra ortaya çıkar ne olduğu.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

Üst Alt