Yok.sayafalar ve menüler arası geçişlerin animasyonlu olmamasını istesembunu ayarı var mı ben bulamadım ..androidde vardı ve bunu kapadığımızda cihazın hızını ciddi şekilde fark ettiriyordu..bu wm de de olsaymış güzel olacakmış
Hangi animasyonlar varki ben hiç animasyon fark etmedim?

dpi değişikliği yaptıysanız ondan dolayı güncellenmiştir
güncellendiler
bende bir sorun yok geliyorwhatsapp bildirim gelmiyor. telefonu 12. yapıda sıfırladım. sorunu yaşayan varm ı ve ya bir çözümü?
Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadımwhatsapp bildirim gelmiyor. telefonu 12. yapıda sıfırladım. sorunu yaşayan varm ı ve ya bir çözümü?
hafızada boşluk ne kadar?arkadaşlar benim cihazım lumia 830 12. yapıyı indirdim yüklemek için hazırlanılıyor kısmı da bitti buraya kadar güzel ama şimdi yeniden başlat butonuna tıkladığımda şöyle bir hata alıyorum;
Yüklemeyi tamamlamak için yeniden başlatmada sorun yaşıyoruz. Biraz sonra yeniden deneyin. Bunu görmeye devam ederseniz ve yardım için Web’de arama yapmayı ya da destek birimine başvurmayı deneyebilirsiniz. Bu hata kodu yardımcı olabilir: (0x8024a112) lütfen yardım edin
dünden beri indirmeye çalışıyorum hata verip duruyor. Yeniden deneyeceğiz diyor kobay 920 mim (10. Yapı sıfırlanmış)
Telefon hafızası 8.11 gb boş hafıza kartı 8.15 boşhafızada boşluk ne kadar?
arkadaşlar benim cihazım lumia 830 12. yapıyı indirdim yüklemek için hazırlanılıyor kısmı da bitti buraya kadar güzel ama şimdi yeniden başlat butonuna tıkladığımda şöyle bir hata alıyorum;
Yüklemeyi tamamlamak için yeniden başlatmada sorun yaşıyoruz. Biraz sonra yeniden deneyin. Bunu görmeye devam ederseniz ve yardım için Web’de arama yapmayı ya da destek birimine başvurmayı deneyebilirsiniz. Bu hata kodu yardımcı olabilir: (0x8024a112) lütfen yardım edin
arkadaşlar benim cihazım lumia 830 12. yapıyı indirdim yüklemek için hazırlanılıyor kısmı da bitti buraya kadar güzel ama şimdi yeniden başlat butonuna tıkladığımda şöyle bir hata alıyorum;
Bende Insider Merkezi boş sadece.Groove müzik güncellendi.
Uygulama güncellendi ama hala simgesi boş görünüyor
Groove müzik güncellendi.
bende hava durumu simgesi boş görünüyor ama groove da sorun yok. garip bir durum her cihazda farklı sorun olması.Groove müzik güncellendi.