Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
whatsapp bildirim gelmiyor. telefonu 12. yapıda sıfırladım. sorunu yaşayan varm ı ve ya bir çözümü?

stockton

Üye
Arkadaşlar yapı hakkında genel kanı nedir? Hem burada hem global çapta?

Ben 10. yapıdan geçtiğim için gayet memnunum. 11. yapıdan geçenlerde durum nasıl?

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
bu yapı çok stabil sevdim

ishanemir

ishanemir

Üye
sayafalar ve menüler arası geçişlerin animasyonlu olmamasını istesem :)bunu ayarı var mı ben bulamadım ..androidde vardı ve bunu kapadığımızda cihazın hızını ciddi şekilde fark ettiriyordu..bu wm de de olsaymış güzel olacakmış

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sayafalar ve menüler arası geçişlerin animasyonlu olmamasını istesem :)bunu ayarı var mı ben bulamadım ..androidde vardı ve bunu kapadığımızda cihazın hızını ciddi şekilde fark ettiriyordu..bu wm de de olsaymış güzel olacakmış
Yok.

YkPkY

YkPkY

Üye

güncellendiler

umutyolculuk

umutyolculuk

Üye
arkadaşlar benim cihazım lumia 830 12. yapıyı indirdim yüklemek için hazırlanılıyor kısmı da bitti buraya kadar güzel ama şimdi yeniden başlat butonuna tıkladığımda şöyle bir hata alıyorum;
Yüklemeyi tamamlamak için yeniden başlatmada sorun yaşıyoruz. Biraz sonra yeniden deneyin. Bunu görmeye devam ederseniz ve yardım için Web’de arama yapmayı ya da destek birimine başvurmayı deneyebilirsiniz. Bu hata kodu yardımcı olabilir: (0x8024a112) lütfen yardım edin

Aybars1979

Aybars1979

Üye
arkadaşlar benim cihazım lumia 830 12. yapıyı indirdim yüklemek için hazırlanılıyor kısmı da bitti buraya kadar güzel ama şimdi yeniden başlat butonuna tıkladığımda şöyle bir hata alıyorum;
Yüklemeyi tamamlamak için yeniden başlatmada sorun yaşıyoruz. Biraz sonra yeniden deneyin. Bunu görmeye devam ederseniz ve yardım için Web’de arama yapmayı ya da destek birimine başvurmayı deneyebilirsiniz. Bu hata kodu yardımcı olabilir: (0x8024a112) lütfen yardım edin
hafızada boşluk ne kadar?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
dünden beri indirmeye çalışıyorum hata verip duruyor. Yeniden deneyeceğiz diyor kobay 920 mim (10. Yapı sıfırlanmış)

Hata kodu veriyor mu, veriyorsa numarası nedir? Paylaşırsanız araştıralım.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Ses kısma ve güç tuşuna 10 saniye basılı tutarak kendiniz restart edin.
Güncelleme sorunsuz tamamlanacaktır.
Açıldığında tekrar "yeniden başlatın" bildirimiyle karşılaşırsanız uyarıya tıklayarak yeniden başlatın.
Sorun çözülecektir.

Sosyete16

Üye

Bende aynı sorunu yaşıyordum yeniden başlata bastığın zaman orda yuvarlak dönmeye başladığında telefonu kapatma tuşuyla kapat aç çarklar dönmeye başlıyor ben öyle hallettim

skynet

Üye
Groove müzik güncellendi.
Uygulama güncellendi ama hala simgesi boş görünüyor

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Groove müzik güncellendi.
Uygulama güncellendi ama hala simgesi boş görünüyor
bende hava durumu simgesi boş görünüyor ama groove da sorun yok. garip bir durum her cihazda farklı sorun olması.

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt