Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
12 gelsin de gene win10 a geçeceğim

afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar bence WM 10'nun kamerasını düzeltmeleri lazım gittikçe durum vahimleşiyor Çektiğim fotoğraflara birde siz göz atın. Sizin kararlarınız nasıl olacak
@bulutsuzgece @papakudioflu @Sensation
Kullanılan Cihaz ve Yazılımları
İphone 5S İOS 9.1
Normal Çekim ;
Zoom'lu Çekim;

Lumia 920 WP 8.1 Cyan
Normal Çekim ;
Zoom'lu Çekim;

Lumia 1520 WP 8.1 Denim
Normal Çekim ;
Zoom'lu Çekim;

Lumia 1520 WM 10 10572 Yapı 11
Normal Çekim ;
Zoom'lu Çekim;

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq ve BLasTeaR
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende şuan 1520 nin kamerasının olması gerektiği kalitede resim çektiğini sanmıyorum,,yani ben pek memnun değilim.

afwerker

afwerker

Üye
Bende şuan 1520 nin kamerasının olması gerektiği kalitede resim çektiğini sanmıyorum,,yani ben pek memnun değilim.
Deneme yaptım yani Güzelim kamera berbatlaşmış fotoğraflarda çok belli oluyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Ms anca androide çalışsın. Daha bizim düzgün kilit ekranımız yok :dry:

skynet

Üye
Arkadaşlar bence WM 10'nun kamerasını düzeltmeleri lazım gittikçe durum vahimleşiyor Çektiğim fotoğraflara birde siz göz atın. Sizin kararlarınız nasıl olacak
İphone 5S İOS 9.1
Normal Çekim ;
Zoom'lu Çekim;

Lumia 920 WP 8.1 Cyan
Normal Çekim ;
Zoom'lu Çekim;

Lumia 1520 WP 8.1 Denim
Normal Çekim ;
Zoom'lu Çekim;

Normal Çekim ;
Zoom'lu Çekim;
1520'nin 8.1 ile 10'un arasında çok fark var

• Beğen
Tepkiler: afwerker
YkPkY

YkPkY

Üye
Maxicep uygulaması harbiden kendi kendine çalışmaya başlamış.
Lumia camera dha ii çekiyor.varsayılan kamerayı onu yapın.başlangıçta selam veriyor ama

Aybars1979

Aybars1979

Üye
İphone 5S İOS 9.1
Normal Çekim ;
Zoom'lu Çekim;

Lumia 920 WP 8.1 Cyan
Normal Çekim ;
Zoom'lu Çekim;

Lumia 1520 WP 8.1 Denim
Normal Çekim ;
Zoom'lu Çekim;

Normal Çekim ;
Zoom'lu Çekim;
bana 920 ile iphone5 arasında öyle aman aman bir fark yokmuş gibi geldi. ama illaki bir kıyaslama yapmak isterseniz suni olarak ışıklandırılmış bir ortamda mümkünse aynı mesafeden sabit bir nesnenin fotoğraflarını çekin bu resimler de cihazlara ile çekilen resimlerin açıları farklılaşmış . söz gelimi siz aynı noktayı farklı açılardan çekmişsiniz. eğer çekilen resimler aarsında açı farkı ile birlikte zaman farkıda varsa sonucu çok etkiler. ama yinede 920 ve iphone 5 birbirine yakın hatta 920 renk kalitesi bakımından bir tık üstte duruyor. diğer resimlere bakmadım.

• Beğen
Tepkiler: afwerker
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bana 920 ile iphone5 arasında öyle aman aman bir fark yokmuş gibi geldi. ama illaki bir kıyaslama yapmak isterseniz suni olarak ışıklandırılmış bir ortamda mümkünse aynı mesafeden sabit bir nesnenin fotoğraflarını çekin bu resimler de cihazlara ile çekilen resimlerin açıları farklılaşmış . söz gelimi siz aynı noktayı farklı açılardan çekmişsiniz. eğer çekilen resimler aarsında açı farkı ile birlikte zaman farkıda varsa sonucu çok etkiler. ama yinede 920 ve iphone 5 birbirine yakın hatta 920 renk kalitesi bakımından bir tık üstte duruyor. diğer resimlere bakmadım.
Katılıyorum.
Sağlıklı bir karşılaştırmayı dış çekimde ve doğal ışıkta yapmak cok zor.
Sabit açı ve nesne tutturma zorluğu bir yana, güneşin ve çevredeki faktörlerin hareket halinde olması sonuçları etkileyebiliyor.
Yapay ışık, sabit tripod ve cok renkli stüdyo ortamı daha sağlıklı sonuç verecektir.

braayn

braayn

Üye
denimdeki L1520 çekiminden memnunum

afwerker

afwerker

Üye
Katılıyorum.
Sağlıklı bir karşılaştırmayı dış çekimde ve doğal ışıkta yapmak cok zor.
Sabit açı ve nesne tutturma zorluğu bir yana, güneşin ve çevredeki faktörlerin hareket halinde olması sonuçları etkileyebiliyor.
Yapay ışık, sabit tripod ve cok renkli stüdyo ortamı daha sağlıklı sonuç verecektir.
Orası öyle ama abi 1520lere baksan yeter yani windows 10 camera çok berbat çekiyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
İphone 5S İOS 9.1
Normal Çekim ;
Zoom'lu Çekim;

Lumia 920 WP 8.1 Cyan
Normal Çekim ;
Zoom'lu Çekim;

Lumia 1520 WP 8.1 Denim
Normal Çekim ;
Zoom'lu Çekim;

Normal Çekim ;
Zoom'lu Çekim;
bende 920 bir çok kıyaslama yapıyorum aslında banada eski yapı iyi geliyor ancak siz sanki 1520 son yapı çekiminde zomlu halinde resim oynadığı için net çıkmamış gibi, ben bu nedenden dolayı ayarlar kısmında video sabitleme var onu kapalı tutuyorum sonuçta çift çekirdek işlemci var ve onu açında sanki biraz kasıyor gibi resimlerden bu yüzden bende net çıkmıyor sizde o ayar açık mı çektiniz acaba

sahanemir

sahanemir

Üye
İnanın ben çok memnunum cameradan şimdiye kadar hiç bir cihazdan böyle netice almadım ve tekrar diyorum 1520ile930 arasında çok fark var camera açısından .

afwerker

afwerker

Üye
bende 920 bir çok kıyaslama yapıyorum aslında banada eski yapı iyi geliyor ancak siz sanki 1520 son yapı çekiminde zomlu halinde resim oynadığı için net çıkmamış gibi, ben bu nedenden dolayı ayarlar kısmında video sabitleme var onu kapalı tutuyorum sonuçta çift çekirdek işlemci var ve onu açında sanki biraz kasıyor gibi resimlerden bu yüzden bende net çıkmıyor sizde o ayar açık mı çektiniz acaba
ben öyle bi ayar göremedim kamera ayarlarında
İnanın ben çok memnunum cameradan şimdiye kadar hiç bir cihazdan böyle netice almadım ve tekrar diyorum 1520ile930 arasında çok fark var camera açısından .
Fark var ama Yazılımsal fark daha çok

stockton

Üye
Kamera ve video çekimleri berbat maalesef. Video çekimlerinde bulanıklık ve donmalar oluyor. Kamera memnuniyeti 2 sene öncesinin yanına bile yaklaşmıyor. (920)

İşletim sistemine yoğunlaştığımız için kimse bunlara şimdilik pek dikkat etmiyor ama wp10 rayına oturursa ilk gündeme gelecek konular bunlardır!

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
4MaGuS

4MaGuS

Üye
ben öyle bi ayar göremedim kamera ayarlarında

Fark var ama Yazılımsal fark daha çok

şöyle bir şey bunu kapalı tutun açık olunca bende fotoğraf kısmında da biraz kasma olduğu için resimler net çıkmıyor ancak kapalı iken güzel yine, bu arada mauel olarak ayarlama yaptığınız resimlerde bence fark yok sadece otomatik çekimler kötü oldu

Son düzenleme:

gkhntlbs

Üye
Bakalım yeni güncelleme gelecekmi yoksa gidip maçı izleyelim:)

Üst Alt