Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bahsettiğiniz özellikler gelecek ama Gabe'in "daha önce yapmadığımız bir şeyi yapmaya çalışacağız" derken kastettiği şey o türden bir şey değil.
Önceki mesajimda da belirttiğim gibi yapının veriliş veya yükleniş şekli ile ilgili bir yenilik olabilir.

Ama ille de özellik bazında düşünürsek belki "yatay başlangıç ekranı" olabilir.
Bana çok mantıklı geldi doğrusu.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
biz insider lar olarak öyle bir hale geldik ki artık yüklemeden duramıyoruz. İos ta olduğu gibi neredeyse senede bir güncelleme alan bir sistem kullandığımı düşünemiyorum bile. Sürekli bir yenilik bekliyoruz , yenilikler gelecek biliyoruz. Bundan 3 sene once ilk lumia sını alan arkadaşlarımız bile aramızdalar hala telefonları ile uğraşıp deneyler yapıyorlar. Bu insider muhabbeti belki de bataryamıza , işlemcimize çok zarar verdi ama insider sayesinde Burada yeni kişiler tanıdık , bazen gabe den yeni bi haber bekledik bazen de yöneticilerin buraya attığı fotoğraflarla mutlu olduk. Yeni arkadaşlar edindik, muhabbet edip zaman geçirdik. Ne sayesinde ? İnsider sayesinde. Düşünüyorum da şimdi bu insider muhabbeti hiç olmasaydı bunların hiçbiri olmazdı ve bu sistem bu kadar gelişemezdi. Bazen microsofta kızıyoruz uzun surdu diye. Ama duşunmek lazım adamlar pc, mobile , xbox yazılımlarını tablet , telefon , donanımlarını yani herşeylerini sıfırdan yapmaya başladı. Ve bence gayet başarılı da oldu. İnsider sayesinde microsoft kendisine bağlı bi kitle açığa çıkarttı. Nokia nın sahip olduğu kitlenin %80 inden fazlasını yanına çekti ve bu aşamaya kadar geldi. W10 mobile piyasaya çıktığında herkes yükleyecek. Sistem problemsiz olacak ve alışmakta zorluk çekenlere , damdan düşmüş gibi olanlara biz insider lar yardım edecek. Yani Microsoft bu süreçte bizleri eleman yetiştirir gibi yetiştirdi. Buradaki herkes format atmayı , her şekilde her yazılımla format atmayı öğrendi. Problem çözmeyi öğrendi. Bu sayede microsoft kendi servis yükünü de azalttı, azaltacak. Buyuk firmalar, ne kadar biz başlarda beceriksizler , çok yavaşlar diye çok kızdıysak ta şimdi ciddi manada mükemmel bir sistem açığa çıkarttılar. Takdir etmek lazım...
Güzel bi yazı olmuş.Ekleyecek tek birşeyim var.Final sürümünde de yenilikleri part halinde vermezler umarım ki bizleri daha fazla bekletmesinler artık.Geri kalanını aynen katılıyorum.İnsider olayına duygusal olarak bakınca gayet güzel şeyler oldu.Ve telefonum 3. yılında belkide 4 bilemiyorum artık ilk çıktığı 2. hafta almıştım.Hala insiderdan kurtulabilmiş değilim :)

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Yalnız son yapı baya baya iyi bundan önce 9.yapıyı kullanmıştım en son ondan sonra bu 11.yapının kullanabilirliği çok iyi durumda. Bir kere kamera da sorun oldu yemyeşil olup dondu ekran onun dışında final surum gibi resmen :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
%175 yapınca ayarlar pc gibi oluyor ama Edge olmuyor ve yazılar da çok küçük oluyor. Orta büyüklüğe getirince de ayarlar da edge de pc gibi olmuyor.

Lumia 925 kullanıyorum, Edgenin olayı ekran boyutuna bağlı olabilir mi?
Bence en küçüğe getirin çünkü bir süre sonra artık alışmış oluyorsunuz bende 925 kullanıyorum diğer seçenekler büyük gibi geliyor bana, edge nin pc deki gibi olması olayı henüz 925 de yok daha sonra belki verirler:)

Bay H

Bay H

Üye
Hepimiz kilit ekranın değişmesini bekliyorduk ancak yapılan açıklamaya göre uzun bir süre daha beklememiz gerekecek bunun için. Kilit ekranı için yakın zamanda büyük bir değişikliğin yapılmayacağı açıklandı.

skynet

Üye
Kilit ekranının şuan ki halini seven her halde bir tek benim

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Umarım yeni cihazlar gelmeden final gelir

braayn

braayn

Üye
Hepimiz kilit ekranın değişmesini bekliyorduk ancak yapılan açıklamaya göre uzun bir süre daha beklememiz gerekecek bunun için. Kilit ekranı için yakın zamanda büyük bir değişikliğin yapılmayacağı açıklandı.

aceleye gerek yok zaten 3 yıl bekledik biraz daha bekleriz sıkıntı yok benim açımdan kendimi şanslı hissediyorum bu konuda :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
aceleye gerek yok zaten 3 yıl bekledik biraz daha bekleriz sıkıntı yok benim açımdan kendimi şanslı hissediyorum bu konuda :)
Aynen acelem yok benimde 920 kullanıyorum nede olsa 920 1520 kadar güzel olmayacak W10 ile :)

braayn

braayn

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: stockton
4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar maxicep'in uygulamasını 11. yapıda kuran var mı önceki yapılarda sorunluydu hesaba girilmiyordu falan ancak şuan ben deniyorum ufak tefek bir kaç sorun var yine ancak genel olarak kullanılabilir, benim rastladığım en büyük sorun ayarlarda içerik kısmında yazı büyüklüğünü ayarlarken di onu ayarlamaya çalıştığımda uygulama atıyor ve bir daha girdiğimde devamlı atma sorunu oluyor kaldırıp tekrar kurunca düzeliyor sadece bunun dışında hiç bir ayarda da sorun yok kullanılabilir, bu arada bu yapıda mağazadan aradığınızda da uygulama buluyor ve kurulabiliyor

System X

System X

Üye
Bu ne demek oluyor sayın yöneticiler? Konuyla ne gibi alakasız yazım vardı da sildiniz ? -ki alakasız hiçbir şey yazmam.
Ona bakarsanız konuyla alakasız bi ton yazı var onlar görülmüyor mu da gittiniz benim yazımı sildiniz he??

@papakudioflu @bulutsuzgece

benim de silmişler şaşırdım çünkü konu dışı bişey yazdığımı hatırlamıyorum.sanırım konunun yükünü azaltmaya çalışıyorlar.başka bir açıklaması olamaz...

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Raskoln

Raskoln

Üye
11.yapıda FM radyo bende çalışmıyor yükleniyor yazıp kalıyor çalıştırabilen var mı?

Üst Alt