4MaGuS
Üye
11. yapıdayım ne yaptıysam olmadı acaba dpi ile ilgisi olabilmi ama sanmıyorumKaçıncı yapıdasınız hocam? Bende 10.yapı var, bende de olmuyor
11. yapıdayım ne yaptıysam olmadı acaba dpi ile ilgisi olabilmi ama sanmıyorumKaçıncı yapıdasınız hocam? Bende 10.yapı var, bende de olmuyor
Bu saatten sonra 8.1 kullanmak eziyetten başka bişey değil12 gelsin de gene win10 a geçeceğim
Gabe 3-4 saat sonra gelir.12 gelsin de gene win10 a geçeceğim

Deneme yaptım yani Güzelim kamera berbatlaşmış fotoğraflarda çok belli oluyorBende şuan 1520 nin kamerasının olması gerektiği kalitede resim çektiğini sanmıyorum,,yani ben pek memnun değilim.
1520'nin 8.1 ile 10'un arasında çok fark varArkadaşlar bence WM 10'nun kamerasını düzeltmeleri lazım gittikçe durum vahimleşiyor Çektiğim fotoğraflara birde siz göz atın. Sizin kararlarınız nasıl olacak
@bulutsuzgece @papakudioflu @Sensation
Kullanılan Cihaz ve Yazılımları
İphone 5S İOS 9.1
Normal Çekim ;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Zoom'lu Çekim;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 920 WP 8.1 Cyan
Lumia 1520 WP 8.1 Denim
Lumia 1520 WM 10 10572 Yapı 11
bana 920 ile iphone5 arasında öyle aman aman bir fark yokmuş gibi geldi. ama illaki bir kıyaslama yapmak isterseniz suni olarak ışıklandırılmış bir ortamda mümkünse aynı mesafeden sabit bir nesnenin fotoğraflarını çekin bu resimler de cihazlara ile çekilen resimlerin açıları farklılaşmış . söz gelimi siz aynı noktayı farklı açılardan çekmişsiniz. eğer çekilen resimler aarsında açı farkı ile birlikte zaman farkıda varsa sonucu çok etkiler. ama yinede 920 ve iphone 5 birbirine yakın hatta 920 renk kalitesi bakımından bir tık üstte duruyor. diğer resimlere bakmadım.Arkadaşlar bence WM 10'nun kamerasını düzeltmeleri lazım gittikçe durum vahimleşiyor Çektiğim fotoğraflara birde siz göz atın. Sizin kararlarınız nasıl olacak
İphone 5S İOS 9.1
Lumia 920 WP 8.1 Cyan
Lumia 1520 WP 8.1 Denim
Katılıyorum.bana 920 ile iphone5 arasında öyle aman aman bir fark yokmuş gibi geldi. ama illaki bir kıyaslama yapmak isterseniz suni olarak ışıklandırılmış bir ortamda mümkünse aynı mesafeden sabit bir nesnenin fotoğraflarını çekin bu resimler de cihazlara ile çekilen resimlerin açıları farklılaşmış . söz gelimi siz aynı noktayı farklı açılardan çekmişsiniz. eğer çekilen resimler aarsında açı farkı ile birlikte zaman farkıda varsa sonucu çok etkiler. ama yinede 920 ve iphone 5 birbirine yakın hatta 920 renk kalitesi bakımından bir tık üstte duruyor. diğer resimlere bakmadım.
Orası öyle ama abi 1520lere baksan yeter yani windows 10 camera çok berbat çekiyorKatılıyorum.
Sağlıklı bir karşılaştırmayı dış çekimde ve doğal ışıkta yapmak cok zor.
Sabit açı ve nesne tutturma zorluğu bir yana, güneşin ve çevredeki faktörlerin hareket halinde olması sonuçları etkileyebiliyor.
Yapay ışık, sabit tripod ve cok renkli stüdyo ortamı daha sağlıklı sonuç verecektir.
bende 920 bir çok kıyaslama yapıyorum aslında banada eski yapı iyi geliyor ancak siz sanki 1520 son yapı çekiminde zomlu halinde resim oynadığı için net çıkmamış gibi, ben bu nedenden dolayı ayarlar kısmında video sabitleme var onu kapalı tutuyorum sonuçta çift çekirdek işlemci var ve onu açında sanki biraz kasıyor gibi resimlerden bu yüzden bende net çıkmıyor sizde o ayar açık mı çektiniz acabaArkadaşlar bence WM 10'nun kamerasını düzeltmeleri lazım gittikçe durum vahimleşiyor Çektiğim fotoğraflara birde siz göz atın. Sizin kararlarınız nasıl olacak
İphone 5S İOS 9.1
Lumia 920 WP 8.1 Cyan
Lumia 1520 WP 8.1 Denim
ben öyle bi ayar göremedim kamera ayarlarındabende 920 bir çok kıyaslama yapıyorum aslında banada eski yapı iyi geliyor ancak siz sanki 1520 son yapı çekiminde zomlu halinde resim oynadığı için net çıkmamış gibi, ben bu nedenden dolayı ayarlar kısmında video sabitleme var onu kapalı tutuyorum sonuçta çift çekirdek işlemci var ve onu açında sanki biraz kasıyor gibi resimlerden bu yüzden bende net çıkmıyor sizde o ayar açık mı çektiniz acaba
Fark var ama Yazılımsal fark daha çokİnanın ben çok memnunum cameradan şimdiye kadar hiç bir cihazdan böyle netice almadım ve tekrar diyorum 1520ile930 arasında çok fark var camera açısından .
ben öyle bi ayar göremedim kamera ayarlarında
Fark var ama Yazılımsal fark daha çok