Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
çalışıyor.

10. yapıdan zaten 12. yapıya direk geçiş yapılamayacak diye aklımda bir şeyler var. Yanlış değilse zaten beklemenizin anlamı yok 11. yapı ya geçiş için.
Bu sorunu halledeceklerini ifade ettiler diye biliyorum.
biraz da yeni yapının uzatılma nedeni bu.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ardacumhur

ardacumhur

Üye
11.yapıdan direk olarak 12.yapıya geçilecek mi yoksa WP8'e dönmek şart mı yine?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu kadar beklemişken 12'yi beklemenizi öneririm. Güncellenince bir şey değişmedi zaten.
10 ncu yapıdan direkt olarak 12 ye geçilebilecek diye biliyorum.
Bu konuda inşallah yanılmıyorumdur.

braayn

braayn

Üye
bu akşam güncelleme gelecek inşallah

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence 10 Yapı olmalıydı W10 sonuçta

Bay H

Bay H

Üye
Bu olay güzel olmuş :spr

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

stockton

Üye
Herkesin bayramı kutlu olsun. Ne dersiniz bugün yeni yapıyla çifte bayram yaşar mıyız?

• Beğen
Tepkiler: sazobalı ve BomberMAn TR01
Rygebin

Rygebin

Üye
Yeni yapı gelsin de ona geçiriyim tek onun için yapı kurmadım cihaza :D

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Gelir mi? Gelmez mi?
Tek engel sonradan deneme yayınlarında ortaya çıkabilecek bir sorun olabilir.
Salı günü vermediklerine göre;
1-Ya bir sorun var ve üzerinde çalışıyorlar..
2- Ya da Yeni bir gelişme üzerinde çalıştıkları için onu monte ediyorlar..
Temennim ikincisi...
Sürpriz çıkarsa iyi olur.

Son düzenleme:
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gelir mi? Gelmez mi?
Tek enge sonradan deneme yayınlarında ortaya çıkabilecek bir sorun olabilir.
Salı günü vermediklerine göre;
1-Ya bir sorun var ve üzerinde çalışıyorlar..
2- Ya da Yeni bir gelişme üzerinde çalıştıkları için onu monte ediyorlar..
Temennim ikincisi...
Sürpriz çıkarsa iyi olur.
Salı günü 10575'i vereceklerdi ancak bir iki iyileştirme yapmışken daha yeni yapıyı verelim dediler.
Bugün yüksek ihtimal.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
enessrsy

enessrsy

Üye
Maalesef sorun devam ediyor
Ayrıca groove music bu sürümde çok sorunlu doğru düzgün çalamıyor bazen ses kesiliyor geri geliyor falan...

Ben bunu anlayamıyorum neredeyse 3 yıl oldu xbox music'te de aynı sorun var yeni programda da. Sinek küçük ama mide bulandırır lafı vardır ya tam buna örnek bence. Belki kimileri için çok önemsiz bir şey ama benim için gerçekten önemli. WP dışında en dandik denilebilecek java telefonlarda bile görmedim ben böyle bir şeyi. Gerçekten düzeltilmemesi garip geliyor

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Ben bunu anlayamıyorum neredeyse 3 yıl oldu xbox music'te de aynı sorun var yeni programda da. Sinek küçük ama mide bulandırır lafı vardır ya tam buna örnek bence. Belki kimileri için çok önemsiz bir şey ama benim için gerçekten önemli. WP dışında en dandik denilebilecek java telefonlarda bile görmedim ben böyle bir şeyi. Gerçekten düzeltilmemesi garip geliyor
Bir ara Bilgisayar için küçük bir müzik proğramı yapmıştım.
Düzeltilmeyecek bir sorun değil. Hele ki o'nlar için..
Öyle sanıyorum ki her yapı birbirinden bağlantısız çalışıyor, birbirinden bağımsız düşünülüyor. ve ona göre sahaya sürülüyor.
Başka bir izah bulamıyorum.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bu olay güzel olmuş :spr

bunu nasıl yapıyoruz edgede masaüstü ve mobil şekilde de youtube de herhangi bir video denedim ne yaptıysam olmadı bende direk pc deki gibi seçenekler çıkıyor nedense

braayn

braayn

Üye
bu akşam gelir gelir :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
her ne kadar ben yüklemesem de beta sürümlerden finallere bir an önce geçmesini istiyorum hem W10 hemde mağazadaki diğer uygulamalar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar maxicep'in uygulamasını 11. yapıda kuran var mı önceki yapılarda sorunluydu hesaba girilmiyordu falan ancak şuan ben deniyorum ufak tefek bir kaç sorun var yine ancak genel olarak kullanılabilir, benim rastladığım en büyük sorun ayarlarda içerik kısmında yazı büyüklüğünü ayarlarken di onu ayarlamaya çalıştığımda uygulama atıyor ve bir daha girdiğimde devamlı atma sorunu oluyor kaldırıp tekrar kurunca düzeliyor sadece bunun dışında hiç bir ayarda da sorun yok kullanılabilir, bu arada bu yapıda mağazadan aradığınızda da uygulama buluyor ve kurulabiliyor
uygulama genel olarak çalışıyor dedim ancak büyük farklı bir sorunu varmış bildirimler gelmiyor yeni mesaj yazılıp yazılmadığı şuan görülmüyor bu nedenle kullanılamaz şuanlık

ademoz05

ademoz05

Üye
bunu nasıl yapıyoruz edgede masaüstü ve mobil şekilde de youtube de herhangi bir video denedim ne yaptıysam olmadı bende direk pc deki gibi seçenekler çıkıyor nedense
Kaçıncı yapıdasınız hocam? Bende 10.yapı var, bende de olmuyor

Üst Alt