Bölgelere gore güncelleme dağıtılıyorSlm arkadaşlar facebook betayı kurdum ama yine eski sürüm, yeni sürüm değil neden acaba
Aynen bende kurdum farklı değil aynısıSlm arkadaşlar facebook betayı kurdum ama yine eski sürüm, yeni sürüm değil neden acaba
Hem telefonda hem de bilgisayarda senkronize etme yeri var..iki cihazdaki hesapta ayni fotograflar felan eslesti yerilimleri eslesmedi. manuel olarak simdi senkonize et diye bir secenek varmi telefon ustunde.
)Beyler navigasyon olayını ne yaptınız malum here maps filan yok.. Birde edge ile girince mesela bu siteye reklam manyağı oluyor musunuz sizde
TeşekkürlerHem telefonda hem de bilgisayarda senkronize etme yeri var..
Örneğin Bilgisayar da HESAPLAR diye bir yer var orada AYARLARINIZI EŞİTLEYİN diye bir sayfa bulunmaktadır.
orada (Tema, Web Tarayıcısı, Parola, Dil Tercihleri, Erişim Kolaylığı ve diğer Windows Ayarları) diye eşitleme alanları var..
Bakarak deneme yapmak lazım.
İlgili alanları Açık-Kapalı diye ayarlıyorsunuz.. Bir de o sayfada Eşitleme nasıl çalışır diye bir alan var mantığı anlatılıyor..
NOT: Tabiki her iki cihazda da Windows 10 yüklü ise..
Yine de şu anda bu sistem tam olarak oturmuşmudur, ondan emin değilim, ben eşitleme ayarlarını kapalı tutuyorum. Nedeni de iki cihazın da bu kadar akıllı olmasını istemediğimden olabilir mi bilmiyorum.)
here maps varEveeettt 8.1'e geri döndüm, gerekli ayarlarımı ve yüklü olmasını istediğim uygulamaları 8.1'de ayarladım, veeee kırmızı düğmeye bastım bakalım 10.yapı için, haydi hayırlısı ...
Nasıl yani Here Maps yok mu ? Mağazadan yüklenmiyor mu peki ?
Uymlu değil diyor ama ?? Yüklenmiyor yanihere maps var
bende şuan here drive da var wp 8.1 den geldiğimiz için yüklü olarak geldi üstelik mağazadan güncellendiUymlu değil diyor ama ?? Yüklenmiyor yani
Pardon here drive diyecektim
Şimdi yapı peki9. yapıda iken teli sıfırladıktan sonra here uygulamalarını ben yüklemiştim
İşte bu. Zil+titreşim aynı anda başlıyor ve bitiyor.Bu arada telefon çalarken aynı zamanda titriyor. Önce titreşim sonra zil kalkmış.